2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835162 بازدید | 290067 پست
گلم نبایدتوتاپیک وزن پیام میزاشتیدمن فقط وزن بچه های زیباروثبت میکنم سرگروه خودت وزنتوثبت میکنه❤

عزیزم ادرس تاپیک وزن رو برام میزاری

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام مهدیه جان. بهترم مرسی. نمیدونم بخدا چی شدم امروز. یا گرمازده شدم.یا سردیم شده.نمیدونم😃 حال ...

خداروشکر عزیزم

ان شاالله همیشه خوب باشی🌼

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
گلم نبایدتوتاپیک وزن پیام میزاشتیدمن فقط وزن بچه های زیباروثبت میکنم سرگروه خودت وزنتوثبت میکنه❤

باشه عزیزم متوجه شدم 

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

افرین👏👏👏👏 گلم چالش چوب ؟

سلام عزیز دلم💝

اا من نبودم این مدت..نمیدونستم چالش جدید داریم..الان میبینم چجوریه...از امروز انجام میدم

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪

گزارش#  

@pari95  

سلام عزیزم 

صبحانه .۵۰ گرم نان ۱۰ گرم پنیر لبنه ۱۰ گرم مربا گل ۴ گرم گردو

ناهار آبگوشت ۱ لیوان .۷ قاشق غذاخوری کوبیده آبگوشت .۵۰ گرم نان سنگک ۱ چهارم پیاز ۳ قاشق ماست 

شام عدس پلو ۲ کفگیر سر خالی .سالاد کلم با سس ماست 

میان وعده ۳ عدد توت فرنگی ۱ لیوان شیر موز نصف لیوان توت سفید ۱ عدد خیار 

کالری مصرفی ۱۵۶۰ 

کالری مجاز ۱۵۸۰

چالش# من به خودم افتخار میکنم چون رونهام و پهلوهام یکم آب شدن😎😙اسفند برام دود کنید 

راستی سرگروه وزنم ۸۳.۵۰۰ بودا دیروز ببخشید قبل دستشویی وزن کردم امروز وزن کردم ۸۳.۵۰۰ بودم 😖

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
ایشالله هیچی نیست وزود خوب میشی شایدرفلکس بدنه. میگن سیب خوبه بخوری رنده کن باگلاب وکمی عسل بخور

ممنونم عزیزم. پودر سنجد خوب بود خوردم. نوشابه هم خوردم یه استکان😩

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

@هستی،بانو

گزارش#  

کالری مجاز 1360

کالری مصرفی 1180.4

صبحانه: 66 گرم نان تست جو+ 1.5 ق غ عسل+ 3 گرم کره(283.5 کالری) 

میان وعده کل روز: نصف موز+ 1پرتقال+ 5 آلوچه+ 2 خرما+ 5 بادام زمینی(224.5 کالری) 

ناهار: 5 ق غ الویه+ 20 گرم نان لواش+ خیار و گوجه(358 کالری) 

شام: 20 گرم نان لواش+ 2 تخم مرغ آبپز+ 6 ق غ ماست(314 کالری) 

آب 8 لیوان😩

ورزش:

صبح 5دقیقه رقص+ 60 دراز نشست+ چالش ورزشی جدید+ حرکات شکم

عصر: 5 دقیقه رقص+ 20 دراز نشست+ حرکات ران

خودتو_دوست_داشته_باش#

خودمو دوست دارم چون دوباره مصمم تر دارم به خوش اندام شدنم ادامه میدم

انگیزه#

برای رفتن به بلاروس میخوام که خوش هیکل شده باشم😍😍

فدات بشم........راست میگه ضعیف شدی دختر 😟 یکم ب خودت استراحت بده دوباره ادامه بده....الان ۶۳/۸۰۰ ه ...

قربونت برم عزیزم😍😍😍😍

تا60میرم و بعدش میرم تثبیت دیگه.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
خدانکنه  که عزیزی😘 دوستامون درک میکنن سلامتیت مهمتره عزیزم انشاءالله زودی خوب میشی پرقدرت برم ...

قربونتون برم دوستای مجازی اما واقعی .😙😙😙.

گلم شرمنده من بلدم نیستم اونجوری آدرس بزارم نگین تاپیک وزن زده

برای لینک فرستادن هر تاپیکی میری رو عنوان .دستت رو نگه میداری و کپی ادرس پیوند رو میزنی.

میای هرجا ک میخای بذاری دستتو نگه میداری و الصاق میزنی.