2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826558 بازدید | 290067 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😰😰😰😰منم حس میکنم ۵کیلو اضافه کردم 🤕🤕

رفتی تو دیگ😑؟

پهلوهام زده بیرون😒

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
خداوند متعال فقط بهم رحم کنه،دو روز از هفته گذشته ،دو روزم این هفته خرابکاری کردم.چون گردش بودیم.نگر ...

دقیقا👌🏻👌🏻 به نکته خوبی اشاره کردی

من خونه مامانمو مادربزرگم که میرم وحشتناک در شکمم باز میشه سیرمونی ندارم بخدا چند شب پیشا خونه مادربزرگم بودیم فلافل پخته بود اینقدر خوشمزه میخواستم پس بیوفتم از بوی عطرش تازه با این نون باگت بزرگااااا 

میان وعده ام فقط چای خالی خورده بودم دیدم الان با کله میرم تو دیگ 

برداشتم ۳تا گوجه بزرگ با چند تا خیار شور خوردم ویه عالمه کاهو همینجور که کمک میکردم کسیم نفمید من دارم شکمما با سبزی پر میکنم😅🤣

همه یکی دوتا ساندویچ گنده ها رو خوردن 

منم اندازه ۴سانت با دوتا فلافل که هر کدوما ۴قسمت کردم خوردم واروم اروم زودم بلند شدم

که بعد عذاب وجدانم درد نگیره

وگرنه که برا افطار دعوت بودیم خونشون همچین رفتم تو دیگ 

که سیرم نمیشدم😒😑😑😑

باورت نمیشه تو ماشین که میرفتیم خونه مادربزرگم یه ریز تو دلم میگفتم مهدیه توروخدا انتحاری نزنی این همه ورزش کردی

تو میتونی اگه گند بزنی میکشمت 🤣🤣🤣

که خداروشکر تونستم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
خیلی برای کل بدن خوبه سفت میکنه من قبل کرونامیرفتم عالی بوددوستایی که یکسال میومدن اونجاعالی سایزکم ...

ممنونم عزیزم😗

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

گزارش_سرگروه#  

صبحانه👈۲۰گرم نان +۵گرم کره+۱ق چ عسل😋

میان وعده👈۶۰گرم موز🙃

ناهار👈عدسی بدون روغن ۱لیوان +۲۵گرم نان😶

میان وعده👈هندوانه ۲۰۰گرم+چای+۱خرما+۵۰‌گرم خیار😋

نسکافه

شام👈تخم مرغ ابپز+گوجه+خیارشور🤭

جمع کل ۶۳۰

ورزش👈۲۰مین دویدم🏃‍♀️

۲۰مین حلقه

۲۰مین قدرتی🧗‍♀️

چالش چوب

قرص اهن

💪💪💪💪

رفتی تو دیگ😑؟ پهلوهام زده بیرون😒

نه والا تو دیگ‌نرفتم دوروزه ورزش درست حسابی نداشتم😤😤

امروزم کف چهارباغ بستنی خوردم ازبس عصبی بودم بخدااا🥺

فستم خراب کردم اصلا چندوقته توفکر دکتر و... نمیتونم درست تمرکز کنم روی رژیم 😩

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
نه والا تو دیگ‌نرفتم دوروزه ورزش درست حسابی نداشتم😤😤 امروزم کف چهارباغ بستنی خوردم ازبس عصبی بودم ...

نوش جونت چرا عصبی بودی عزیزم

ورزشم که نکنی احساس چاقی میکنی

من پری ام 

نوش جونت چرا عصبی بودی عزیزم ورزشم که نکنی احساس چاقی میکنی من پری ام 

از دست دکتره بی شعور نوبت بهم نداد گفت برو مهرماه بیا😒😒😒

اره دیگ ورزش نمیکنم حس میکنم چاق دارم میشم 

منم روز دوم پری 😑

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

گزارش# @هستی،بانو  

ص کره ۱ قاشق مربا خوری+۱ ق مربا خوری مربای توت فرنگی +۲کف دست نان سنتی

م و خیار ۱ دونه

ن کو کو سیبزمینی ۱ تکه + ۲ کف دست سنتی

ش عدسی ۲ لیوان 

اب ۷ لیوان 

م و کیک تولد یکم

شرمنده اصلا فراموش کرده بودم امروز فسته😭فردا ۲۰۰ تا کمتر میزنم

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
از دست دکتره بی شعور نوبت بهم نداد گفت برو مهرماه بیا😒😒😒 اره دیگ ورزش نمیکنم حس میکنم چاق دارم م ...

بگو اگه دکتر لازم نداشتم که حالا نمیمدم دکتر مهر میومد

از دست این دکترا که برا کلاس کارشون این کارارا میکنن

خب پس همون اشکال نداره عزیزم هم پری بود یه بار به خودت حق بده 

تو که ارادت عالیه از فردا خوب رعایت کن