2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829717 بازدید | 290067 پست
بی محلش کن اینا دیدن میتونن با حرفاشون ناراحتت کنن ادامه میدن گلم اصلا ب رو خودتم نیاااااااار،،، هر ...

مرسی عزیزم فداااتتتتت😘😘😘😘😘

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
چرا محدثه چی شده 

بخدا دارم دیونه میشم هرروز به ماجرا داریم به قرآن دیگه دارم خسته میشم کم آوردم نگین بلند شده اومده خونه مامانم اینا با مامانم اینا آشتی کنه

فردا می‌خوام برم خونه خودم آنقدر ناراحتم عموش فوت کرده من چند باری رفتم مراسم نرفتم خونه خودم خونه خودم کوچه روبه روی مادرمه بعد هر دفعه هم مادرشوهرم هی اصرار که بیا بریم خونه ات امروز شوهرم پیام داد اماده شو بیام دنبالت مامانم میگه برو بیارش گفتم من مادربزرگم اینجاست من بهت دیشب گفتم دوروز هم بمونم بعد بیام بخاطر مادربزرگم بعد گفت نمیای حاضر شو مامانم میگه برو دنبالش یعنی چی خوب منم مامان بزرگ مو بعد یکسال دیدم برگشتم گفتم ببین من از تو ناراحت نیستم از مادرت ناراحت ام خودش نمی‌رفت خونه مادرش نمیموند دختر فلانی نرفت ۹ماه خونه مادرش موند بخاطر بچه اش خلاصه خیلی ناراحت شدم برگشت گفت اونا اشتباه کردن این حرف رو زدن گفتم تو زبون داشتی طرف زن تو می‌گرفتی والا کم خوبی نکردم عموش فوت شده بود اونیکی ها گردش بودن من اولین نفر اونجا بودم هر مراسمی دارن سریع میرم 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوب بود صبا جان. کالریتو حتما حتما پر کن.

3/14

ص:نان وپنیر وخرما وچای ۳۵۰

ن: پلو دو کفگیر خورشت سه قاشق ۴۵۰

ش: خوراک لوبیا ۳۰۰

م وعده :طالبی ۲۰۰

۸ لیوان آب انجام چالشها ورزش دیگه ای نتونستم انجام بدم 

مصرفی ۱۳۰۰

مجاز۱۳۰۰

@مامان_الیساهستم 

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی !!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام  بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند
هیچوقت گریه نکن. قوی باش عزیزم. حتما جواب میده امتخان کن

گزارش# @mamanali95  

صبحانه : نان و پنیر و عسل (۳۲۹ تا)
ناهار : حلوا 😑 (۲۵۰ تا)
شام : پلو و قیمه سیب زمینی و سالاد (۳۹۸ تا)
میان وعده ها : توت سفید ، دو قاشق حلوا ، بستنی کیم (۲۹۹ تا)
مجاز ۱۳۲۰
مصرفی ۱۲۷۶
۸ لیوان آب ✔
چالش جدیده سه ست ۲۰ تایی✔
ورزشمو هنوز شروع نکردم 😣😣

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

گزارش# @مهدیه24  

سلام عزیز دلم 

صبحانه :خیار دو عدد گوجه دو عدد دو کف دست نان تیری خشک یک کف دست نان سنگک 134کالری 

میان وعده :یک لیوان شیر یک قاشق عسل نصف قاشق چای خوری دارچین قهوه یک لیوان 179

ناهار :یک قاشق دمپخت گوجه یک تکه گوشت 106کالری 

شام :سه عدد خیار سه عدد هویج یک پیاز کوچیک دو عدد گوجه یک و نیم لیوان نخود پخته یک قاشق سرکه دو عدد لیمو ترش ریز پنج تا قاشق ماست محلی 634کالری 

یک ساعت پیاده روی 15دقیقه چالش شکم چالش چوب چالش دراز نشست هفت تا لیوان اب 

خودمودوستداشته# باشم خودمو دوست دارم بخاطر که من قرار یه مانکن مامانی بشم 

انگیزشی# دارم لاغریم و با چشمم میبینم 😚😚😚

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
سلام پري جون شبت بخير  ببخشيد دير شد روز تعطيله ديگه مردا خونه هستن اصلا سيستم همه چي بهم ميري ...

سلام گلم 👏👏💜💜💜

فدات طوری نیست وقتایی ک نمیتونی بنویسی 

یه ندا بده حله ک اذیتم نشی .

فقط من بدونم چون تیک میزنم کسایی ک گزارش میدن 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سلام پري جون شبت بخير  ببخشيد دير شد روز تعطيله ديگه مردا خونه هستن اصلا سيستم همه چي بهم ميري ...

عزیزم ببخشید من دخالت میکنم خواهرنه میخام راهنمایت کنم که زودتر پیش بری هندونه و بسکویت و حذف کن چون کالری بالای دارن نون ساندویچی هم کالری خیلی زیادی داره بهتر یه نونی بخوری که بهتر سیر بشی بعدشم سه وعده نون خوردی نباید اینجوری پیش بری مثلا نهایت دو وعده اونم در حد چهل گرم بازم خودت میدونی من خواهرانه بهت گفتم امیدوارم ناراحت نشی هم شما و هم سرگروهتون که دخالت کردم موفق باشی دوست عزیز

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

@سمیه1396  سلاااام

من اومدممممم

صبحانه قهوه و شکلات تلخ 50

ناهار یک سوم نون باگت و یه تیکه سینه مرغ 250

میان وعده کشمش یه مشت و شکلات تلخ 200

شام یه تخم مرغ آبپز و نصف سیب زمینی آبپز و هویج آبپز 200 

بعد شام هم پفیلا 200 تا

900 تا خوردم

نتونستم ورزش کنم اخه کلیه دردم 😥

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍
گزارش# @mamanali95     صبحانه : نان و پنیر و عسل (۳۲۹ تا) ناهار : حلوا 😑 (۲۵۰ تا) ...

حلوا بستنی 😲😲😲شام برنج ?نکن دختر خوب 

@آسنات۹۹

گزارش#  

سلام عزیزم خسته نباشی

صبحانه:سنگک.پنیر.گردو.خرما خشک (۱۸۰ کالری)

م.و:بادام.ژله.لواشک (۶۱ کالری)

ناهار:اشکنه.سینه مرغ کبابی.سالاد کاهو.سس ماست خانگی.گوجه فرنگی خانگی (۲۹۰ کالری)

م.و:نصف تیتاب با چای.۱/۳ شیرینی تر.توت فرنگی(۱۵۵ کالری)

شام:ران مرغ کمی.سالاد کاهو.۲ ق برنج.۲ ق قرمه سبزی.دوغ (۳۲۳ کالری)

کالری مجاز :۱۴۴۰

کالری دریافتی:۱۰۱۲

اب ۸ لیوان

ورزش بشور بساب مهمونی باز بشور بساب😐

انگیزه 

من خوش هیکل ترین خانم طایفه میشم مطمئنم

خودمو دوست دارم 

چون یه همسر خوب😉و یه مادر مهربونم😂

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
منم جدیدتومیخوام ببینم😭😭😭

ای جان.

عکس از قیافم گذاشتم .اندام ندارم.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..