2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829700 بازدید | 290067 پست
گزارش#   فست صبحانه:چای+خرما(۶۴) ناهار:خوراک لوبیا+کاهو+ماست(۲۰۹) میانوعده:زردآلو+آلوچه سب ...

انگیزه ت تو حلقم خواهر🤣🤣🤣👍

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
سلام گلم. عالی👌👌👌.

گزارش#   @mamanali95  

صبحانه : نان و پنیر و کره و عسل (۴۰۴ تا)
ناهار : نان و جوجه از دیشب😅 (۳۵۶ تا)
شام : دلمه برگ مو (۲۴۰ تا)
میان وعده ها : چای نبات ، توت ، هندونه ، شربت آلبالو ، بیسکوییت ساده کوچولو (۳۰۰ تا)
مجاز ۱۳۲۰
مصرفی ۱۳۰۰
۸ لیوان آب✔
چالش جدیده ✔

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره يه روز مولتي يه روز زينك  اهنم تقريبا ميخورم فرمولم منهاي ٢٠٠ بدون فسته فستو با ٨٠٠ ميبن ...

اگه میخواهی فست را حذف کنی،، ورزش حتما باید باشه تا کاهش داشته باشی

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396     گزارش# سلام ص:سبوس گندم59 ن سینه مرغ+سبزیجات پخته 242 ش:بورانی104 م ...

سلام گلم🌸

عالیه👌👌

چالش چوب؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش_سرگروه#  

💚💚💚💚💚

کالری مصرفی ۵۲۰

کالری سوزی ۸۰۰

————————————

اگه میخواهی فست را حذف کنی،، ورزش حتما باید باشه تا کاهش داشته باشی

از اين هفته جديده كه بياد احتمال زياد برم باشگاه

شنبه خبر ميدم عشقم كه ميگيرم يا نميگيرم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
سلام عزيزه دلم قبلا بدنسازي رفتم اوايل رژيمم تي ار ايكس بعدش ايروبيك پس همون سي ايكسو ميرم از ما ...

خواهش مهربون🙏🌹

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
یه وسیله ورزشی هست دوتا تیکه لاک پاهارومیذاری  روش وسطش یه کش به دوتا دسته وصله به نظرت خوبه بر ...

ندیدم

اگه کش ورزشیه که خوبه ولی دراز نشست بدون هیج وسیله کمکی بری بهتره نتیجه دهیش بهتره 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
اين هفته فستا را بگير 

سلام عزیزم امروز سعی کردم فست باشم .

خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢
@فونیکس96     سلام سحر جون خوبی؟ بهتری ان شاالله؟

سلام مهدیه جون مرسی بهتر شدم خداروشکر.ولی ۴ کیلو اضافه کردم از بس چیزا مقوی دادن بهم کالری بالا خیلی ناراحتم از گروه حذف شدم؟؟😔😔😔😔

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
من امضاتو تازه دیدم😅 که لایکت نکنم هممون عادت داریم به لایک کردن 😅😅😅😅😅 شامت کو ؟ میان وعد ...

سلام ریپلای میشم تو اعلاناتم میاد میانوعده هارو بعد ناهار خوردم دیگه شام نخوردم

نمیدونی خرما خرک کالریش مثل خرما خشک یا کمتر یا بیشتر 

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد