2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832977 بازدید | 290067 پست
بچه هااا ی گل🌸🌸🌸🌸 چالششششش داریممم چه چالشیی.. می خوام همتون را کمر باریک و باربی کنم😁 ...

به به

دستت درد نکنه

حتما از فردا انجامش میدم 💪

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم صفحه۱۳۳۵۱روبخون چالششش داریمممم💜♥🎺🎊🎊🎉

صبحانه:منظور از صبحونه همون ساعت ۱۲ ک بیدار شدمه 😂هندوانه نصف ۱/۱۶ (۴۲کالری)+بادام زمینی ۱۵گرم (۷۲کالری)

ناهار:ماهی سرخ شده ۱۸۰گرم (۲۸۱کالری)

میان وعده عصر:زردآلو خام ۱۲۰گرم (۹۴کالری)

شام:پلوماش ۳قاشق+سینه مرغ ابپز (۳۰۲کالری)

کالری مجاز:۱۰۶۰

کالری دریافتی:۷۹۴

اب ۵لیوان فعلا

ورزش نیم ساعت پیاده روی نمیدونم چرااینقد تنبل شدم واسه ورزش 😿

خودتو_دوست_داشته_باش#  

خودمو دوست دارم چون واسه خواسته هام تلاش میکنم تا بشن جز داشته هام..

انگیزشی#  

اون لباسایی ک همیشه دوس داشتم بپوشم و کم کم میتونم بدون خجالت بپوشم..

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -

@سمیه1396  

سلاااااام

صبحانه:30 گرم نان جو+1 قوطی کبریت پنیر+2گردو=262

م و:1 لیوان شیر+2خرما+20 کشمش=182

ناهار:1تخم مرغ آبپز=77

م و:5 گوجه سبز+20بادام زمینی+2خیار=234

شام:5ق غ املت+2کف دست نان سنگک+1لیوان سبزی خوردن+1 فلفل دلمه ای=299

کالری مجاز:1080

کالری مصرفی:1056

14 لیوان آب،چالش حذف قند،چالش دراز نشست.امروز فقط هوازی انجام دادم.نیم ساعت حلقه،طناب،پروانه،رقص

کسی از من پرسید به کجا چنین شتابان گفتم به سوی خوش اندامی جانا😂😂😂😂😂

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍
 چالشوو دیگههه ترکوندیشش🥴 زبونم مو دراورد... ورزشات عالیی بودش👏👏👏

مگه نگفتین چالش قند تموم شد😟

خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢
گزارش#  سلام عزیز صبحانه.نان ویه غذای محلی میانوعده.فرنی کم شیرین 😭ولی بازم خراب کردم ناه ...

سلام گلم فردا بهتر از امروز شروع کن🖒💜💜

سمیه جون چالش ورزش جدید گذاشته صفحه ۱۳۳۵۱  رو بزن  چالشو ببین 

نشد تگت کنم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

@سمیه1396  

سلاااام صبحانه شیرکم چرب و شکلات تلخ 150

ناهار و میان وعده 8 تا دلمه 🙈 800

شام نصف عدد کوکو سیب زمینی 100

1050 تا خوردم

ورزش 40 مین رقص

چالش شکم

50 تا اسکات

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍
بچه هااا ی گل🌸🌸🌸🌸 چالششششش داریممم چه چالشیی.. می خوام همتون را کمر باریک و باربی کنم😁 ...

چه عالیییی😍😍😍

خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢
چشم،پری جان،صفحه گوشیم ترکیده بود چندروزه بدون گوشی بودم‌ تا الان ک فهمیدم چخبره😃

صفحه ۱۳۳۵۱ رو بخون 

سمیه جون چالش ورزش گذاشته نشد تگت کنم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
گزارشی# @pari95     سلام پریناز جون ص:نیمرو+۳کف لواش+چای و خرما۲۰۷ ن:۲کف لواش+کوفته+س ...

سلام صفحه ۱۳۳۵۱ رو بیین  سمیه حون چالش ورزش گذاشته نشد تگت کنم 

@barankhanomi   عزیزم چرا دوشبه گزارش نمیدی دومین اخطار شرمنده من گفتم شاید تگ نشدم اما جوابم ...

سلام شب بخیر نگین جان
@donyay_kochak     ‍
گزارش#  

(رژیم شیردهی: وزن ۶۷ کیلو)
کالری مجاز ۱۱۰۰ و کالری مصرفی ۱۲۰۰

صبحانه: نان ✋+نیمرو + چای+ خرما        ۲۰۰ کالری
میان وعده:  سیب+ خرما                          ۱۵۰ کالری
ناهار: برنج+ مرغ+ دوغ                           ۵۰۰ کالری
نصف لیوان ماست رژیم شیردهی
میان وعده: چای+ خرما+ میوه                 ۱۵۰ کالری
۱ لیوان شیر کم چرب رژیم شیردهی
شام: یه برش پیتزا                                  ۲۰۰ کالری                  

چالش حذف قند مصنوعی ✔
چالش دراز نشست  ✔
چالش مصرف آب: ۸ لیوان
کالری سوزیده: حلقه، پیاده روی

#خودتو_دوست_داشته_باش‍ ‍ ‍  
دستانم را دوست دارم چون می توانم دنیای اطرافم را لمس کنم

#چالش_انگیزه‍ 
قبلا می رفتم خرید مانتو می پسندیدم سایزم نمیشد اما دیروز رفتم خرید هر مانتویی که تن زدم سایزم بود ولی مدل هاش به دلم ننشست

دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم ..              [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]
گزارش#   #رژیم_شوک ‍  @donyay_kochak     سلام عزیزم خوبی روز ششم رژیم شوک ...

عشقم یکم مصرف کربوت بالو بوده ته دیگ و ۸ ق پلو و برنج ☺️

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
سلام آره دفعه اولم بود یک عدد عشق هندوانه هستم اگه به خاطر قندش نبود دوسه کیلو میخوردم     ...

منم خیلی دوس دارم

امروز بیرون بودن بیشتر عطش هندونه داشتم تا آب

میتونی براش فیلم دانلود کنی بذاری رو تی وی ببینه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
مرسی عزیز دلم 1ماه و نیم دیگه عروسی برادر شوهرمه میخوام تا اون موقع وزنمو زیر 70 برسونم یعنی دوست ...

بسلامتی عزیزم

مایده جونم میتونی بدون فستم ۵کیلو رو کم کنی عجله نکن برای وزنت 

سایزتم کم بشه عالیه 

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
2790
2778
2791
2779
2792