2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833032 بازدید | 290067 پست
من ۶۳بچه شیر میدم میخوام چاق شم😭😭

قدت چنده ؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
چههه‌ خوب کم کردیی.. باریکلااا..👏👏👏👏 الان که داری خوب کم میکنی، اصلا شل کاری نکنیا.. یه ضرب ...

اره خداروشکر 

اینجا که اومدم خیلی انگیزه گرفتم

ب عمرم ندیده بودم ک انقدد وزن کم کنمممم😅

هرکی میبینم میگه خ زشت شدی..لاغر شدییی

ولی من اصلاااا برام مهم نییسسسس

میخام بشم همونی ک میخام

من میتوانممم💪😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جونم اراده🙆🙆🙆

صبحانه نان روگن و عسل و کره و شیرقهوه(۲۹۹)

میانوعده چای و کشمش (۶۰)

میانوعده پاپ کورن (۹۰)

ناهار ماهی و ی کاسه سالاد(۱۹۵)

میانوعده هندوانه (۷۵)

شام شیردارچین عسل (۱۳۵)بادام و پسته (۱۲۰)

جمع ۹۷۴

مجاز ۱۰۰۰

ورزش امروز چون 🎈میخوام بشم درد دارم نمیتونم

اره خداروشکر  اینجا که اومدم خیلی انگیزه گرفتم ب عمرم ندیده بودم ک انقدد وزن کم کنمممم😅 هرک ...

اوناا حسودای پلاستیکیی هستن..

اصلااا به حرفشون گوش‌نکن.. اونا از خداشونم  هستن که مث‌تو‌باشن،، ولیی روو نمیکننند😀

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
 سلام گلم🌸 خوب بودی به جز همون چیز کیکه که زدی چالش قندوو ترکوندی دختر

واقعا خیلی وسوسه انگیز بود 

خودم درست کرده بودم

نامردی بود نخورم 😂😂😂

گزارش امروزم

صبحانه قهوه و کره بادوم زمینی 100

ناهار سه تا تخم بلدرچین و یه کف بربری 200

میان وعده کیوی شکلات تلخ و ساقه 200

شام سینه مرغ و سیب زمینی آبپز و سالاد 400

جمع کل 900

ورزش

نیم ساعت رقص

نیم ساعت پیاده روی

چالش شکم

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍
وای خیلی خوبه اصلا ذره ای چربی نداره صاف صاف هستم اگه هستی بذار

خوش بحالش  😍

ببخشید اف شده بودم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
۱۶۲

وزنت اصلا کم نیست به نسبت قدت..

خوب اگه چاق بشی. 

فقط صورتت که جاق نمیشه.. کل بدنت چاق میشه.. 

چاقی صورت که تنها راهش چاق شدن نیس.. خیلیاا هستن، چاق اند ولی باز از صورت لاغرن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4225324/تاپیک-جامع-توضیح-برنامه-رژیم-و-مطالب-مفید-برای-گروه-لاغری-بامدادخمار?page=2 

پست های اخر این تاپیک را بخون، بهت کمک میکنه..👆

یه تایمی باهم بیایم بزاریم 😁😁

الان هستی؟؟

ص:یک لیوان شیر دو عددخرما ۲۰۰

ن:استامبولی دو کفگیر یک کاسه ماست ۴۵۰

ش:کو کو سیب زمینی دو کف دست نان سنگک ۴۰۰

م وعده هندوانه و طالبی ۲۵۰

۸ لیوان آب چالش شکم و حذف قند ورزش نیم ساعت قدرتی

مصرفی:۱۳۰۰ مجاز ۱۳۰۰

انگیزشی# :بیش از حد فکر کردن مشکلاتی رو به وجود میاره که قبلاً وجود نداشتن

خودم را دوست دارم چون در کار دیگران بی جهت دخالت نمیکنم

گزارش#  

@مامان_الیساهستم 

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی !!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام  بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند
واقعا خیلی وسوسه انگیز بود  خودم درست کرده بودم نامردی بود نخورم 😂😂😂 گزارش امروزم صبحانه ...

این کزارشت خوب بود👏👏👏👏

دیگه درست نکن🥴

مشکل من فقط صورتمه هیکلم خوبه

خوب پس چاق نشوو.. چون حیف هیکلت نیس که به زور بخواهیی چاقش‌کنی؟؟؟؟

همون تاپیکی که فرستادم را بخون ، کمکت میکنه..

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز