2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835967 بازدید | 290067 پست

سلام سپیده جان ببخشید من دیروز گزارش ندادم درگیر پسرم بودم از خواب بیدار شد تب داشت همه فکرم و وقتم برای اون بود گوشی دستم نگرفتم ک حتی کالری مو حساب کنم ولی چیز زیادی نخوردم شاید کمتر خوردم ،ببخشید نتونستم اطلاع بدم 

@sepiiiiiideh  

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
باشه عزیزم ولی کمرم خیلی درد میکنه نمیتونم😣وایییی نگوووو یننیییی ۷۹ نشدم🤤🤤🤤🤤🤤خب پریودی ک ورم م ...

نه شاید پایینترم باشی. شایدم ورم نداشتیو وزنت همون بود که نشون داده. پایینتر نشون نمیده نترس. صد در صد دهه هفتادی عزیزم. من از صبح نیم ساعت حلقه هم زدم😄

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@سمیه1396     عزیزم من ترازوندارم. گزارش دیروزم،ببخشیدنت نداشتم😓 صبحانه شیرقهوه+خرما ...

تا کی هستید؟؟

مواظب وزنت باش، 😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش#  

ص👈نان جو،نیمرو،شیر(۴۰۰) 

ن👈دلمه برگ +سالاد (۴۰۰)

م و👈شیر، ساقه طلایی، موز (۴۰۰)

ش👈عدسی وروغن زیتون (۴۰۰)

🛑مولتی مصرف شد 

🛑چالش چوب رعایت شد 

🛑ورزش۲۰مین تردمیل

🛑مصرف آب ۸لیوان

مصرفی و مجاز 👈۱۶۰۰ 

@sepiiiiiideh  deh

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
نه شاید پایینترم باشی. شایدم ورم نداشتیو وزنت همون بود که نشون داده. پایینتر نشون نمیده نترس. صد در ...

خب خداروشکر خیالم راحت شد😅🤣.عزیزم من روز اول یکم اذیتم اونمم فقط بعضییی وقتااا بعد روز بعدش خوب خوب میشم😅حتی امکان داره تا بعدازظهرم خوب بشم بتونم ورزشمو بکنم

خدایا شکرت 🌸

سلام الهه جان، رسیدن ب خیر عزیزم خوشحالم ک دوباره میبینمت تو گروه هستی عزیزم، خوش گذشت ؟ @بامدادخمار  

سلام گلم. چرا اخه عزیزمن. حیف نیس اخه؟؟ تا اینجای کار اومدی.حالا ک داری قدم ب قدم ب هدفت، ب مانکن ...

پری نبودم اما دو هفته است ثابت مونده وزنم نمی دونم چرا کم نمیشه اعصابم خورد شده

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
عزیزم سلامت باشن انشالله🥰🥰 خدا شمارو حفظ کنه براشون خیر ببینی چقد خوبی🥰🥰 پس مامانت سهیلا🥺

عزیزی گلم لطف داری 

مامانم 10ساله فوت شده😳

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
عزیزی گلم لطف داری  مامانم 10ساله فوت شده😳

خدا رحمتشون کنه عزیزم

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
سهیلاجون مامانم افتاده دستاش شکسته بیمارستانه صبح عمل داره پلاتین بزارن منم ازش دورم عصرفهمیدم منتظر ...

آخی عزیزم.

خدا کمکش کنه ایشالا بسلامتی عمل کنن

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
گزارش# 🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻 صبحانه: ۳ عدد بیسکویت= ۶۰ کالری نهار: ۳ کف دست نان+ ۱۵۰ گرم سوس ...

صبحونه رو سالمتر و کامل بخور عزیزم.

سوسیس و دلستر هم ناسالمه سعی کن دیگه نخوری .حداقلش تا ی ماه دیگه. چون ارزش غذایی ندارن.

بقیش خوب بود👍

انگیزه#  

همین ۲۰۰ گرم  و نیم کیلوو کاهشااا جمع میشه یهوو میبینی ۵ ، ۶ کیلوو کم کردی🤩

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸