2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829324 بازدید | 290067 پست
@سمیه1396     صبحانه نان و خامه ۲۳۰ ناهاربرنج و خورشت مرغ۴۳۰ میان وعده توت فرنگی ۱۲۰ ...

به به عالیه👌👌👌 فقط سبزیجات بخورر جون عمه ات

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام خوشجلا ی ناهار پیشنهاد بدین گودزیلا دندونشو صبح کشیده.دیشبم عصب کشی کرده.بجز سوپ بنظرتون چی می ...

شير برنج بزار

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وزن#  

@شیرین_آردا  

وزن شروع هفته قبل این هفته هدف  

زینب.   83.                  73/800        60   

این چند روز بخاطر پسرم نتونستم ورزش کنم و حتی انتظار داشتم خیلی بیشتر شم ولی خداروشکر کاهش داشتم هر چند کمه انشاءالله هفته بعد جبران میکنم

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم

وزن دو هفته قبل۵۶/۶۵۰

وزن این هفته۵۸/۷۰۰

افزایش ۲کیلو😢😢😢😢😢۲۰۰کالری تو دوهفته به رژیم اضافه میشد

برا من یه حال گیری لازم بود،که حواسمو جمع کنم ،ترازو همیشه خوشحالم کرده بود،برا اولین بار حالم و گرفت،

@سمیه1396     سلام عزیزم صبحانه:1لیوان شیر+2خرما=153 ناهار:1کفگیر برنج+2ق غ قورمه سبزی ...

سلام گلم🌸

خدا قوت.. عالییی بودی👏👏👏👏 

ان شاالله

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
وزن دو هفته قبل۵۶/۶۵۰ وزن این هفته۵۸/۷۰۰ افزایش ۲کیلو😢😢😢😢😢۲۰۰کالری تو دوهفته به رژیم اضافه می ...

درک میکنم الان چ حسی داری😥

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
@شیرین_آردا      وزن شروع   هفته قبل   این هفته   هدف   ...

گوووجـــه😅😫😩😩😭😭😭😭😅😅

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
دیگه گوجه نمیخورم🤣🤣🤣😶

منم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

گزارش#   صبحانه نان پنیر خامه گردو نهار پلو بادمجان ماست شام پلو مرغ سبزی کدو میان وعده قه ...

چالش چوب انجام ندادی؟؟؟

هم ناهار و هم شام، برنج خوردي چرا؟؟

@سمیه1396       گزارش#   صبحانه:1تخم مرغ آب پز+70گرم تافتون میانوعده: ...

چیزای مقویی نخوردی دختر..

سلام گلم🌸 خوب با دارو ، مشکلت حل میشه، بازم خدا را شکر کن ، خیلیا هستن مشکلشون حتی با دارو هم ح ...

گزارش دیروز مژگان

۱۰ خرداد ۱۳۹۹

صبحانه

پنیر ۱۵ گرم.نان ۴۲ گرم.گزدو یه عدد.عسل ۲ ق چ.    ۲۲۸ کالری

میانوعده 

خرمای خشک دو تا کوچک و دمنوش.    ۳۱ کالری

نهار

کباب تابه ای رژیمی ۱۱۰ گرم.روغن کنجد یک چهارم ق غ برای چرب کردن تابه.گوجه پخته کنار کباب ۶۵ گرم. نان ۴۰ گرم.   ۳۳۹ کاری

میانوعده عصر

هندانه ۶۰۰ گرم.    ۱۸۰ کالری

شام 

۹۰ گرم سیب زمینی پخته و ۶۰۰ گرم هندوانه .  ۲۲۷ کالری

دیشب تب داشتم خیلی حالم بد بود دمای بدنم ۳۸ بود شوهرم مجبورم میکرد هندونه بخورم برای تب.

کالری مصرفی ۹۹۳

کالری مجاز ۱۰۰۰

به خاطر قندم رژیمم رو باید عوض کنم حسابی

ورزش

فقط صبح انجام دادم بعد از ظهر بیرون بودم تب داشتم

نیم ساعت رقص سریع.۱۰ مین حرکات بازو و چالش چوب تاپیک.

ممنونم عزیزم

وزنم هم بعد دستشویی و ناشتا ۵۷.۷۰۰ بود که پریودم روز اولمه

دیگه گوجه نمیخورم🤣🤣🤣😶

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم