2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829354 بازدید | 290067 پست
مخسی عزیزم عالی بود

فدات عزیزمی❤🥰😘

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

من امضاتو تازه دیدم😅

که لایکت نکنم

هممون عادت داریم به لایک کردن

😅😅😅😅😅

شامت کو ؟

میان وعده هله هوله خوردی واسه شام جا نداشتی😢

ریپلای هم نمیشی که

@گل_کادوپول  

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گزارش#  

@شیرین_آردا    

سلام سرگروه عزیزم 🥰🥰❤️❤️

مجاز »»۵۰۰

مصرفی»»۵۴۰

صبحانه »»پنیر و گردو و عسل و نان سنگک :۱۸۵ کالری

نهار»»فلافل و نان سنگک : ۱۶۵ کالری

شام »»هندوانه و پنیر و نان سنگک : ۱۵۱ کالری 

میان وعده »»خرما ۲ تا :۴۰ کالری 

ورزش ❌ولی دیروز کامل همه چالش ها رو رفتم 

آب امروز ۵ لیوان حدودا 

خودتو_دوست_داشته_باش#  

من به خاطر این انگیزه ای که برای لاغری پیدا کردم به خودم افتخار میکنم 

چالش_انگیزه#  

الان یه هفتس شلوار لی که برام جذب بود رو وقتی میپوشم حس شلوار کردی بهم دست میده گشاد شده 😁😁😂

مولتي و زينك هم خوردم 

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
سلام عزیزم گزارش#   🐓🐥🐓🐥🐓🐥🐓🐥🐓🐥🐓🐥🐓🐥🐓🐥🐓🐥 🐓صبحانه :۱تخم مرغ آبپز+۱خیار=۸۰ک ...

سلام نازگل

همه چی عالی و بی نقص. باریکلااااا👍👍👍👍.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سرگروه چالش خودتو دوست داشته باش و انگیزه هنوز هست؟؟؟

باید باس ن بیشتر باشه از سینه

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
چشم ..راستی سرگروه امروز من حواسم نبود سه شنبه اس فست نگرفتم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اشکال نداره عزیزم.

تونستی فردا بگیر بجاش. نتونستی هم شنبه ایشالا

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سرگروه چالش خودتو دوست داشته باش و انگیزه هنوز هست؟؟؟

اره گلم هست.

سعی کن بنویسی برای بالابردن انگیزه و اعتمادبنفست عالیه

مرسی عزیزم خوب بود 🥰

💙💙💙

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
سلام سرگروه جونم من فردا میخوام برم سفر ی دفه شد فکر کنم ی هفته ای نباشم احتمالا پنج شنبه هفته دیگه ...

سلام بهارجان. 

بسلامتی ایشالا

همون مجازت رو ببند اشکال نداره فست نگیر تا برمیگردی.

ن زیاد نمیکنی بدون فست. فقط کاهشت ی مقدار شاید کم شه.

برای تثبیتت یه دفعه ای نخوری زیاد شی ها. باید هفته ای صدتا اضافه کنی.

گزارشتم عالی گلم👌👌👌

اخی عزیزم مواظب خودت اگه حالت بد بود چند روز استراحت کن🌻😘 منم دوروز دلپیچه داشتم 😭😫😫😫

اره خیلی بی حالم دو سه روزه.

امروز نتونستم فست بگیرم. مجازمو گرفتم فقط.

@سمیه1396  

سلااااااام

صبحانه:نخوردم

م و:2خیار+3زردآلو+4خرما=176

ناهار:150 گرم آبدوغ خیار=103

م و:50 گرم هندوانه+2هلو=114

شام:50 گرم سینه مرغ+1 گوجه سرخ شده=116

کالری مصرفی:510

15 لیوان آب،چالش چوب،شنا دیواری،35 دقیقه قدرتی،پروانه،نیم ساعت حلقه

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍
خانما یه سوال کسی میدونه چرا پایین تنه من از بقیه کوچیکتر دور باس۹۵ دقیقااا دورسینه ۹۵؟کسی همچین سای ...

مامان من این طوره،دور سینه و باس ن یکیه.اتفاقا من این طوری دوست دارم ولی خودم پایین تنم بزرگه

مامان من این طوره،دور سینه و باس ن یکیه.اتفاقا من این طوری دوست دارم ولی خودم پایین تنم بزرگه

مامانت خوش اندامه؟یعنی من خوش اندامم،ببخشید ها🙈باس مامانت کوچیک نیست آخه من حس میکنم کوچیکه

دوست عزیز واسه من یه آیت الکرسی بخون امیدوارم خیرش برگرده بخودت🤲🙏😍