2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829279 بازدید | 290067 پست
سلام عزیز دلمشرمنده ندیدم حتما دیشب خیلی فکرم مشغول بود ، با یه بار ثابت موندن شوک نمیگیرن گلم نمیدو ...

گزارش#  شیردهی#  

صبحانه👈 ۱۷گرم بربری +۲۰گرم عسل+ ی لیوان چای=۱۰۰

ناهار 👈۲۵۰ گرم ران مرغ آپز +۲۰۰گرم سبزی خوردن=۵۵۴

میانوعده👈 ۲ لیوان شیر

شام 👈۱۵۰ گرم کباب تابه+۲هویج+ ۵عدد کلم برگ سفید=۳۲۸

مصرفی ۹۸۳

مجاز۱۰۰۰

۸لیوان اب

ی لیوان چای سبز وسط ورزش

ورزش ها

۲۰مین حلقه

۱۰مین چرخونک

۲۰۰پروانه

۱۰۰طناب

شنادیواری 

اسکات با دمبل

چالش کرانچ و پلانک و چوب

@negiiin1379  ‍ 

سلام گلم 🌸 تا قبل ، کالری تثبیت را چقدر میخوردی؟؟؟؟

۱۰۰۰ بعد ۲۰۰ اضافه کردم .تمام چیزایی که درطول روز مصرف میکنم کم کالری ان وبه زور کالریم پرمیشه

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره افتضاح استعداد دارم ۶۵ شدم🙈😬

۶۵ 😐  زیادهه واسه اوایل بارداری 

۳ ماه اول تا ۲ کیلو اوکی هس.(. حدااکثرش دیگه ماهی ۱ کیلو)

بعدش دیگه هفته ای ، نیم کیلوو میایی بالا.. حداکثرش

ولی مال تو ماه اول را  ۲ کیلو بالا اومدی!!!!

خیلی مواظب باش گلم..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
۱۰۰۰ بعد ۲۰۰ اضافه کردم .تمام چیزایی که درطول روز مصرف میکنم کم کالری ان وبه زور کالریم پرمیشه

اها.. ۲۰۰ تا را کم کم اضافه کرده باشی..

چیزای پر کالری بخور.. مث گوشت و لبنیات و‌تخم مرغ، اجیل...

با این کالری چاق نمیشی گلم.. چون تثبیتت بیشتر از اینه.😉 

فعالیتت هم که ماشاالله عالیه👌👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اره تا اخر ماه سوم باید تا۶۷ نگهدارم😑

اره گلم..💪💪💪💪

پس وزن هدفت را تو لیست  ۷۵ بزارم... 

اخطار میخوری الان هوشت میاد سرجاش😡😡😡😡😡 مگه دیروز فست بود؟ باید تو روز خودشون باشن  امروز ...

وای خب چکار کنم من دو کیلو کم کردم تو ده روز

شنبه 24 خرداد شروع رژیم بود 86.5 بودم الان 84.7 هستم. آخه من 2تا قرص چربی سوز میخورم. 

بعد من میخاستم از ماه بعد فست بگیرم چون تازه شروع کردم به رژیم

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
عالی عزیزم💪💪💪💪💪💪

قربونت😍😘💐

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
@شیرین_آردا     سلام  🤗 ببین گزارشمو تا اینجا خوب خوردم؟ ص. تخم مرغ آبپز ۱ ...

عالی عزیز دلم😘

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@شیرین_آردا     سلوم سلوم ی سوال داشتم؟؟؟ من شکم بند ورزشی دارم و وقت ورزش میبندم حالا س ...

نه اصلا فرقی نداره. نبند بنظرم

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋