2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829299 بازدید | 290067 پست

@شیرین_آردا  

💓❤💛

صبحانه:نخوردم☺
نهار:سیب زمینی ابپز.سبزی.۱۱۶ کالری
شام:مرغ آبپز.۱۰۳ کالری
میان وعده:زرآلو.خرما.شیر‌‌.هویج.خیار.۳۶۱ کالری
کالری مصرفی:۵۸۱
ورزش:حلقه.چالش شکم.چالش چوب.درازنشست

خدایا شکرت 🌸
@سمیه1396    من برگشتم عسلم💜💜💜💜

به به خانم🌸خوش برگشتی

تعریف کن😆😆😆😆چه خبراا

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@سمیه1396     گزارش#   سلام عزیزم  صبحانه تخم مرغ ابپز+فلفل فراوان😆+نون+گ ...

سلام گلم🌸

عالییهه گزارشت👏👏👏👏

خیلیی حال میده که تعریف میکنند🤤

تو.بینظیری#  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اره واقعا یکی هست ما هر وقت میریم خونشون با کوله باری از انرژی منفی برمیگردم

😆😆😆😆 

سوغاتی میده

سلام سپیده جون خوبی خوش گذشت ❤ خدمت شما این لیست گزارشاتون چند نفر گزارش نمیدادن من سخت گیری نکردم ...

سلام پری جووونم ممنون عزیزم خیلی زحمت کشیدی گلم 

ببخشید باعث زحمتت شدم ی دنیا ممنونتم💜💜❤❤🌷

اشکال نداره عزیزم قانون تاپیکه👏👏

سلام گلم🌸 عالییهه گزارشت👏👏👏👏 خیلیی حال میده که تعریف میکنند🤤 تو.بینظیری#  

😍😍😍❤❤❤❤

فدوت 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سلام پری جووونم ممنون عزیزم خیلی زحمت کشیدی گلم  ببخشید باعث زحمتت شدم ی دنیا ممنونتم💜💜❤❤🌷 ...

قربونت عزیزم کاری نکردم دوستم 😚😚❤❤

رحمت هستید شما 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

@سمیه1396 سلام روزبخیر😍🌷

گزارش# ۳/۱۷به امیدخدا👇

ص:یه فنجون شیرنسکافه باخرما۸۵

ن:سینه مرغ پخته وسالاد۱۳۲

ش.تخم مرغ آبپزوسالاد۷۷

میانوعده.۱۵۰گ هلو.۱۲۰گ سیب.فندق۵گ۱۴۲

کالری مجازفست۵۰۰🌷🌷کالری مصرفی۴۳۷🌷🌷آب۱۲

چالش چوب💚ورزش.۳۵مین رقص.چالش شکم.