2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826842 بازدید | 290067 پست
حالا شد عزیزم.مرسی. گزارشت خوب بود. اون 100 تا رو حتما حتماااااا پر کن. برسون ب 1400 حتما.استپ میش ...

سلام سهیلاجون

صبحانه تخم مرغ ابپز و نان روگن وشیرقهوه 

میانوعده گردو و بادام 

ناهار کباب تابه ای و گوجه 

میانوعده نصف ی کوکی شکلاتی 

شام یک چهارم ساندویچ گوشت 

کالری کل ۱۰۹۰

مجاز ۱۱۰۰

ورزش ده کیلومتر دو متناوب چالشها استراحت بود 

میدونم خیلی سالم نبود امروز🙈🙈🙈ولی کوکی رو خواهرم پخته بود خیلی بوش خوب بود مستم کرد ی نصف خوردم 

ساندویچ گوشت هم خونگی بود

حالا شد عزیزم.مرسی. گزارشت خوب بود. اون 100 تا رو حتما حتماااااا پر کن. برسون ب 1400 حتما.استپ میش ...

راستی سهیلا جون من فردا که فسته پروتیین میگیرم همونکه الهه جون گذاشته بود ازین به بعد دو روز فست رو پروتیین میگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام سهیلاجون صبحانه تخم مرغ ابپز و نان روگن وشیرقهوه  میانوعده گردو و بادام  ناهار کبا ...

نوش جونت کوکی 

من برای شوهرم کیک پختم بوش داشت دیوونم میکرد ولی لب نزدم اما وقتی تموم شد خیلی ناراحت شدم چرا ی تیکه نخوردم ب دلم نمونه ☹☹

سلام🌹 گزارش#   @pari95     ورزش۱۵ دقیقه انجام دادم کالری مجاز۱۵۰۰ کالری مصر ...

سلام گلی 

خوبه فقط کیک و سس رو  خوردی  

هوسونه بخور

بقیش عالی ❤❤❤

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

گزارش# سلام عزیزم خوبی 

ص👈نان جو، پنیر ، گوجه ،خیار،شیر (۴۰۰)

ن👈آش جو+کشک(۴۰۰)

م و👈موز، طالبی، گیلاس(۴۵۰) 

ش👈کتلت +سالاد،روغن زیتون (۳۵۰)

🛑ورزش👈یک ربع تردمیل+چالش چوب 

🛑مولتی مصرف شد 

🛑مصرف آب 👈۸لیوان 

🛑چالش بنفش✅✅مصرفی ومجاز👈۱۶۰۰

@sepiiiiiideh‍ 

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
گزارش# سلام عزیزم خوبی  ص👈نان جو، پنیر ، گوجه ،خیار،شیر (۴۰۰) ن👈آش جو+کشک(۴۰۰) م و ...

@sepiiiiiideh  

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
سلام گلی  خوبه فقط کیک و سس رو  خوردی   هوسونه بخور بقیش عالی ❤❤❤

عزیزم دلم...من تا سه هفته اینا خونه مادر شوهرم هستم...باور کن خییییلی کنترل کردم سس خییییلی کم خوردم ماست ریختم رو سالادم هینجوریم مسخره میکنن منو ...تموم تلاشمو میکنم انشالله تو این سه هفته خیلی رعایت کنم و کالریم نزنه بالا...یه موقع کیک و اینا خیلی به ادم تعارف میکنن خجالت میکشم میخورم...دیگه ببخش🌹😁

@pari95  

گزارش#  

سوم_تیر#  ‍ 

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

@سمیه1396

سلام عزیزم🌸
امروز کالریم شانسی کم شد🤪
چون خواهرم داره ژله بستنی درست میکنه 😒 منم نمیخوام شکر بخورم تا هفته بعدی دیگه الان اومدم بخوابم😐مطمئنم اگه بیدار بمونم شاید نخورم ولی ناخونک حتما میزنم

صبحانه 👈 شانه عسل 11 گرم

ناهار 👈 قورمه سبزی 90 گرم + برنج 30 گرم + خیار یک دونه

میانوعده 👈 کشمش 15 گرم + نخود 15 گرم + عسل 8 گرم + پفیلا 25 گرم + کشمش 5 گرم + (در حال غذا دادن به کودک خانواده کمی ناخونک🤪) قورمه سبزی 5 گرم + نان خشک و ماست چکیده 2 گرم + عسل 10 گرم + کشمش 10 گرم + خرما رطب 14 گرم
(لهنتی خییییلی قورمه سبزی خوشمزههه شده بود😋🤤)

دیگه هیچی نخوردم🤣فقط کشمش و عسل خوردم😅

سمیه میگم که من میخوام چیز های مفید بخورم الان خونمون فعلا کشمش و عسل و خرما داریم
اشکال نداره همش از همونا بخورم؟
وگرنه خوراکی که انواع بیسکویت ها و پشمک و الان هم ژله بستنی 😭داریم. ولی من نمیخوام بخورم تا روز عروسی هر چقدر دلم خواست بخورم😅

کالری مصرفی 👈 569 تا

ورزش ها 👈 هیچی هیچی
توی برنامم بوده شام بخورم و بعد هم ورزش ولی
فقط امیدوارم الان بخوابم که ژله نخوووورم💪

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
نگین جان دیشب آخرشب کلی نخودچی کشمش و تخمه آفتابگردون خوردم یعنی خیلیا😔😔😔 انگار پرخوری عصبی گرفت ...

عزیز دلم منم الان اعصابم خیلی خیلی خرابه همین حالو دارم دلم میخواد فقط بخورم درک میکنم اما نمیخورم تو این جور مواقع به چیزای خوب فکر کن سعی کن خودتو با یه چیزی سرگرم کنی چند تا از مجازت بالا زد مگه 

گروه آبی 💙وزن شروع ۶۱.۶۰۰ وزن هدف ۵۵ شروع رژیم ۹۹.۷.۱