2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829383 بازدید | 290067 پست
گزارش#   فست صبحانه:چای+خرما(۶۴) ناهار:ران مرغ+کاهو(۲۳۴) میانوعده:چای+خرما+توت+آلوچه سبز+ب ...

عزیزم دکتر چی گف؟؟🥺🥺

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

@pari96 گزارش#  

سحری.یه لیوان شیر

افطار ۵تارطب وماست

شام ۴ق اش

هندونه

مصرفی۵۳۸

ورزش(۴۰مین پیاده روی ودو

۴۰مین حلقه.۲۰۰تاطناب)

چالش درازنشست

چالش چوب

چالش حذف قند

چالش_انگیزه# من از امرو تا چهار هفته دیگه برای خودم برنامه ریزی وهدف گزاری کردم که باراده تر وقوی تر به هدفم نزدیک شم💪

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@هستی،بانو     سلام ناشتا :آب ولرم + دارچین صبحانه : سنگک + پنیر (120) ناهار : یتیم ...

سلام به روی ماهت  عزیزم برنامت عالی ،ولی جای چندتا چی خالی😁

چالش انگیزه ،دوست داشتن؟

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
بعضی جاهات کم شده بعضیاش اضاف شده  درکل تلاشتو واسه این دوره بیشتر کن تا شاهد کم کردن عالی سای ...

عزیزم فردا موعدمه بنطرت تاثیر اون نیست؟ 

لباسام ک یه کم گشاد شدن 

البته درحد 3.4 سانت

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

@هستی،بانو   شلام عزیزم نبات رو چی بزنم تو مانکن؟  من امروز حالم خوب نبود ناهار و صبحا ...

سلام عزیزم ،نبات تو مانکن که هست هر ۱۵گرم ۵۳/۵کالری داره 

خدا بدنده بهتری الان

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
سلام ب عزیزای دلم. این چالش جدید ک سمیه جان زحمت کشیدن رو انجام بدین لطفا. چالشهای سمیه جان اجباری ...

#گزارش@mamanali95  

صبحانه : نان و عسل و خامه (۳۵۰ تا)
ناهار : ماکارانی 😋 (۳۳۰ تا)
شام : آش قلمکار و سه کف نان (۳۵۷ تا)
میان وعده ها : ۲ قاشق ماکارانی 🙄 ، پفیلا ، خربزه (۲۵۳ تا)
مجاز ۱۳۲۰
مصرفی ۱۲۹۰  دیروز یکم بالا زدم
۸ لیوان آب ✔
حذف قند ✔
ورزش و درازنشست ❌☹

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
سلام  #گزارش ‍  صبحانه:تخم مرغ آبپز+۳کف دست نان سنگک=۲۷۱کالری نهار:۶قاشق پلو+۵۰گرم گوش ...

سلام عزیزم 

فست نبودی چرا؟؟؟ 

فردا وزن کشی هستش قبل از ظهر وزنتو اعلام کن 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سلام عزیزم ،نبات تو مانکن که هست هر ۱۵گرم ۵۳/۵کالری داره  خدا بدنده بهتری الان

شکر خدا خوبم گلم😘😘

دارم پری میشم هرمونام بهم ریخته

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

مرسی عزیزم. وای امروز یادم نبود فست ام کلی چیز خوردم بیرونیم مثلا گردش, چیکارکنم برای فردا؟؟ 😟😟

خخخخخ.

عیبی نداره خوردی دیگه.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
احتمالش زیاده عزیزم

آنقدر ذوق کردم مانتو گشاد شده

تنگم بود

بنظرت فردا وزن کنم؟