2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829396 بازدید | 290067 پست
عزیزم برا ما همسرم میگیره نمیدونم دقیق ولی همه چیو یه بار نمیگم هرچی که مونده تموم شه به همسرم میگم ...

ما برنج سالی ۶۰ کیلو😐 بامهمون 

این جداس پاییز از شمال یکی برامون میاره

گوشتم از فروشگاه نمیخریم فقط مرغ چون فقط سینه وفیله ورون میخریم

دیگه با سبزیجات وکمی میوه میشه این

تازهههه یهو هندونه شیر وتخم مرغ وسط ماه تموم مبشه اینارم سر راهش میگیره شوهرم

ولی خدایی خییلی گرونیه😳😐

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سرماه میریم کلی باخاهربرادرا ازعمده فروشی خرید میکنیم میوه و تره بارم میخریم بعد تقسیم میکنیم خیلی ا ...

عه چه جالب

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزارش# سلام سپیده جان 🌹🌹🌹🌹🌹

ص👈نان جو، کافی میکس، پنیر ،گوجه (۴۰۰)

ن👈پلو+سینه مرغ +ماست (۴۵۰)

م و👈توت فرنگی، شیر ،خرما،گیلاس(۳۵۰)

ش👈خوراک لوبیا با قارچ +روغن زیتون(۴۰۰)

ورزش👈یک ربع تردمیل +چالش با چوب 

🛑مصرف آب 👈۹لیوان🛑

🛑مصرفی ومجاز👈1600🛑

@sepiiiiiideh  

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌

@سمیه1396  

گزارش#  

21خرداد

صبحانه:15گ پنیر خامه ای+61گ نان تافتون+22گ نیمرو+2ق روغن زیتون+سبزی خوردن

میانوعده:3تا زردآلو+1دونه ویفر شکلاتی(122کالری)+1لیوان شیر

ناهار:یه کاسه ماست خوردی آب گوشت بدون نون و سیب زمینی+سبزی خوردن

میانوعده:3تاخرما کنجدی+2تا لیوان چای

شام:5تا ق پرررماست نیم چرب+2تا خیار کوچیک+1پیاز کوچیک

آب تا حالا3 تا لیوان ولی سعی میکنم ب 7تا برسونمش حداقل

کالری مجاز:1275

کالری مصرفی:1270

ورزش:یه چالش بازو+چالش چوب

مولتی هم میخورم

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
چرا عزیزم مریض شده بودی  الان بهتری ❤️

سلام عزیزم من یک شنبه رفتم تثبیت و اون روز شما رو تگ کردم و ازت تشکر کردم بابت تاپیک خوبت و راهنمایی هات ولی فک کنم ندیدی 

دوباره تشکر میکنم و ممنوم ازت😘

وزن فعلی  ۶۸   وزن هدف ۵۸

@شیرین_آردا  

تو سایت مشکل پیش اومد منم حالشا نداشتم دوباره تایپ کنم اسکرین گرفتم♥️

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

چالش_زیبایی#  

خانم خوشگلایی که ماسک روشن کننده خواسته بودین بدویین بیایین

این ماسک هم اسونه هم بودجه نمیخاد گفتم ماسکی باشه که در دسترس باشه همه بتونن استفاده کنن راحتم باشه میتونید خیار رو ابشو بگیرید داخل این اسپری ها بریزید هرروز به صورتتون اسپری کنید هرسه روز یه بار میتونید اب بگیرید برای سه روزتون تویخچال میمونه تازه این اسپری هم پوستو شفاف میکنه هم جای لکارو کمرنگ هم یکم خیلی نامحسوس صورتو پرمیکنه

سلام 

یکی لطفا بهم کمک کنه

بچه هام متولد ۹۳ وشهریوری هستن

آیا اینا امسال میرن مدرسه یا سال بعد🤔

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

@سمیه1396  

عزیزم دیشب تایپیک قفل بودنتونستم گزارشموبنویسم.

گزارش امروز

صبحانه چای وخرماونان سنگک

ناهارپلووخورشت مرغ ودوغ

شام شیردارچین

ورزش چالش،شستن دوتاپتو😆نیم ساعت پیاده روی

خوردن8لیوان آب.

هنوزخسته راهم😧

ما برنج سالی ۶۰ کیلو😐 بامهمون  این جداس پاییز از شمال یکی برامون میاره گوشتم از فروشگاه نمیخ ...

عشقم شیر دو روز یه بار سه تا میگیریم. بستنی برا پسرم زیاد میگیریم. تخم مرغ مونده کی تموم بشه چون معلوم نیس شوهرم کی کیک دلش بخواد یهو میبینی تو یه هفته ۳ ۴ تا کیک پختم😕 

مثلا روغنم خیلی کم استفاده میکنم کلا غذاهام کم چربه چون شوهرم غذای چرب دوس نداره

یا مثلا چای تا مهمون نیاد دم نمیکنم برا خودم چای سبز دم میکنم. مثلا سالی نیم کیلو چای کااااملا کافیه. 

ولیییی آرد هم زیاد مصرف میکنم درسته قیمتی نداره هاا

همین دیگه. ولی همسرم میگه خرجا زیادن. راستش من اعصابم نمیکشه هر روز بیاد بگه اینو خریدم این قیمت اولا میگفت منم یه بار گفتم منو قاطیه این مسائل نکن. هروقت نداشتی بگو یکم صبر کن. که خدایی من یه بار میگم یه چیزو لازمه ممکنه همون روز بگیره ممکنه یه ماه بعد🤗

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
بچه ها یه ماسک دارم امتحان میکنم برای پرپشت شدن موها خودمم تازه شروعش کردم برای همین نمیتونم بگم حتم ...

دارم استفاده میکنم دوماهه بخاطر ریزش مو .الان شدم گیسو کمند خیلی موهام پرپشت بلند شدن وریزش مو ندارم 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
سلام  یکی لطفا بهم کمک کنه بچه هام متولد ۹۳ وشهریوری هستن آیا اینا امسال میرن مدرسه یا سال ب ...

نیمه اول ۹۳ با نیمه دوم ۹۲ امسال اول دبستان میرن

پسر من اردیبهشت ۹۳

فقط خدا به داد ما برسه با این وضعیت کرونا و مدرسه

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒