2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829433 بازدید | 290067 پست
عزیز دلم  به نظرم در طول روز میتونی پنج مین گوشی دستت بگیری!  ناراحت میشم خواهش میکنی من ...

ممنونم اینو میتونم انجام بدم حتما حتما قول میدم ممنون 

بوس به روی ماهت مهربون😙😙

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
ورزش، آب۶، مجاز۵۰۰، مصرف۵۰۰

باریکلا 👏👏👏👏

رژیمی_نمونه#  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا میخوام باس نم ورونام وسینه هام بزرگ بشن وشکمم کوچیک بشه

خوب ورزش های مخصوص شکم برو واسه چربی سوزی

و

ورزش های فرمدهی با سن و سینه انجام بده

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سرگروه جانم سلام ناهار:سوپ گوجه فرنگی و مرغ ۳۰۰گرم (۱۰۵کالری) شام: ۳عدد کتلت کوچیک+یک کف دست نان+۳ ...

سلام گلم🌸

عالییی و کامل👌👌👌👌

معما شدي😝😝 چجوري دوباره كاربري ساختي  من واسه اجيم ميخوام كاربري بسازم نميشه اصلا  با ...

هنوز نساختم که

بسازم میام میگم😉

اما شاید از یه دستگاه دیگه باید براش میساختی

یا یه مرورگر دیگه

الان بمن تیکه انداختی؟ ناملد باهات قهلم شلواری مامان دوزمم باهات قهلن

عزیزممممم🤦‍♀️ شوخی کردم🤭

وگرنه من از اندامت حسابی تعریف کردم...😍

گزارش امروزم ۲۷ خرداد مژگان  دارم با گریه مینویسم حالم اصلا خوب نیست صبحانه  نان لواش س ...

واای😢

ورزش فدای سرت.. اخیی گلم خیلی درد داری کهه😰

فردا هر چی شد خبر بده😔

@سمیه1396     گزارش_سرگروه#   کالری مجاز ۷۰۰ 🌸 مصرفی ۷۰۰🌸 آب ۱۰ لیوان🦋 صبحان ...

به به👌👌👌👌

گزارشت حرف نداره👏👏👏👏

@سمیه1396

سلام عزیزم 🌸
خب خب اول کار یک توضیح بدم بهت
امروز کلاااا یادم رفته بود که فسته
منم صبح بیدار شدم خیلی هم خوشحال 😂یک لیوان شیر خوردم بعد هم رفتم یک کیک خامه ای و توپک سیب زمینی  درست کردم 😒
ولی چون شب دعوت بودیم از اول خیلی چیزی نخوردم
یک دفعه اییییی یادم اومد که امروز فستهههههه❌❌❌❌❌❌❗❗❗😭

یعنی خشکم زد ها🤪
ولی به خودم گفتم من می‌توانم از توپک و کیک بگذرم💪
دیگه این شد که فست امروزم حدود 600 شد با سختیییی فراوان😥
اولین بار بود توی عمرم که جلوی خودم رو تونستم برای کیک خامه ای نگهدارم😋همیشه وقتی کیک داشتیم برنامه من خلاصه میشد توی یک کلمه👈انتحااااااری😥🚫⛔
ولی امروز با وجود کیک خامه تونستم فست رو رعااایت کنممم🤗💪
❌❌❌امروز ناخونک بسیار بود😬معذرت

صبحانه 👈 شیر 118 گرم + عسل 1 گرم😅

میانوعده 👈 پنیر پیتزا حدود 10 گرم(نداشت توی مانکن زدم پنیر خامه ای) + کنجد حدود 5 گرم
اینجا مشخصه که داشتم توپک سیب زمینی درست میکردم و این ناخونک هایه😥🤦‍♀️ کی بشه من بتووونم ناخونک نزنم اَییییی خِداااا🤪

ناهار 👈 گوشت گوساله 50 گرم(این غذای ما گوشت گوساله + پیازداغ. + ادویه) چی وارد کنم توی مانکن؟ الان زدم گوشت پخته فقط+ یک چهارم توپک سیب زمینی اصلا وزنی نداشت (زدم کوکوی سیب زمینی 10 گرم)

میانوعده 👈 شکلات کاکائویی حدود 30 گرم + خامه حدود 10 گرم + کیک خیییلی کمتر از 50 گرم شد ولی من چون وزن نکردم زدم 50 گرم

میانوعده 👈 خرمای خشک و رطب یک عدد

شام 👈 رفتیم مهمونی منم اون وسط ها یک غذای بچگانه برداشتم😅یک رون خیییلی کوچیک مرغ بود در حد 50 یا 60 گرم + حدود 30 گرم تهدیگ برنج(کوچیک بود خیلی)

جمع کالری 👈 بدون شام 537 تا(چون اصلا نمیدونستم چقدر بود وزن اونا وارد نکردم)

ورزش ها 👈 200 ساق پا + چالش دو هفته ای شکم + چالش پری جون + 100 شنا روی دیوار + 20 اسکات + یک کم رقص + حرکت چوب دو تا ست 50 تایی

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
۱۰۸:۵۵۰

۲۰۶۰۰ تا باید بخوری الان اگه کالریتو کم‌ببندی بعد هر  ۵ کیلو باید ۱۰۰ تا کم کنی کالریت خیلی کم میشه 

پس دقت کن پر کنی حتما 

نون و برنجم‌ زیاد نخور بیشتر با میوه و لبنیات  سبزیجات پر کن 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
ولی سمیه من میخوام تا 45 برسم بعدش برم تثبیت که اگه اضافه هم بشه به وزنم فوقش بشم 48 اینا  نه ...

😆😆😆😆۴۹/۵ هم قبوله.. فقط پات برسه به دهه ۴۰...

۴۵ کمه مهدیس

همینجوریش هم ضعف داری دختر.. روی سایزت فقط متمرکز شوو

اصلا فکر کن همین ۵۰ وزن هدفت هس .

@pari95   پری جونم جا داری ایشون هم اضافه کن خدا حفظش کنه بچه تون رو 🥰

اره عشقم 🌻

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

سلام عزیزم من تا شنبه نت ندارم فدات شم گزارش نمیدم با اجازت 😘

@شیرین_آردا  

گزارش#  

فست ۷۰۰ تا

ص موز و ده تا مویز

م و دو ک دست لواش ی ذره پنیر 

ن گوشت گوسفند بدون چربی یک تکه 

شام میرزا قاسمی ۲ ک د لواش و کمی ریحان و فلفل دلمه

ورزش و چالش نداشتم چون امروز میگرنم گرفته بود

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘