2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826643 بازدید | 290067 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام، متاسفانه وزنم رفته بالا 😥 از خجالت هیچی نمیتونم بگم وزن شروع    وزن هفته قبل   ...

سلام عزیزم

ای بابا نیم کیلو زیاد کردی.😦

عیب نداره گلم. از امروز ورزش کن حسابی.فست هم حتما بگیر. یه روزم اگه تونستی زیر 1000 ببند کالریتو. 

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
ممنون گلم.2 هفته هست انگیزم کم شده مخصوصا برای ورزش و روزای فست چون کاهشم کمه اصلا ذوق ندارم،مثلا اگ ...

اره میدونم چی میگی ولی ناامید نشو دکتر تغذیه هم شاید قرص چربی سوز بده ک طبیعیشو بخوری بهتره

میخوری اونارو؟

میوه اشکال نداره نون و برنج و محدود کن

چون ۳تا فست ۵۰۰ داره  دوبار تا حالا گرفتم یه بار ۶۸ کیلو یه بار ۶۴ فست اخری خیلی سخت بود😧

ما که 2 روز در هفته فست داریم 1 روزه دیگه هم روش اگه واقعا تاثیر داشته باشه.بعد عزیزم هر دفعه چقدر بعدش کاهش داشتی؟

سلام عزیزم کاهش ۸۰۰ تایی مبارک با اراده جانم 😉😉😉😉

یک کیلو و 800

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

وزن اولیه       وزن هفته قبل       وزن جدید    وزن هدف 

80.600             75.350           75        60

@شیرین_آردا    

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣