2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826529 بازدید | 290067 پست

سلام مهدیه جون من دیشب شام مهمون بودم خیلی دیر اومدم خونه اومدم گزارش بدم شارژ گوشیم یک درصد بود من این هفته سه شب شام دعوت بودم همین امشبم مهمونم بعد میرم مهمونی دلم میخواد از اون غذاهای خوشمزه بخورم قشنگ این هفته رو خراب کردم    گزارش#  روز جمعه    @مهدیه24   کالری مجاز ۱۳۸۰    کالری مصرفط ۱۵۷۰     تازه هر چی خوردم یادم نبود 

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😆😆😆😆 وای جای یه دختر خاله نی نی سایتی کم داشتی😅 خیلی وقت یه دختره رفته بود خونه دختر خا ...

خخخخ وای نگو توروخدا یه مادرشوهردارم بدتر صدتا دختر خاله میاد دست میکشه حتی رو سرامیکا به خیال خودشم یواشکی اینکارومیکنه من نفهمم

من الان یکم هول شدم شنبه میشه فست باشم یا نه؟

توضیحاتو خوندی؟؟ امتحان میگیرمااا

شنبه و سه شنبه روز فسته

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
سلام گلم  فستتو با ۷۰۰ ببند  گزارشت عالیه 💪💪 ورزشتم همون هوازی باشه چربی سوزی کافیه ا ...

ممنون پری جان

با همین فرمون میرم جلو به امید خوش اندام شدن 😬😬😬

نخوری دیگه هااا😡😡😡😡

سلام عشق جان❤دلم برات تنگ شده😘

گزارش#  

🌳🌾🌳🌾🌳🌾🌳🌾🌳🌾🌳🌾🌳🌾🌳🌾🌳🌾🌳

🥚صبحانه: ۱ تخم مرغ آب پز=۸۰ کالری

🐠ناهار: ۲۰۰ گرم ماهی آب پز+۳ خرماخشک=۲۴۸ کالری

🥙شام:خوراک لوبیا=۱۶۸ کالری

🥕🍌میانوعده ها: ۱ لیوان آب هویج+موز=۱۶۴ کالری

🍓کالری مجاز فست ۷۰۰🍓

🍓کالری دریافتی ۶۶۰🍓

🎃چالش حذف قند و شکر️✔

🚰چالش ۸ لیوان آب️✔

🥁چالش چوب️✔

🤸چالش درازنشست و ورزش نداشتم اگه شد عصر انجام میدم❎

خودتو_دوست_داشته_باش# خودمو دوست دارم چون با دستای قشنگم نقاشی های زیبا میکشم خدایا ممنونم از این نعمت بزرگ💝💝💝

چالش_انگیزه# من از روییدن خار سر دیوار دانستم

که ناکس، کس نمیگردد بدین بالانشینی ها🌹🌹🌹🌹

🌳🌾🌳🌾🌳🌾🌳🌾🌳🌾🌳🌾🌳🌾🌳🌾🌳🌾🌳

به حکمتش دل بسپار 🌿

@شیرین_آردا    

سلام عزیزم

امروز همه تلاشمو میکنم ک ورزش کنم

از چند تا دکتر متفاوت شنیدم ک باید لاغر کنم و ربطی ب چه نداره و با مکمل و آب زیاد خوردن شیرش تامین میشه 

منم سعی میکنم مقوی بخورم 

باید 1300 تا بخورم

همینقدر هم شد

تقدیم با عشق

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
عزیزم هم کاهش 20 و خرده ایت مبارک هم بارداریت،انشاالله اگه صلاحه هردوش روزی ما

آجی شما ک حدود 9 کیلو کم کردید

تو سایزتون چ تغییری ایجاد شد؟ 

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍