2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835967 بازدید | 290067 پست
سلام عزیزم. خببببببب. شوهرت چی شد

من هنوز هنگم و حالم بده😔😔😔.. دیروز یه عمر گذشت... تو اینترنت یه سرچ کنی چند روزه مراتع اینجا دچار آتشسوزی شده و هر ارگانی نیرو کمکی میفرسته... شوهرمنم اونجا بود... خلاصه سرت رو درد نیارم خبر اشتباه بود شکر خدا و اصلا نمیدونم چطور تعریف کنم این ماجرای دیروز روو.... 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

شوهرم شب اومد بابام براش گفت چیشد و چی کشیدیم و..... اینقدر ناراحت شددددددددد.... اون تصادف هم کسی دیگه بوده... کلا داغوووونم هنوز تا صب بیدار بودم بدجور ترسیددم 😔😔😔😔

به حکمتش دل بسپار 🌿
بازوت که خوبه فقط میان تنه ات کار داره، 

نه بازوم شله خیلی به خاطر این هر روز بازو میرم

به خاطر عفونت ادرار و کلیه شکمم خیلی باد داری بعد پ دوباره اندازه میگیرم بهت میگم من هنوز پ شروع نشده لکه بینی دارم و الان خیلی بزرگه

ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام ب عزیزای دلم. این چالش جدید ک سمیه جان زحمت کشیدن رو انجام بدین لطفا. چالشهای سمیه جان اجباری ...

@برکه1  

@بهنازی_۲۰  

@سحررخانومی  

@mediiisaa  

@baharak2017 

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
جون جون تولد مامان عزیزززززت مبارکباشه. ایشالا سالیان سال سایه ش رو سرتون باشه با تن سالم و دل خوش.ا ...

فدای تو بشم عزیزدلم😘نور ب قبر مامان نازنینت بباره 😘😘

نه نون ندارم 

به حکمتش دل بسپار 🌿
سایز

گزارش#  

سلام عزیزم

صبحانه:نیمرو+5برگ کاهو=137

نهار:20ق سوپ=140

شام:800گرم سالاد کاهو خیار گوجه بدون سس=112

میان وعده:کشمش+چای+شیر+خیار=163

کالری مجاز:1280

کالری مصرفی:550

چالش حذف قند

چالش جدیدورزش

قرص مولتی ویتامین

ورزش 40 دقیقه قدرتی و 40 دقیقه هوازی

آب 8 لیوان

خودتو_دوست_داشته_باش#  

سعی میکنم کاری که از دستم بر میاد برا بقیه انجام بدم

انگیزه#  

چند سال پیش تونیک گرفتم ماه دلم میخواد تنم بشه

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم
من هنوز هنگم و حالم بده😔😔😔.. دیروز یه عمر گذشت... تو اینترنت یه سرچ کنی چند روزه مراتع اینجا دچار ...

وای عزیزم چی کشیدی.

خداروشکر ک شوهرت سالمه و اتفاقی نیفتاده. ایشالا برای جوان کسی اتفاق بدی نیفته والا.

دیگه آروم باش و خداروشکر کن و بیشتر قدر شوهرتو بدون.😊😊

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
فدای تو بشم عزیزدلم😘نور ب قبر مامان نازنینت بباره 😘😘 نه نون ندارم 

ممنونم. خدا رفتگانت رو بیامرزه عزیزدلم.

خیلی خوبه افرررین. فردا ی کاهش توپ داری.

دو روز در هفته نون نخوری خیلی خوبه. روزای فستم خوبه. 

وای عزیزم چی کشیدی. خداروشکر ک شوهرت سالمه و اتفاقی نیفتاده. ایشالا برای جوان کسی اتفاق بدی نیفته و ...

ایشالا تمام مردم تنشون سالم و سایشون بالا سر خانوادشون باشه،،،، سهیلا جونم هنوز بهش فکر میکنم چشام پر اشک میشه😓😓😓😓

ممنونم عزیزم قربونت برم😘

به حکمتش دل بسپار 🌿

تو همین تاپیک سایز بذاریم یا توی تاپیک سایز؟

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
ممنونم. خدا رفتگانت رو بیامرزه عزیزدلم. خیلی خوبه افرررین. فردا ی کاهش توپ داری. دو روز در هفته نو ...

مرسی عزیزدلم💐💐

من روزای فست نون نمیخورم،،، یچی بگم دیروز من اصلا کالریم پر نشد کلا ماجرایی ک شد غذا از گلوم نرفت پایین.... 

امیدوارم کاهش داشته باشم،،، راستی ۱ هفتس ورزش ندارم

به حکمتش دل بسپار 🌿

@donyay_kochak  

سلام نگین جان من امروز 3روز زودترازموعدم🎈شدم

سایز نمیگیرم ازدیروز هی باخودم میگفتم چرا اینقدر باد کردم😖فردا ام وزن نمیکنم😓

ماه پیش دوروز دیر ترشدم این ماه سه روز زود تر به نظرت مشکل از چیه تا حالا برات پیش نیومده ؟

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️
@مهدیه24     عزیزم به گروهت بگو اینجا بزارن سایزشونو  https://www.ninisite.com/di ...

باشه عزیزمم ممنونم

@گل_کادوپول  بچه ها سایزتونو تو این لینک بذارین👆👆👆

سایز ماه قبلتونم بذارین تا بشه مقایسه کرد 

منم تگ کنین

@sargole  

@mamanarezoo  

@لاغرمیشم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
امروز‌چالش روز اخرشه..  مگه راه داره که نخوری؟

چون کیک خامه ای ببینم😑😂😂😂😂

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍