2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832977 بازدید | 290067 پست
مهدیه یه نفرتو سایت پروفایلمودیده میگه ببخشیداولی فکر کردم نوشته گوزوها😂😂 گروه زردو گوزوخونده آی ...

خسته نباشه😳🤣🤣🤣🤣

میخواستی بگی ما گوزوها نیستیم انگوزوها هستیم🤣🤣😑

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@مهدیه24   سلام سرگروه جونم گزارش امروز ۹ اردیبهشت  صبحانه  سه کف دست نان + نصف ...

سلام قشنگم نوش جون

اوهههه چه صبحانه خوبی من عاشق صبحانم

ولی بهتره میان وعده هم بخوری

یعنی ۵تا وعده سبک

مصرف کربوهیدارتت زیاد بود گلم

برنج رو تو وعده ناهار بخوری خیلی بهتره

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
@مهدیه24   من پریودم فردا واسه سایز مشکلی نداره؟

نه اگه ۳روز اولی سایز نگیر 

@مهدیه24    مهدیه جان من این هفته همش مهمونی و سفر و پارک و گردش بودم برنامم به هم ریخته ...

عزیزم ان شالله همیشه به خوشی وگردش باشی

اگه خونه نباشی ومجبوری شام برنج خوردی دیگه چاره ای نبوده ولی سعی کن حتما مجاز بخوری که اضافه نکنی گلم

سلام پریناز جون

گزارش#  

ص:لواش+کره عسل پنیر خرما۱۹۹

ن:لواش نصف +آبگوشت+گوشت کوبیده+سبزی خوردن ۳۱۲نون یکم زیاد شد چون هم تیلیت کردم همم یذره خوردم البته نمی‌دونم نصف شد یانه شایدم کمتر شد خونه مامانم بودم نتونسم حساب کنم درست

ش:نخوردم کالریم۵۰۰تا شد هرکار میکنم پر نمیشه کاش امروز فست میشدم

م و:کشمش+پفیلا+بادام زمینی +آلبالو خشک+۱۰گرم چیپس+خرما+تخمه+شیر۹۴۹

مجاز۱۷۰۰ مصرفی۱۴۶۱

ورزش پیاده روی

چالش حذف قند انجام شد.چالش دراز نشست بتونم میرم

آب میخورم

خودتو_دوست_داشته_باش.#  حال زندگی وقتی خوب میشه که اول هوای خودت را داشته باشی

انگیزشی#   اگر دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شمارا تغییر بدهد آینه نگاهی بندازید

عشقم یکم مصرف کربوت بالو بوده ته دیگ و ۸ ق پلو و برنج ☺️

ته دیگ برنج بود

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
اره.. ولی چه خوب کم شده سایز شلوارت

آره رونام تقریبا ب اندازه س ولی با.  سنم  خیلی صاف شده اینقد زشت شده ک نگو

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      

@سمیه1396    

سلام

گزارش امروز ۹ خرداد مژگان

#گزارش‍ 

صبحانه 

نان لواش سبوسدار ۴۰ گرم.تخم مرع ابپز کوچک.گوجه یه عدد. ۱۸۳ کالری

میاموعده

گوجه سبز با هسته ۱۰۰ گرم.هویج دو عدد.خرمای خشک سه عدد.عسل ۲ ق چ برای دمنوش.۱۶۹ کالری

نهار 

از بیرون اومدم گرسنه بودم به خاطر ازیترومایسین شرمنده نهارم خوب نیست. برنج کته بدون روغن ۸ ق غ😐 و ماست کم چرب پروبیوتیک۱۴۰ گرم. چیز دیگه ای نبود بخورم.۲۳۷ کالری

میانوعده 

دو لیوام دمنوش😖

شام

سه عدد دلمه گوجه بزرگ۳۹۰ کالری و یک سوم لیوان سس دلمه ها همین طوری برای سس ۵۰ کالری زدم نمیدونستم چه طور حساب کنم.کالری شام ۴۲۹🤐 البته ساعت ۶ و نیم خوردم

میانوعده دوباره دمنوش برای تبم

مواد دلمه داشتم چند روز دلمه گوجه وفلفل درست میکردم تازه میخوردم تمام شد خیالت راحت😁

کالری مصرفی ۱۰۱۸

کالری مجاز ۱۰۰۰

ورزش

نیم ساعن رقص‌زومبا.ده مین هوازی. ۱۵ مین چالش شکم و پهلوی خودم.۱۰ مین حرکات بازو.

ممنونم ازت سمیه جانم

بسلامتی عزیزم مایده جونم میتونی بدون فستم ۵کیلو رو کم کنی عجله نکن برای وزنت  سایزتم کم بشه ع ...

خب به نظرت چی کار کنم؟ 

از فردا اگه صبحا بیست دقیقه برقصم؟ 

عصرا هم بیست دقیقه قدرتی برم خوبه؟ 

باعث میشه زود سایزم پایین بیاد؟ 

به خصوص شکمم

من امروز برای فردا سایز گرفتم که فردا سایزمو اعلام کنم

رون پاهام رسیده به سایز قبل بارداریم

ولیییییی شکمم خیلییییی کار داره

بچه هااا ی گل🌸🌸🌸🌸 چالششششش داریممم چه چالشیی.. می خوام همتون را کمر باریک و باربی کنم😁 ...

من تقريبا يكم از گوشتاي زير بند سوتينم با اين حركت رفت

پايه ام واسه اين چالش عااااليه

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
👆👆👆👆👆👆 @70alna     @چاندی @radvin_70     @ati_hami     ...

گزارش#  

صبحانه:شير+نان تست جو سه نان+كره بادوم زميني(٢٠٣)

ميان وعده:هندونه+ملون(٨٠)

ناهار:لواش+دلمه برگ مو+ماست+سبزي خوردن(٤٣٠)

عصرونه:هندونه+هلو+پسته+بادوم(١٨٠)

شام:دلمه+كاهو(٣٦٠)

مصرفي:١٢٥٣

مجاز:١٢٤٨

٥ تا بيشتر شد😁😁

ورزش نكردم كلي كاره خونه داشتم وقت نشد

اب ١٠ ليوان

@mamanali95  

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
2790
2778
2791
2779
2792