2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829299 بازدید | 290067 پست
سلام سپیده جون رفتن مسافرت فعلا من سرگروه شما هستم موقتا به بنده گزارش بدید 

چشم،پری جان،صفحه گوشیم ترکیده بود چندروزه بدون گوشی بودم‌ تا الان ک فهمیدم چخبره😃

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتمااا دکتر بروو..  اره ببرش .. 😊 ترازو واسه وزنت چییی؟؟ اونم میبری😅من ازت وزن میخ ...

فعلا کنسل شد مسافرت کوچیکه رو میبرم بزرگه نمیشه میرم بهداشت اونجا وزن میکنم این هفته پریودم الان شکمم اندازه یه زن بارداره 😀

سلام سپیده جون رفتن مسافرت فعلا من سرگروه شما هستم موقتا به بنده گزارش بدید 

پری جان ببخش یه سوال اینجا میشه بپرسم من امروز شمع روی صورتم گذاشتم برای پاکسازی و اصلاح صورت. بعدش تو حموم با اسکراب خوب شستم

الان حس کردم صورتم چربه دوباره تونر زدم.حس میکنم منافذ پوستم بعد شمع باز شده چه کار کنم منافذ هم پاک بشه و هم جمع بشه و هم چربیش کم بشه

ممنونم

چشم،پری جان،صفحه گوشیم ترکیده بود چندروزه بدون گوشی بودم‌ تا الان ک فهمیدم چخبره😃

اخی عیب نداره پیش میاد عزیزم

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

دکتر هم‌میرم فردا اگه خدا بخواد

بچه ها امروز یه خانومی دیدم ۷ ماهه باردار بود 

بعد یاد این افتادم اگه منم حامله بودم الان ۷ ماهش بود یه دفعه بهم ریختم هیچوقت اینطوری نبودم حتی به حامله ها فکر نمیکردم راستش زیاد هم نمیدیدم

از خودم بدم اومد شاید حس حسرت بود ولی حسادت نبود خدایا منو ببخش

@سمیه1396 سلام گلم💚💚

گزارش# ۳/۹

ص:نان جو۳۰گ.پنیر.گردوخرما.چای دارچین۱۹۴

میانوعده:آلوچه.زردآلو۱۵۰

ن:ماکارونی۱۵۰گ.سالاد۱۰گ سس۲۹۳

میانوعده:زردآلو.گرمک.خرما.چای سبز۲۰۷

ش:تخم مرغ آبپزسالاد۷۷

کالری مجاز۱۰۲۰🌷کالری مصرفی۹۲۴🌷آب زیاد

چالش حذف قند💚چالش درازنشست💚ورزش:۳۰مین حلقه😳

اخی عیب نداره پیش میاد عزیزم

ص👈نیمرو،شیر،نان(۳۵۰)

ن👈خوراک لوبیا+روغن زیتون،(۴۰۰)

م و👈شیر،موز ،پرتقال، پسته (۴۵۰)

ش👈عدسی +سالاد ،(۴۰۰)

ورزش👈یک ربع تردمیل+قدرتی با چوب 

🛑مصرف اب👈۸لیوان

🛑مولتی مصرف شد 

🛑چالش ها رعایت شد 

مصرفی ومحاز👈1600

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
پری جان ببخش یه سوال اینجا میشه بپرسم من امروز شمع روی صورتم گذاشتم برای پاکسازی و اصلاح صورت. بعدش ...

عیب نداره گلم 

عزیزم یکم اب لیمو رو با اب بریز توی قالب یخ بزار فریزش یخ که زد در بیار دَورانی ماساژ بده به پوستت حدودا  ۱۰ تا ۱۵ دفیقه ماساژ بده 

ماساژ یخ آب گوجه هم عالیه منافذو میبنده 

توی افتاب نرو چون تشدید میشن.

ماسک و درمان های زیادی هست اما فوری فوتیش همین بود ک گفتم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
ص👈نیمرو،شیر،نان(۳۵۰) ن👈خوراک لوبیا+روغن زیتون،(۴۰۰) م و👈شیر،موز ،پرتقال، پسته (۴۵۰) ش👈عدسی +س ...

عالی 💜💜💜

فریباجان خیلی عالی بود مرسی.👌👌👌. اگه مجازتو منهای 200کردی با500فستتو نبند.تا700برو. اگرم میتونی ...

گزارش# امروز

صبحانه حلیم دوقاشق (60 )

ناهار کباب برگ یه سیخ و سه قاشق برنج و سالاد یه پیش دستی و زیتون 5عدد (500 )

شام کوکو سبزی یه کفه دست و یه کاسه دوغ (400)

چای و خرما و زرد آلو و توت فرنگی (140 )

کالری مجاز 1100 

کالری مصرفی ۱۱00

ورزش کنار دریا والیبال بازی کردم 

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
وای سمیه راست میگی؟!! باورم نمیشه آخه سایز شلوار من 52بود همیشه 😱

البته بگم، سایز شلوار خارجی با ایرانی فرق داره هاا

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸