2777
2789
عنوان

قلب درد عصبی و درد قفسه سینه

22448 بازدید | 21 پست

خانما من یه مدت تپش قلب عصبی داشتم الان خیلی بهترم اما تا یه کم اعصابم خورد میشه و یا دعوا میکنم یه دفه قلبم شدید برای چند ثانیه میگیره و حالت تیر کشیدن و درد داره...کسی مثل من بوده و خوب شده باشه؟چیکار کردید بهتر شدید؟هر موقه هم از حالت ایستاده دراز میکشم تا حدود ۲۰ ثانیه قفسه سینم درد میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام 

خواهر منم همینطوره طفلی زیادی حرص میخوره برا اذیت شوهر و ..

همیشه میگ سمت قلبم درد میکنه و ..

رفتش دکتر گف هیچی نیس از اعصابه 

ولی ب غیر این چیزی نگف 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
راه حل نداره؟

خب به خودت مسلط باش کمتر به خودت فشار بیار،اگر کنترل نداری رو اعصابت ‌که مجبوری بری پیش روان پزشک 

برخورد من بستگی به طرز ریپ کردن و لحن صحبت کردنتون داره
خب به خودت مسلط باش کمتر به خودت فشار بیار،اگر کنترل نداری رو اعصابت ‌که مجبوری بری پیش روان پز ...

کنترل دارم ولی خب خیلی تو خودم میریزم شرایطشو ندارم بروز بدم و بیشتر بهم فشار میاره

باسلام اتفاقا جای درستی تشریف اوردین 

بنده متخصص قلب و عروق هستم 

نه تنها بنده بلکه همه ی نی نی سایتی های عزیز تخصصشون داخلیه که شامل  روده معده قلب کلیه و..می شود 

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران
کنترل دارم ولی خب خیلی تو خودم میریزم شرایطشو ندارم بروز بدم و بیشتر بهم فشار میاره

عزیزم سعی کن به خودت مسلط باشی فشار اگر زیاد به بدن وارد بشه خدا نکرده سکته میکنی اصلا غصه نخور بابا

برخورد من بستگی به طرز ریپ کردن و لحن صحبت کردنتون داره