2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835162 بازدید | 290067 پست
@مهربون21      حاضر🔫🔫🔫

سلاممم عزیزم منم حاضر, ورزش کردی? من فعلایک ساعت رقصیدم الانم میخوام برم دوچرخه سواری. اگه انلاین بودی بگو عجس اندامموبزارم ببین خیلی افتضاحه؟ بعدبرش دارم عکسو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکرخوبی. دارومیخورم ولی فعلانرفتم ازمایش بخاطرکرونا

فدات عزیزم.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سلاممم عزیزم منم حاضر, ورزش کردی? من فعلایک ساعت رقصیدم الانم میخوام برم دوچرخه سواری. اگه انلاین بو ...

سلام خانم  من ورزشم تموم حمومم رفتم 🤗

من اللن هستم بیا 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

رقص_هیپ_هاپ#  

چربی_سوز💪#  

https://www.instagram.com/p/CABErDxn-EW/?utm_source=ig_web_copy_link

📣📣📣📣📣📣📣📣📣

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
😍😍😍 نه بابا خوشگل کجا بود 😢 منکه از خودم ناراضیم 

نا شکری نکن 😈 به این زیبایییی

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
وای ممنون سمیه جون😍😍😍😘،بله نیم ساعت ورزش با چالش چوب

👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
خب تو هیچ وقت سعی نکردی با ارامش بهش توضیح بدی؟  یعنی هر سری همین کارو میکنه؟  چند سال ا ...

عزیزم همیشه من شروع کردن به حرف زدن حل کردن مشکل.

6 سال .

میدونی مائده کلا  اخلاقی داره وقتی من با چیزی مخالفت همون موقع قهر میکنه و ناراحت میشه دیگه هم باهام حرف نمیزنه. هیچ وقت هیچ مسئله ای را از دید من به قصیه نگاه نمیکنه همیشه فقط به خودش حق میده.

کلا به آدم فوق العاده خودخاه و کینه ای هستش..

بگو فقط تو که زن نداری بقیه عروس ها هم هستن.

بخدا اون سری که ماهی پختم بردم.جاری هام یه جوری نگام میکردن که مثلا نیگاه خود شیرینا برا اینکه خودشا شیرین کنه این ناهار پخته اورده.

بعدم من این سری دیدم اگه بازم هیچی نگم و بپزم و فکر میکنن جدی جدی وظیفمه فکر نمیکنن که خوب دستش درد نکته با بچه کوچیک این همه غذا پخته اورده.

نمیخاستم پر توقع بار بیان.بعدم کلا ادمایی هستن که زبون تشکر کردن ندارن تا آدم یه کاری میکنه کلا پشیمون میشه از انجام دادنش.

والا فعلا دکترا جوابشون کردن.😑 دیگه چاخ شدم نمیتونم بیام تاپبک😂

نترسسس. جااا میشیی بیاااا😆😆😆😆

یکی بیاد سرگروه من بشه..استارتر که ن جواب میده ن راهنمایی و ن پذیرش دوستی...

گلم عضو جدید نمیگیریم متاسفانه.. چون ظرفیت گروه ها تکمیله

میتونی توضیحات داخل امضای استاتر را بخونید و شروع کنید خودتون🌸

عزیزم همیشه من شروع کردن به حرف زدن حل کردن مشکل. 6 سال . میدونی مائده کلا  اخلاقی داره وقتی ...

درکت میکنم

پس اگه همیشه این رفتارو داشته بهت حق میدم که همچین برخوردی داشته باشی

شکوه خدایی فکر نکن فقط شوهر تو اینجوریه

اکثرماها شوهرای نفهمی داریم

هرکدومشون تو یه موضوعی نفهمن

من اگه بیام بگم از کارایی که شوهرم میکنه، به خدا مغزت سوت میکشه

من خیلی تحمل میکنم رفتاراشو برخورداشو

بیشترم به خاطر نازگل

وگرنه همش باید باهم دعوا کنیم

اصلا بچه نگه نمیداره، نیم ساعت نگه داره انقدر غر میزنه، انقدر سر بچم داد میزنه

هوووووووف

بارها خواستم لاغر بشم نشدم😢...چیکارکنم ارادم خوب شه؟عزیزم من برنامه مانکن نصب کردم این نون معمولی ه ...

عزیزم به این فکر کن که هر لباسی دوس داری میتونی بپوشی اندامت خوشگله نه پره گوشت وچربی

انگیزه#  

رو بخون حتما خیلی باحاله

نون معمولی دقیقا منظورت چیه؟

سبوس داره؟

تافتونه؟

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

بچه ها به من نیومده مغزیجات بخورم😢😢😢

هی به همه توصیه میکنم مغزیجات بخورین الان یکی باید منو جمع میکرد از روی اینا😳😳😳چقدر خوردم کالریم پر شد🥴

انتحاری با اجیل😑😐

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲