2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829683 بازدید | 290067 پست
سلام گلم خوبه❤❤❤ اب رو بزن تو گزارشت ۸ تا لیوان میخوری در روز؟ 

نمیخورم ولی از امروز چشم💕

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
@سمیه1396     من به خاطر کم‌کاری تیرویید و پرولاکتین بالام استپ کردم شاید بالا هم رفته ...

اشکالی نداره گلم، بالا هم اونده باشی، اونقدر با اراده هستیی که کمش میکنی💪💪💪

کشمش، انواع توت، (اگه تبت رفت ،لبنیات) عالیه 

کشمش سبز را داخل ماست بریز بعد چند دقیقه بخورش..

مصرف سبزیجات و‌میوه ات هم‌ که خوبه👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله با کمک شما دوستان خوبم

تو.میتونی#  💪💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سمیه جون بعد بگو چقدر کم شدی

واای خدا از دهنت بشنوه که کم شده باشم🤤🤤🤤

اره حتما خبرت میکنم.. اصلا اعلامیه میزنم، از بس که منتظر کاهشم😆👌

شوهرا خیلی حسودن اه

اره والا 

ولي من شوهرم كلا تنها بدش مياد جايي برم اوايل هيچ جاااا بدون خودش نميزاشت برم الان خوب شده با خواهرش هم سنيم ميريم باشگاه خريد با خانواده خودمم ميزاره برم بيرون

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

قربونت عزیزم قبلاً آره میرفتم ولی از وقتی کرونا اومده تو خونه با جم فیت ورزش میکنم

اخه نوشته بودی ایروبیک فک کردم میری باشگاه.

جم فیت خیلی عالیه

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
چشم اره مجبورم تا بخیه هاشم بکشم همین کار رو کنم ولی خوب چون خونه مامانمم نمیدونم دقیقا کالری هاشون ...

دیگه باید یواش یواش دستت بیاد ک هر چیزی چندگرمه و هر قاشق میزانش چقده. چون میخایم بریم تثبیت.نمیشه ک تا ابد وزن کنیم.😄

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
@سمیه1396     گلم صب بخیر بسته یک ساعته گرفتم گزارش امروزمو الان میدم تک ب تک و دقیق همی ...

صبح بخیر خانوم🌸

عالیههه ورزشکار 👌👌👌👌 البته به غیر از اون دنته 😉

تو بینظیری# 👌👌👌💜💜💜💜‍ 

نه بابا منظور بدی ندارم اصفهانیا ب مادرشوهرشون میگن خارسو😁😁😁

😂😂😂😂😂من فکر کردم مخففش کردی

منهای ۲۰۰میکنم احساس میکنم ماه اول خیلی خودموضربه فنی نکنم بهتره😅😅😅😅

اینو بذار پروفایلت دورشم ببر

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@شیرین_آردا   سلام عزیزم ببخشید دیشب جایی بودم بدون گوشی امشب رو هم نمیتونم قول بدم ک بذارم ...

چی بگم وقتی قبول نمیکنی! حس میکنم به بدنت ضربه میزنی. 

اینو دورشو ببر بذار پروفایلت

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋