2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829317 بازدید | 290067 پست
سلام عزیزم خیلی خیلی خوشحالم یعنی اگه یه روز به وزن هدفم برسم چقدر ذوق مرگ میشم

عزیزم ان شالله میرسی😅😅💪

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام گلم. همینکه زیاد نکردی خوبه😃. ورزشاتو تغییر بده. یا بیشتر کن. هوازی کار کن. پیاده روی بر ...

باشه عزیزم ممنون 

این هفته به خودم سخت میگیرم انشالله کاهش خوبی داشته باشم

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ننه گوشیتو بزن شارژ بعد گزارش بنویس😀😀

خوابم‌میومد ننه

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
باشه عزیزم ممنون  این هفته به خودم سخت میگیرم انشالله کاهش خوبی داشته باشم

ایشالا عزیزم.

20کیلو کم کردی عزیزم چیز کمی نیست. طبیعیه. روند کاهشت کم بشه یا تغییر نکنه.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
ممنون که جواب دادی گلم🌷🌷موفق باشیییییی 😘😘

فدای تو 😘💐

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

سلام سلام، من اومدم با ۱ کیلو کاهش 😊

@مامان_الیساهستم

وزن شروع    وزن هفته قبل    وزن فعلی   وزن هدف
   ۵۷/۵۰۰         ۵۶/۳۰۰        ۵۵/۳۰۰          ۵۰

گروه آبی💙وزن شروع ۵۷/۵۰۰💙وزن هدف ۵۰💙قد ۱۵۵💙💙شروع رژیم ۹۹/۲/۲۸💙💙 وزن فعلی ۵۵/۳۰۰
ایشالا عزیزم. 20کیلو کم کردی عزیزم چیز کمی نیست. طبیعیه. روند کاهشت کم بشه یا تغییر نکنه.

اولش خیلی خوب کم میکردم ولی هشت کیلو آخر کم کم داره کم میشه 😯😯

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪

بچه های سبز

🟢🟢🟢🟢

📣📣📣📣📣📣📣

ناشتا باید وزن کنید.. تا الان اوناییی که ندادن وزن، مگه ناشتاا موندن ؟؟؟

لطفا منظم تر باشید..

لیست را ببندم، بعدش دیگه اعلام وزن قبول نیست و اخطار میگیرید.

از هفته بعد سر ساعت ۳ لیست بسته میشهه..🔴🔴🔴

این بار تا ۵ وقت دارید..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
آفرررررین دخترخوب. این درسته. کیف کن برای خودت.  بررررقص. برو جلو ایینه ذوق کن برای خودت. لب ...

سلام سهیلا جونم، حال خوب نتیجه داد و آشتی کردیم 😊😍😘

سلام من قسمت پایین شکمم زیر ناف پهلوها م همون قسمت مثل یه کمر بند پهن از بقیه بدنم خیلی چاق تر یعنی ...

عزیزم اون سومی پایین حرکت زیر شکم 

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

🔴🔴🔴🔴

آب 60-70% وزن كلي بدن را تشكيل ميده. افراط و تفريط در مصرف برخی از موادغذایی می تونه باعث نگه داشته شدن میزان آب بیشتری در بدن بشه که باعث احساس باد کردن و نفخ مخصوصا در شكم  می شه و يكي از دلايل استپ وزني در طي رژيملاغری هم هست. اگر افزايشوزن آب بدن به علت مصرف دارو ، اختلال هورموني و برخي بيماريهاي خاص نباشه، میشه آن را با رژیم غذایی، ورزش و تغییر در سبک زندگی درمان کرد.

رايجترين علايم احتباس آب: ورم شکم، اضافه شدن وزن، متورم شدن دست ها و پاها مخصوصا مچ، چاق شدن صورت

.علل تغذيه اي تجمع آب در بدن:

.مصرف غذاهای پر نمک: نمک تعادل ترکیبات در جریان خون رو به هم میزند

.

مصرف كربوهيدارت ساده زياد: زمانی که کربوهیدرات بيش از مقدار مورد نياز مصرف کنین این ماده در بدن به «گلیکوژن» تبدیل ميشه و به عنوان سوخت در عضلات به صورت هيدراته(همراه با آب) ذخيره ميشه و باعث ورم میشه.

دريافت كم پتاسیم :پتاسيم همراه با سديم در نگهداري تعادل طبيعي آب بدن نقش داره. و مصرف میزان کافی پتاسیم به خارج شدن آب اضافه از بدن کمک میکنه

دريافت كم فيبر : مصرف میزان کافی فیبر در رژيم غذايي می تونه در خروج آب اضافه از بدن موثر باشه.

به اندازه کافی آب نمی نوشید: نوشیدن آب کافی به خروج آب اضافه از بدن کمک می کنه.

(البته دلايل غير تغذيه اي از جمله سبك زندگي كم تحرك و نزديك بودن عادتماهيانه و تخمک گزاری نيز در اين امر موثره اگه سبک زندگی كم تحرك دارين تجمع مایعات در بدنتون رخ میده. در دوران قبل از عادت ماهیانه و به دلیل تغییرات هورمونی هم بدن آب بیشتری را در خود نگه می داره و با پایان پریودی وزن به حالت نرمال برمیگرده. برای کاهش ورم حاصل در این دوران توصیه می شه که نمک کمتری مصرف بشه. فرد به اندازه کافی آب بخوره و تمرین های بدنی و ورزشی کافی نیز داشته باشه).

نکات_مفید_رژیم#  

یکی دیگه از دلایل کاذب بودن وزن انجام تمرین های قدرتی یک تا ۲۴ ساعت قبل از وزنکشیه روز قبل وزن کشی حرکات قدرتی سنگین انجام ندید 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
بچه های سبز 🟢🟢🟢🟢 📣📣📣📣📣📣📣 ناشتا باید وزن کنید.. تا الان اوناییی که ندادن وزن، مگه ...

سلام سمیه خانوم، انشالله از هفته دیگه مزاحم شوما پیشیم 😁

انگیزه#  

عزیزم تو گروه تثبیت هم گزارش باید داد?

خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢