2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826885 بازدید | 290067 پست
اووه ایول بابا به تو, باچه نزن نمیخورم غلط کردم ولی 2تاپفکه رو خوردم دیگه جاش کلی میرقصم. 🤐🤐 عصرم ...

پپپسوسایتز ز حققخهقهثجو زو زوینیجسمش  فهمیدی🔫😄😐😒😒😒

حتما امروز بسوزون بفکه رو

عصر میام صدات میکنم 😄

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
نه این نبود😬 هفته قبلت را گفته بودی  ۶۷/۳۵۰ که این هفته هم شدی ۶۸/۸۰۰🧐 ناراحت هم ...

نه هفته قبل ک 🎈 بودم

این هفته66.80بودم

هفته قبل پریودم 66.95بودم تو امضامم هست تغییرش ندادم

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پپپسوسایتز ز حققخهقهثجو زو زوینیجسمش  فهمیدی🔫😄😐😒😒😒 حتما امروز بسوزون بفکه رو عصر میام ص ...

🤔🤔🙄🙄😳😳😳نه خدایی چیشد 

چشم حتما تاعصرمیسوزونم. ببین حتما الوچه خشک بخور من خودم دیروز 10تادونه خوردم خخخ کلی رفتم w. C 

چشم عصرمیبینمت تاعصربرم بشوزونم پفکارو. فدات خوشگل خانوم

سلام.من ۸۳ کیلوام و طبق فرمولی ک شما گفتین میزلن مجاز مصرف کالری روزانه ام ۱۵۶۰ کالری هست..میخواستم بدونم من روزانه اینقدر کالری مصرف نمیکنم.نهایت ۱۱۰۰ تا مصرف میکنم.میخواستم بدونم مشکلی پیش میاد؟؟؟

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
سلام.من ۸۳ کیلوام و طبق فرمولی ک شما گفتین میزلن مجاز مصرف کالری روزانه ام ۱۵۶۰ کالری هست..میخواستم ...

سلام بله وزنت استپ میکنه باید طبق کالری مجازت بخوری وهفته ای دوبار فست 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
🤔🤔🙄🙄😳😳😳نه خدایی چیشد  چشم حتما تاعصرمیسوزونم. ببین حتما الوچه خشک بخور من خودم دیروز 10 ...

شوشو دونوع لواشک خریده با انجیر 

هرچی عشقش میکشه میخره 

تو لیست نوشتم عصر که میره خرید اونم بخره 🤗🤗🤗

افرین 

تو_بهترینی#  

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
 @سمیه1396   سلام عزیزم🌺 این گزارش دیشبه الان دارم میدم چون دیشب گرسنه بودم رفتم بخوا ...

چالش قند   و شکر که تموم شده مهدیس

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

@سمیه1396  

عشقم من امروز نميتونم گزارش بدم

كم ميخورم ولي با ترازو حساب نميكنمو وارد نميكنم ترازوم باهام نيست🙈🙈

@mamanali95  

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

واقعا؟؟؟؟؟خب اخه من صبحا کلا خوابم تا ۱۲ چون شبها دیر میخوابم.اشتها هم ندارم انچنانی...من چیکار کنم حالا

آهان پس 22 کیلو قبلش کم کردین.منم کاهشم کمه ولی خوب من قبلش کم نکردم ،فکر کردم مثل همیم

آره.تو باز خوب کم کردی دیگه من هنوز یکی دوهفته جای کم کردن اضافه شد وزنم دیگه انرژیمو ازدست دادم حال و حوصله خودمو ورزشو ندارم دیگه دارند کم میارم دیگه

@سمیه1396  

گزارش#  

سلام 

صبحانه نون لواش+پنیر+گوجه خیار+شیره ارده

میان وعده چای خرما+لواشک+انجیر

ناهار عدس پلو+سالاد+ماست  بیشترش عدسه برنجش خیلی کمه

میان وعده سیب+هندونه

شام مرغ+اب مرغ +سالاد+سیر ترشی

میان وعده طالبی 

مابقی کالری شیر

مجاز 'مصرفی ۱۱۰۰ 

چالش چوب ✔

چالش بالاتنه✔

آب✔

حذف قند✔

خودتو-دوست-داشته#  

خودمو دوست دارم چون یه مامان مهربونم🤗😍

انگیزشی#  

همسرم بهم گفته داری مثل سابق باربی میشی روی کاغذ برنامه ریزی ورزشم که زدم به یخچال برام نوشته من به تو افتخار میکنم عشقم یه قلبم برام کشیده 💘😄😄

شوشو دونوع لواشک خریده با انجیر  هرچی عشقش میکشه میخره  تو لیست نوشتم عصر که میره خرید ا ...

سلام پریناز جون خوبی؟گلم منم مث توم یبوست میشم دورزه بادوم زمینی میخورم خوب شدم اینم امتحان کن

یه سوال دیگه هم دارم.مثلا من روزانه یک ساعت ورزش کنم‌هر چی ک هوردم رو ک میسوزونه‌میبره خب تکلیف چیه؟؟بعدم وقتی من کالریم هنوز جا داره پس چرا مثلا میگن نباید قند و شیرینی مصرف کرد؟؟

سلام پریناز جون خوبی؟گلم منم مث توم یبوست میشم دورزه بادوم زمینی میخورم خوب شدم اینم امتحان کن

سلام دوست مهربون خوبم خودت چطوری 

عزیزم من عاشق بادوم زمینیم میخورم 

اما دوروزه تموم شده 

سه نفری میخوریم تموم میشه میره پی کارش😄😆😆😅😅

@آسنات99 سلام عزیرم گوشیم گم شده بود😥😣پیدا شد و الان بدستم رسید ببخشید اتفاقی بود

سلام گلم چندبارتگت کردم نگرانت بودم آخه خیلی یدفه ایی رفتی حذف که نشدی ولی یکشنبه وزن ندادی دیگه یه اخطارداری ❤❤❤میتونی ادامه بدی ازامشب👌