2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835957 بازدید | 290067 پست

انگیزه#  

امروز مهمان داشتم و کلی غذای خوشمزه درست کردم ولی گفتم رژیمم و لب ب غذا نزدم و فقط سالاد خوردم از اینکه بقیه با تحسین نگام میکردن که مقابل این همه غذا وسوسه نمیشم و حتی ناخونک هم نزدم خوشحالم.‌‌‌...میخوام به همه ثابت کنم من میتونم 💪💪💪💪

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آجی بچه شیر میدم😁طوری نیس؟  سعی میکنم سالم تر بخورم ک کالریش کمتر شه مثلا نون و پنیر و هندون ...

فک نکنم چیزی بشه. اما اگه شیرت ذاتا کمه نه کم نکن. بچه شیر میدی چرا رژیم میگیری؟ من تا ۱۹ ماهگی پسرم چون شیرمو میخورد یک گرمم کم نکردم از غذام. گناه دارن😔 با اینکه با دیدن اندامم افسرده میشدم☹️

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
سومین اخطار گزارش و متاسفانه حذف شدین! 🚫🚫🚫🚫🚫 حداقل خبر میدادین 😕 @النا123    &nbs ...

سلام مگه من دیروز نگفتم ک تا شنبه گزارش نمیدم نت ندارم؟چرا اخطار؟؟؟😒

الان بزور وصل شدم دیدم اخطار گرفتم 

میشه لطفا واسه پیدا کردن کار ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم( با کار باهم شدیم جن و بسم الله)😔ممنون خواهر گلم

سلام مگه من دیروز نگفتم ک تا شنبه گزارش نمیدم نت ندارم؟چرا اخطار؟؟؟😒 الان بزور وصل شدم دیدم اخطار ...

اوا تو بودی. شرمنده یادم رفت😬 پاک کردم اخطارتو. الان که اومدی بگو ببینم چجوری خوردی

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
اوا تو بودی. شرمنده یادم رفت😬 پاک کردم اخطارتو. الان که اومدی بگو ببینم چجوری خوردی

بله با اجازت من بودم 😁اومدم بزنمت ک یادت اومد من بودم 🤣

سردردم خراااب خلاصه میگم

ص یکم کره مربا و نون لواش

ن ماکارونی در حد یک لیوان

شام کتلت مرغ و نون لواش یک لیوان نوشابه😁

اما حال ندارم کالریم و حساب نکردم 

کلا دوروزه بخاطر هاشور ابروهام حالم خوش نیس سردردم بدجور 

میشه لطفا واسه پیدا کردن کار ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم( با کار باهم شدیم جن و بسم الله)😔ممنون خواهر گلم

@سمیه1396     سمیه جون تا صفحه ۱۳۵۰۰ رفتم نتونستم چالش چوبو پیدا کنم میدونی کدوم صفحه ...

عزیزم  حسابی تو زحمت افتادی😘عذرخواهی🌼

گروه آبی🍁تاریخ شروع ۹۹/۳/۲۶🍁وزن شروع۷۷/۴۰۰(بیشترین وزن ۸۵)🍁هدف اول۷۴🔒🍁هدف دوم۷۱🔒🍁هدف سوم۶۸🔒🍁هدف چهارم۶۵🔒🍁هیچ وقت از رویاهات به خاطر زمان طولانی رسیدن بهش دست نکش زمان بلاخره میگذره چه تو دنبال رویات بری چه نه.نتیجه:[هفته اول۷۵/۱۰۰]_[هفته دوم۷۴/۶۰۰]_[هفته سوم؟؟]_[هفته چهارم؟؟]_[هفته پنجم؟؟][هفته ششم؟؟]_[هفته هفتم؟؟]_[هفته هشتم؟؟]_[هفته نهم؟؟]
فردا ام کالری رژیمههه ایناها خب

با خگخ اشتباه کردم گلم. اگه میتونی خگخ بگیری که دیگه عاااالی میشه

بله با اجازت من بودم 😁اومدم بزنمت ک یادت اومد من بودم 🤣 سردردم خراااب خلاصه میگم ص یکم کره مربا ...

منم تورو بزنم؟؟؟ چالش سالم خواری و نوشابه؟؟؟ اونم یه لیوان😕

منم عضو کنین خو 

اضافه وزنتون چقدره