2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826542 بازدید | 290067 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=142104397]عزیزم بازم کالریتو پر نکردی واقعا چرا پر نمیکنی اخه اول خوب کم میکنی بعدش استپ میشیااااااا 

میلم واقعا نمیکشه، من قبل از اینکه اینجا بیامم کالری شماری میکردم، اون موقع ام پر نمیشدش

هر چند گاهی هم پر میشد و ار حد مجاز هم بالاتر پیدا

منتظر اون روز باش😂☺😂

سلام گلم🌸 مرسی خوش برگشتی💚 باریکلا ورزش👏👏👏عالییی رعایت کردی فقط سعی کن کالاریت &nbs ...

کالریه شامم رفت بالا اشکال نداره؟همیشه خوش باشی عزیز دلم.میوه میخورم عذاب وجدان میگیرم😂 اشکال داره یا نه؟

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
عزیزم بازم کالریتو پر نکردی واقعا چرا پر نمیکنی اخه اول خوب کم میکنی بعدش استپ میشیااااااا حتما کالر ...

سلام. روز بخیر😊

صبحانه گردو،سفیده تخم مرغ آبپز۳۶

ناهار کاهو، خیار، گوجه، کوکو سبزی ۱۵۷

میان وعده هندوانه، زردآلو، پسته، بادام ۱۲۱

شام شیر دارچین عسل ۱۳۵

مجاز ۱۳۶۰

مصرفی۴۵۲

قرص جوشان، آب فراوان

ورزش نیم ساعت حلقه، نیم ساعت میگی

روز خوبی داشته باشی❤🌹

شیرین جون این هیچ جوره درست نمیشه چون از اول این جوری بار اومده مادرشم بدتر از خودشه تنها راه حلش دو ...

سلام عزبزدلم ببخشید دخالت میکنم ، هیچوقت تا این مشکل رو بین خودت و همسرت حل نکردی بفکر بچه نباش که بزرگترین اشتباه رو میکنی و خودت ضربشو میخوری ، بچه هم باشه اگر تو نخوای بری خونه مادرش اون با بچش میره و بتو اجازه نمیده که نزاری ، حتی اگر راهتونم دور باشه باز اون کارخودشو میکنه ، حتمابا مشاور یا ی دوست عاقل و دانا مشورت کن برای حل این مسائل عزیزم😊

گروه آبی .. وزن شروع ۶۵ ..وزن فعلی ۶۳.۱۰۰ ..هدف ۵۷🎯🏆💪💪💪💪💪💪💪💪
کالریتو حتما باید پر کنی عزیزم💜💜 خدا نکنه تب و سرفه هم داری؟؟ شاید ی چیزی خوردی ک معدتو اذیت کرده

خب نمیتونستم بخورم هم میخوردم دودقیقه بعد باید میرفتم دستشویی 🤕 حالم عجیب بد بود .ن تب اینا ندارم .امروزم میترسم چیزی بخورم نمیدونم حالم خرابه یا نه😐

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹

@pari95  

سلام گلم صب بخیررر 

برنامه امرزم 

صبونه تخی ابپز با گوجه 

میان وعده کاهو و هویج 

ناهار خوراک لوبیا یه لیوان 

میان وعده مغزیجات 

شام سینه  بوقلمون  با سالاد فصل 

ورزش یه ربع هوازی 

میگم.پری جان من چون یبوست دارم باید برنج و نون خییییلی محدود استفاده کنم واسه همین نون و برنج کم میخورم قرصای تقویتی باید بخپرم واسه موهام زینک پلاس با یه دو مدل قرص دیگه 

بعد یع سوال دیگه من واسه شکمم که خیلی بزرگ  بازوهام شل و بغل رون دارم 

فعلا  ورزش قدرتی نداشته باشم همون هوازی کافیه 

@شیرین_آردا

گزارش#

کالری مجاز 1280

کالری مصرفی1070(100 کالری شیرافزا، 100 کالری دیگه هم پرش میکنم) 

صبحانه: 56 گرم نان بربری+ 30 گرم خامه+ 20گرم شیره انگور(292 کالری) 

میان وعده: 5 بادام زمینی+ 18 گرم خرما+ 1 ق م عسل+ پرتقال 100 گرم+ 10 توت فرنگی (205 کالری) 

ناهار: 150 گرم قورمه سبزی رژیمی+ 66 گرم نان تست جو+ 50گرم ماست (423 کالری) 

شام: 1شلیل+ 50 گرم موز+ 1 هلو(149.5 کالری) 

آب سعی میکنم 8 لیوان

ورزش: 40 درازنشست+ هوازی+ حرکات ران و ساق پا و شکم+ چالش چوب+ چالش شنا رو دیوار و پلانک

چالش سالم خوری و زیبایی انجام میشه

خودتو_دوست_داشته_باش#

خودمو دوست دارم چون تا خودتو دوست نداشته باشی و به خودت احترام نزاری بقیه هم دوستت ندارن و بهت احترام نمیزارن

انگیزه#

زمان پرو لباس مجلسیم نزدیکه واسه اونم شده هیکلمو سعی میکنم درستش کنم😂

میدونم خیلی حس خوبیه خیلی وقته میخوام تجربش کنم دلم میخواد تا آخر تابستون ۱۵ کیلو کم کنم واس اولین ب ...

اگه سالم بخوری خیلی زودتر میتونی

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
سپااااس فراوون ازتون من میتونم به جای هر وعده غذایی نوشتنش اینجاهر هفته وزن کشی کنم و اینجا عکس ترا ...

نه گلم گزارش اجباریه

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
شیرین من دیشب تگ کردم نمیادچراگزارش دادم جواب ندادی 

لحنتون خیلی تنده

آروم تر😕

حتما ندیدم که جواب ندادم. ریپلای کنین