2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826890 بازدید | 290067 پست
تارا جون هرروزرکیک نخور😫😫😫😫 بقیش خوبه👌👌👌❤❤

چشم دیگه خودمم توبه کردم

من یه پرستاراتاق عملم😍من عاشق کارمم❤من یه خانوم خانه دارم🙎‍♀خونه من همیشه برق میزنه❤من یه زنم🥰عاشق همسرمم.با عشقم خوشبختم خستگیام پشت در خونمونه من مطالعه میکنم آشپزی و شیرینی پزی میکنم آقامون آرایشگر شخصیمه همیشه باهم خوشیم از خونمون یا صدا خنده میاد یا بوی غذای تازه😍به منم خیانت شده مشکوک به سرطان بودم که نامزد سابقم با خواهر جاریم بهم خیانت کردن تو تنهایی و افسردگی جنگیدم تا اینکه با شوهرم آشنا شدم اسمش امیده🥰خودشم امیده بعد اومدنش من شدم قوی ترین و خوشبخت ترین زن دنیا💖
مرسی گلم.واسه صبحانه نون پنیر چایی میخورم با یه قاشق مرباخوری پر شکر.بنظرتون خوبه؟

شکر رو سعی کن حذف کنی

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه گلم فقط قدرتی حتما کار کن💪💪💪❤❤❤

سلام عزیزم 

گزارش#  

ص.نون پنیر چای

ن، پیراشکی سالاد الویه

ش کوکو سیب زمینی ونان لواش نصف قاشق کچاب 

میان وعده کیک گیلاس چای با ابنبات بادام هندی پسته پاپ کورن چند دونه خیارشور 

ورزش ۱۰۰تا طناب 

و تمیز کاری شدید خونه ۲ساعت فیکس😁

مجاز و مصرفی۱۶۲۴

فست نمیگیرم چند وقت

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
قربونت عزیزدلمیی, به به اصفهان نصف جان منم خیلی دوست دارم بیام. منم23سالم هست دیگه معرف حضور .😊 شب ...

عزیز دلم بیا در خدمت باشیم 😚😍

خواهر کوجولو خودم😍

شب خوش 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
گزارش#   صبحانه نخوردم ناهار:سوپ بدون روغن یه کاسه کوچیک +۲پای مرغ😞۴۰۰کالری میام وعده ۲تا ...

عالی بودی ناراحت نباش ❤❤❤❤

فست بعدی جبران کن 

تو روزای کالری مجازت چیزای مقوی بخور 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

@sepiiiiiideh  

@بامدادخمار  

سلام سرگروه عزیز سپیده جون و سرگروه اعظم الهه جون

من امروز طناب زدن رو شروع کردم اما کمرم درد گرفت .مامانم میگه اضافه وزن داری برا زانو و کمرت بده .

نظر شما چیه؟؟؟؟؟

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
سلام عزیزم  گزارش#   ص.نون پنیر چای ن، پیراشکی سالاد الویه ش کوکو سیب زمینی ونان لوا ...

کاش امروز فست میبودی فردا وزنکشیه😫😫

خوبه عزیزم فقط کیک نخور اینقدر ننه😥😥😥😥😥

بقیش خوبه🌷🌷

اگه موهات مث مال من خیلی کچل شده بیخیال رنگ شو اینو امتحان کن شاید فرجی شد ولی اگه موهات اونقدرام کم ...

چرا نسبت به قبل کم پشت و خشک شدن ...تصمیم گرفتم با این ماسک اول احیا کنمشون بعد از مدتی اگه خواستم رنگ کنم..مرسی گل من😍😘💐

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

گزارش#  

@سمیه1396  

سلام‌گلم حسش نبود گزارش دیر شد😩😆

صبحانه نون+پنیر+گوجه خیار 

میان وعده نصف سیب زرد

ناهار سوپ 

میان وعده چای سبز +خرما

شام تخم مرغ اب پز+فلفل گوجه

کالری مجاز ،مصرفی ۵۰۰ 

چالش✔

آب ✔

خودتو-دوست-داشته#  

خودمو دوست دارم چون  یه مامانه شادم برای پسرم😍

انگیزشی#  

خیلی خوشحالم تا هدفمم فقط ۳ کیلو مونده 💃💃💃💃

من_میتونم#  

سلام عزیزم خوبی؟ اره بنظرمنم فعلا طناب نرو چون زانو درد میگیری بزار وزنت بیاد پایین بعد طناب بزن&nbs ...

من خیلی بی عرضه شدم نمیدونم چرا اینجور شدم اصن از رژیمم کاملا ناراضی من عاشق طناب زدنم امروز زدم کمر درد گرفتم اعصابم بهم ریخت 😓چقد چاقی بده کاش ب مامانم میرفتم میل ب غذا خوردن نداشتم راحت اه اه 😞😞

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
منم همینطورم😢 چکار میکنی تا دوباره سر پا شی؟ منم همین کار رو بکنم

فعلا سرپا نشدم ولی سعی میکنم اگ کالریم بالازد حتما ورزشمم زیاد باشه

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
ببخشید گلم واسه چایی که میخورم باهاش یه دونه خرما بخورم یا یه پولکی.کدومش کمتر چاق میکنه؟

عزیزم پولکی خوب نیست خرما خیلی بهتره 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣