2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829683 بازدید | 290067 پست
@سمیه1396     گزارش#   صبحانه:49گ تافتون+69گ گوجه+13گ پنیر خامه ای میانوعده:10ت ...

باریکلا👏👏👏فست را عالی کردی👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوشگلا امروز ۲۵ خرداد روز تولد منه همیشه فکر میکردم این روز باید نقطه عطفی تو زندگیم باشه من ام ...

سلاااام عززززیییزدلم تولدت مبارک💃💃💃💃💃💃💃💃💃💐💐💐💐💐💐💐💐💐🌷🌷🌷🌷🌷

همش اراده ی خودت بوده گلم 😍😍😍😍

خیلی خوشحالم ک داری ب هدفت نزدیک میشی مطمئنم انقدر بااراده هستی ک زود ب هدفت میرسی💪💪❤❤❤

@سمیه1396   سلام عزيزم 🌺 صبحانه 👈 نخوردم میانوعده 👈 گیلاس 25 گرم + عسل 3 گرم + هلو 55 گ ...

سلام گلم🌸

چرا هوازی را کار نکنی؟؟؟؟

افرین ورزشات عالیی بود👏👏👏 چالش چوب کو فقط🤨

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلاااام عززززیییزدلم تولدت مبارک💃💃💃💃💃💃💃💃💃💐💐💐💐💐💐💐💐💐🌷🌷🌷🌷🌷 همش اراده ی خودت بود ...

سلام سپیده جون خوبی؟ گل پسرت خوبه؟

شیطونه یا آروم؟ در مقابل شیطنتای وحشتناک و پشت سر همش چطوری خودتو کنترل میکنی؟

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
مخصوص گروه زرده عزیزم ۱ چابش خذف قنده ۲ یه چالش ورزشیه. تولدتم مبارک گلم انشاالله همیشه به تک تک ا ...

مرسی گلم ولی تولد من نیست 😉

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
گزارش#   @سمیه1396     سلام‌گلم حسش نبود گزارش دیر شد😩😆 صبحانه نون+پنیر+گوجه ...

سلام گلم🌸

عالیییی بودی👏👏👏

تو.میتونی#   💪💪💪

عزیزم اگه ورزشت زیاد باشه هفته ای چندسایز کم میکنی برای عروسیت  خدانکنه بد باشی ❤❤❤😙

میشه برام مثال بزنی چه ورزشایی تو طول روز

من یه پرستاراتاق عملم😍من عاشق کارمم❤من یه خانوم خانه دارم🙎‍♀خونه من همیشه برق میزنه❤من یه زنم🥰عاشق همسرمم.با عشقم خوشبختم خستگیام پشت در خونمونه من مطالعه میکنم آشپزی و شیرینی پزی میکنم آقامون آرایشگر شخصیمه همیشه باهم خوشیم از خونمون یا صدا خنده میاد یا بوی غذای تازه😍به منم خیانت شده مشکوک به سرطان بودم که نامزد سابقم با خواهر جاریم بهم خیانت کردن تو تنهایی و افسردگی جنگیدم تا اینکه با شوهرم آشنا شدم اسمش امیده🥰خودشم امیده بعد اومدنش من شدم قوی ترین و خوشبخت ترین زن دنیا💖
اشتباهی تولدتو تبریک گفتم😁😂😂😂 اشکالی نداره اگه هنوز نیومده پیشاپیش مبارک اگرم گذشته پساپس مبار ...

نه هنوز 36روز دیگه مونده 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
سلام فندق خوبی خوشبحالت رفتی وزن کردی شانس گند منه ها نمیتونم برم عجبا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

سلام جوجو، فدات گلم تو خوبی؟ 

چرا نتونستی؟ 

من وزنه اینجا دم دستمه کنار تخت خواب😂

به حکمتش دل بسپار 🌿
@سمیه1396     صبحانه شیرقهوه+خرما ناهارکوبیده ونان وگوجه وپیاز شام ومیان وعده زردآلو،ه ...

افرین گلم💪💪💪💪