2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836321 بازدید | 290067 پست
@مهدیه24    سلام مهدیه جون میشه امشب گزارش ندم افتادم تو دیگ کالری مجازم زده بالا خجالت ...

وزشات که عالی بودن

فست فردا رو جبران کن

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
بله عزیزم همینجا با هشتک گزارش ومنم باید تگ‌کنی عزیزم یه نمونه برات گزارش خودمو میذارم گزارش_سرگر ...

چالش چوب رو یادم رفت بگم 

انجام شد✅

@sepiiiiiideh  

@سمیه1396  

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره یه لذتی داره سرگروه بشی وزنت ۵۴ باشه  اااااخیش😎😎😎

😂😂😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
فردا ان شاءالله فست 500 توکل برخدا روز 5ام پریودم میشه یکشنبه😮

اگه ورم نداشتی، وزن کن..😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام سمیه جون @سمیه1396     ببخشید دیشب مهمون داشتیم نشد گزارش بدم تا ظهر رژیم رو ق ...

سلام گلم🌸افرین.. ورزشات  عالییی شده ورزشکار👏👏👏

فقط کالری  مصرفی کاملت کو🧐 

سلام عزیزم. خوب بستی کالریتو افرین. زیرگروه من شدی عزیزم؟ اسمتو بهم بگو.وزن شروع و فعلی و هدفت ...

سهیلااااا جون کجایی به دادم برسی از دست این فسیلای شوهر

پوستم کنده شد خواهر  ۳ روز مهمون داشتم فقط درحال راه رفتن و تمیز کردن و سابیدن بودم خواهر

اینقد کار کردم یه ذره کمک کردن همش تنهایی بپز و بشور و بساب😢😢😢😢

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
این الان گزارش بود😆😆😆

سمیه جان دیشب اصلاحالم خوب نبود،هورمونام زیادی زده بودن بالا،تاخودصبح گریه کردم😐

@سمیه1396  

صبحانه شیرقهوه+خرما

ناهارباقالی پلوباگوشت وسالاد

شام شیردارچین

میان وعده گیلاس،طالبی

ورزش 20دقیقه حلقه،چالش چوب

کالری مصرفی1100

آبم فراوون خوردم😊

سمیه جون امشب شاید نتونم بهت گزارش بدم @سمیه1396     چون فهمیدیم دایی مامان و بابام فوت ...

خداا بیامرزتشون.... علت فوتشون چی بود؟؟؟؟

گلم معلومه با اون ناهارت ، ضعف میکنی.. مقوی تر بخور 

نمیفهمیدم چی میخورم  کی میخوابم کی بیدار میشم

دیگه صدایی شوهرم دراومده بود بسته اینقد کار نکن ول کن

اون دلش سوخت کمک میکرد بقیه نه

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
عزیزم من ۱۳ تا صفحه رفتم عقب گزارش نداشتید شما  اگر اشتباه میکنم بیا بگو‌ اخطار 💣💣  ا ...

من متاسفم عزیزم ک انقد زحمت کشیدی ک گشتی  پیدا نکردی.شرمندت شدم چون من دیشب اول اینکه بخدا وقت نکردم بعدشم بخدا فراموش کردم

از ساعت ۱۲ ظهر تا ۸ شب بکوب تو بازار بودم جنازم رسید خونه نتونستم گزارش بدم😔

از این ب بعد حجابتو رعایت کن 😂😂👳👳 @سمیه1396    

😂😂😂😂همیشه هم تسبیح به دست باشید

.. با صدای بلند نبینم تو تاپیک بخندینااا🥴 

امروز 😆

بالای کزارشت پس همیشه بزن چند شنبه..

امروز مگههه فست بوده🥴کالریت چرا کم بستی!

سلام عزیزم گزارش امروز ۳۰ خرداد مژگان صبحانه نان لواش سبوسدار ۶۰ گرم.پنیر پروبیوتیک ۲۰ گرم.شیر ۱ ...

سلام گلم🌸

افرین عزیزم، عالیی بودی👏👏👏👏 فقط سبزیجات یادت نره😉

رژیمی_نمونه#  👌👌👌👌

راستی تب ات اومد پایین؟؟؟؟

قربونت برم مرسیی, خوبی خودت? چیکارمیکنی؟ 

فدات شم بد نیستم گلم❤😚😚😚

گیر افتادم خونه مامانم اینجام نت ندارن دربه در شدم😁😁

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم