2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832815 بازدید | 290067 پست
عالی😚🌷👏👏👏

سلام عزیزم،

گزارش#  

صبحانه:نان سنگک،مربا بهاره،

ناهار،کباب سینه مرغ،گوجه کبابی،نصف لیوان نوشابه

شام،ماکارانی،ته دیگ سیب. زمینی،سالاد فصل با سس ماست خانگی،

مجتز،۱۷۲۰

مصرفی،۱۶۹۹

💕💞

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

غذای گیاهی که بشه خام خورد نیستش یا من نمیدونم  فقط پختنی هست  من از صبح خرما و سال ...

ببخشبد عزیزم ندیدم پیامتو 

میوه بخور 

مغزیجات 

خگخ یکم سخته 😁

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

@شیرین_آردا  

سلوم سلوم 💋♥🤗

برات یک ایده دارم (البته اگه قبول کنی) ورزش برای لاغر کردن پهلو هستش اگه موافق هستی بزارش و بقیه زیرگروه های نارنجی رو تگ گن البته بقیه گروه ها اگه دوست دارن بزارنش 

ایناهاش👇👇👇👇👇🧡💪

چند ست انجام بدیم رو هم خودت بگو!!!!

چالش# _لاغر کردن پهلو 

مـــــوافــــقـــی؟؟؟؟؟

سلام خوش اومدی 🌻🌻🌻 گزارشت رو میتونی صبح بزار ک چک کنم که برنامت مشکلی داشت کمکت کنم اگر برنامت ...

وااای میا وعده هامو ننوشتم🙈تو گزارشم،

میان وعده،هلو ۲عدد،خیار،بادام زمینی،چای،قند،😘

💕💞
فدااات عزیزدل خوب بود گزارشم؟؟؟

عزیزم من ۱۳ تا صفحه رفتم عقب گزارش نداشتید شما 

اگر اشتباه میکنم بیا بگو‌

اخطار 💣💣 

امشب نیای حذف میشی عزیز دلم چرا اینطور شدی شما 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سلام،، میشه به‌ منم کمک کنید. عضو نیستم اینجا من خوب دارم وزن کم میکنم اما سایز خیلی نه. ورزش ها ...

شما عضو شدید؟؟؟؟ 

گزارش نمیدید چرا 

نمیخواید باشید تو گروه ؟؟

شما عضو شدید؟؟؟؟  گزارش نمیدید چرا  نمیخواید باشید تو گروه ؟؟

عزیزم شرمنده انقد سوال میپرسم...من ینی هم شب باید گزارش بدم هم صبح؟؟و اینکه صبا کافیه فقط بگم چیا میخورم یامقدار کالریشم حتما باید حساب کنم؟؟

فدااات عزیزدل خوب بود گزارشم؟؟؟

زی زی گوووولوووو😬😬😬😬😬😡😡😡😡😠😠😠

چرا نمیای مگ قرار نبود‌باهم کم کنیم،

....دشمناتو بسوزونی،

بیا‌ قشنگ شروع کن ،بخدا حیف،😘😘😘

💕💞
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز