2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1818036 بازدید | 290067 پست

@donyay_kochak  

عزیزم فردا روز سایزه من تازه 🎈🎈🎈شدم سایز بگیرم یانه؟

یکشنبه هم نمی تونم وزن کنم 🎈🎈🎈🎈🎈

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
بیشتر ببینید

@سمیه1396  

صبحانه دو عدد خرما۳۸

ناهار تخم مرغ و نان۴۲۰

ملون۱۸۰

شام برنج و خورشت قیمه دوغ ۳۷۰

مصرفی۱۰۰۸

مجاز۱۰۶۰

ورزش ۳۰ دقیقه اینتروال

اب ۷ لیوان 

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گزارش#  

@donyay_kochak  

صبحانه

شیر120گرم+18گرم خرماخشک

ناهار

150گرم قیمه+100گرم برنج+خیارشور

شام

یه لیوان شیر+20گرم خرماخشک+8گرم گردو

میانوعده

هندوانه5قاچ

آب8لیوان

جمع کالری1050

مجاز1052

پیاده روی 

قدرتی بازو

درازنشست

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️
مرسی تمرینات شکم همون دراز و نشست؟

نه فقط دراز نشست نیست برنامه  هست تو گوگل مخصوص شکم ۳۰ روزست دان کن

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
بیشتر ببینید
👆👆👆👆👆 اطلاع بدید.. مرسی🌸      @عروسترکم       @donya ...

با دسته طی میشه😍

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
بیشتر ببینید

@سمیه1396  

گزارش#  

سلام ، من امروز فعالیت نداشتم ،از فردا ان شالله میترکونم 

مجاز ۱۱۰۰ مصرفی ۱۱۰۰

آب ۸ لیوان

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

@سمیه1396  

من کالریمو حساب نکردم ولی اصلا پرخوری نداشتم ومیدونم اضافه هم نخوردم ورزش نداشتم ولی رفتم بیرون بامهمونام کوه خیلی پیاده روی داشتم

روز شانزه چالش بخوبی تموم شد وبجاش آلوخشک وکشمش خوردم

صبحانه یه لیوان شیر خوردم

ناهار یه دونه کتلت با نصف کف دست نان تافتون

میان وعده ها همش میوه کم کالری خوردم مثل توت فرنگی وگیلاس وآب فراوان

شامم دوتکه کوچک سینه مرغ با یه کف دست نان تافتون چون برنج داشتم نخوردم که هفته دوبار گفتم برنج نخورم 

شکلات تلخ هم مصرف کردم 

بیشتر ببینید
گلم صفحه۱۳۳۵۱روبخون چالشششش داریممم🎉🎊🎺♥💜[/QUOTE]

[QUOTE=138912792]گلم صفحه۱۳۳۵۱روبخون چالشششش داریممم🎉🎊🎺♥💜

سلام عزیزم ببخشید یه کاری پیش اومد گزارشم دیر شد

#گزارش‍ 

صبحانه: ۱۶۰

دوتا تخم مرغ آبپز

ناهار: ۴۶۸

فلافل رژیمی+ نان لواش+ سالاد بدون سس+ کچاپ

میان وعده ها: ۲۷۵

شیر+خرما+گردو

شام: ۳۵۰

سوپ جو‌ و قارچ 

کالری مجاز ۱۲۴۰

کالری مصرفی‌ ۱۲۴۸

ورزش: فقط ۲۰ تا کرانچ، ببخشیییید

چالش حذف قند و شکر ✅

#خودتو_دوست_داشته_باش‍ خودم رو دوست دارم چون دست پختم خیلی‌خوبه

#چالش_انگیزه‍ 

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
بیشتر ببینید

گزارش#  

@شیرین_آردا ‍ 

سلام سرگروه عزيزم ❤️ممنون از زحماتت 😘😘

کالری مجاز >>۱۲۰۰

کالری مصرفی>>۱۱۹۶

صبحانه : پنیر +گردو+عسل+چای+نان تافتون »»»»۱۷۰ کالری

نهار : پلو و فلافل +سالاد کاهو+روغن زیتون »»»»۴۲۷ کالری

شام :اسنک و دلستر »»»»۳۴۴ کالری 

میان وعده : هندوانه+سیب+خرما »»»»۲۵۵ کالری

آب کم خوردم ورزشم نکردم شیرین جون حال روحیم اصلا خوب نیست داریم خونمون رو میفروشیم از اونطرف خونه خوب و به قیمت نیست دیگه خسته شدم از این استرس خیلی سخته خودمون هم جای دیگه مستاجریم و الان باید کرایه رو خیلی بیشتر کنیم خلاصه که شرایط بدی گیر کردم لطفا برام دعا کن  استرس بد چیزیه همه زندگی آدم رو تحت تاثیر میزاره 😞

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
بیشتر ببینید
سلام عزیزم ببخشید یه کاری پیش اومد گزارشم دیر شد #گزارش ‍  صبحانه: ۱۶۰ دوتا تخم مرغ آبپز ...

عکس فلافل توی فر غذاهای.رژیمی#  

راستش این اصلا مزه فلافل نمیداد و یه کم له شد ولی خیلی خوشمزه بود. نخود پخته و گشنیز و‌جعفری و سیر و پیاز و روغن زیتون. ادویه ش هم فلفل قرمز و پودر تخم گشنیز و زیره. بدون روغن گذاشتم تو فر

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
بیشتر ببینید
@donyay_kochak     عزیزم فردا روز سایزه من تازه 🎈🎈🎈شدم سایز بگیرم یانه؟ یکشنبه هم نم ...

عزیزم سایز نگیر بیشتر نشون میده چه بد کنجکاو بودم ببینم چقدر شدی با شوک

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
بیشتر ببینید
گزارش#   @donyay_kochak     صبحانه شیر120گرم+18گرم خرماخشک ناهار 150گرم قیمه+ ...

مرسی گلم عالی بود 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
بیشتر ببینید

@مامان_الیساهستم

سلام عزیزم

کالری مجاز1340

کالری مصرفی1301

صبحانه: نیمرو

ناهار:سمبوسه

میان وعده : قهوه+گوجه سبز

شام: مرغ سوخاری

50طناب-50پروانه+چالش درازنشست+چالش آب رعایت شد

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
سلام شب بخیر نگین جان @donyay_kochak       ‍ گزارش#   (رژیم شیردهی: ...

عزیزم یکم مصرف کربو بالا بوده هم برنج هم نون هم پیتزا 

بیشتر ببینید