2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829695 بازدید | 290067 پست
بچه های سبز 🟢🟢🟢🟢 📣📣📣📣📣📣📣 ناشتا باید وزن کنید.. تا الان اوناییی که ندادن وزن، مگه ...

@ashoojooni  

@radvin_70  

@تپلو92  

@لولیتا_ناباکوف  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
الهه اومد دیگه طبق روال قبلی مگه نمیریم. درضمن هفته پیش من ۶ نفر داشتم ولی بازم اضافه نکردی! 

الهه هم فقط سر زد نیمیاد فعلا هر از گاهی سر میزنه

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا هفته قبلم کسی به منم چیزی نگفت همه خودشون هر جا دوست داشتن رفتن

همون دیگه! منم چه بدونم تو باید جابه جا کنی. دیاناجوون هستش هرجا میدی خودت بده

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
همون دیگه! منم چه بدونم تو باید جابه جا کنی. دیاناجوون هستش هرجا میدی خودت بده

خیلی بی نظمیه از دست من ناراحت نشیا گلم والا هر کی خودش هر جا دوست داره میره ابیا دیگه پرن گروه من رو به نابودیه یه اطلاعم نمیدن 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
بچه های سبز 🟢🟢🟢🟢 📣📣📣📣📣📣📣 ناشتا باید وزن کنید.. تا الان اوناییی که ندادن وزن، مگه ...

@raha_rohamm  

@viddaaa  

@khanomekhasss  

@خانومه_مانكن  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@سمیه1396  

گزارش_سرگروه#  

احتمالا پیاده روی هم برم

فردا ۱۰۰ تا کمتر میخورم

راستی سمیه من فستا رو تا هفتصد میبندم بخاطر همون وزن ضربدر بیست منهای دویست کردماا. خوبه یا تغییر بدم؟

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
خیلی بی نظمیه از دست من ناراحت نشیا گلم والا هر کی خودش هر جا دوست داره میره ابیا دیگه پرن گروه من ر ...

منم ۶ نفر دارم فقط همه رفتن یا حذف شدن!

@سمیه1396     گزارش_سرگروه#   احتمالا پیاده روی هم برم فردا ۱۰۰ تا کمتر میخورم ...

به به عالیه👏👏👏👏

کاهشت ۵ کیلو شده؟؟؟

بچه های سر گروه جا به جایی با توجه به لیست وظیفه منه چرا هر کی هر جا دویت داره میره یا شما میفرستین و اطلاع نمیدین 😑😑😑😑😑

@عروسترکم  

@sepiiiiiideh  

@هستی،بانو  

@شیرین_آردا  

منم ۶ نفر دارم فقط همه رفتن یا حذف شدن!

بزار الان یه بار دیگه اطلاع میدم 

بچه های سر گروه جا به جایی با توجه به لیست وظیفه منه چرا هر کی هر جا دویت داره میره یا شما میفرستین ...

@مهدیه24  

خوش اومدی به گروه سبز💚 همینحور با قدرت ادامه بده💪 پروفایل و امضات را هم تغییر بده

سلاااام ب سرگروه خوشگلممم😊😍🤗

گزارش#      99/3/18

صبحانه👈نان سنگک(دو کف دست)+ ارده +عسل+نسکافه تلخ

نهار👈دوپیازه+نان بربری(یک کف دست)+کاهو 

میان وعده 👈کیک خانگی👈+نسکافه تلخ

شام👈سینه مرغ پخته +خیارشور +گوجه+کاهو

آب 👈۸لیوان

ورزش👈نیم ساعت حلقه +۴۵مین پیاده روی ترکیبی+چالش چوب(۵ست بیست تایی)

کالری مجاز 👈۱۲۲۰

کالری مصرفی👈۱۲۰۰💚💚💚💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
بچه های سر گروه جا به جایی با توجه به لیست وظیفه منه چرا هر کی هر جا دویت داره میره یا شما میفرستین ...

😢😢😢😢😢

فقط یکی اومده.  @abremaman  

ویکی رفته     @mariyams

😐😢

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
ایول💪 بعد یک سوال🤔 خودت چی خوردی پس جلو مهمونات؟؟ 

من همون غذا رو خوردم ولی فقط 100 گرم پیتزا پنیر خوردم با 70 گرم پیتزا مرغ و قارچ 

و سالاد فصل

تازه از صبحشم برای اینکه بتونم همین یه تیکه پیتزا رو بخورم فقط 1 لیوان شیرکاکائو با 1 ق غ عسل خورده بودم، و 200 گرم خوراک لوبیا

همین😐😐😐