2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832977 بازدید | 290067 پست
من طناب میزنم  از امروز دراز نشست رو دوباره شروع کردم  منم نتونستم برم پیاده روی  ...

اخییی, خخخ اره گاه ادم اینطور میشه بازانرژی بگیرادامه بده من درازنشست بیش از20تااصلانمیتونم

راست میگی 😍😍😍 ملسی  خودم ناراضیم سینه هام بزرگ بازو بزرگ  پایین تنه کوچیک 😔

😋😋😋بنظرمن ک اونقدررررر بزرگ نیس ک تو چشم بزنه 

خودت استادی دیگ فرم دهی باید کار کنی واسه پایین تنه 👍

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اخییی, خخخ اره گاه ادم اینطور میشه بازانرژی بگیرادامه بده من درازنشست بیش از20تااصلانمیتونم

کم کم میتونی بخدا من روزای اول بیشتراز ۵تا نمیتونستم الان ۱۰۰تا میزنم البته وسطش استراحت میکنما نه اینکه تندتند ۱۰۰تا♥️

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
اخیششش پیامارو خوندم 🐛🐛🐛 درونم خوابید 😅😅 خیییلی دلم تنگ شده بود خیلیییی دوستتون دارم خیلی ...

ای جونمم ایشالله کارت راه بیوفته خواهری, منم دوست دارم. ایشالله باکمک شما منم لاغرمیشم

کم کم میتونی بخدا من روزای اول بیشتراز ۵تا نمیتونستم الان ۱۰۰تا میزنم البته وسطش استراحت میکنما نه ا ...

چه خوب حتماالان شکمت تخته, من ازاولم تنبل بودم ایشالله بقول تو منم بتونم. توچندکم کردی؟ وای اینقده ذوق دارم کم کنم. 😎

۷ سال از من بزرگتری خیلی پایین تر میزنه سنت یکم از چهرت مشخص بود 🥰🥰🥰زنده باشی اندامتم عالی بود رو ...

وای عزیزم فکر کردم 😍😍😍

مرسی گلم امیدوارم کردی😉😄

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
وای عزیزم فکر کردم 😍😍😍 مرسی گلم امیدوارم کردی😉😄

قربونت 🥰موفق باشی 😍

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
😋😋😋بنظرمن ک اونقدررررر بزرگ نیس ک تو چشم بزنه  خودت استادی دیگ فرم دهی باید کار کنی واسه پا ...

مرسی گلی 

اره انجام میدم بیشتر دارم بالا تنه کار میکنم کوچیک کنم 

پایین تنم سایز ۳۸ 

فقط سرشونه هام و سینه هام یکم دیگه میخواد اونم ۳۸ بشه 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

@هستی،بانو    

گزارش# ۹۹۰۳۰۸

صبحانه نان🍞 و پنیر🧀 و خیار 🥒و گوجه🍅۳۱۰

میانوعده اب و چای🍹🍹🍹🍹🍷🍷🍷🍷

نهار آبگوشت و دو کف دست نان 🍞۳۲۰

میانوعده هندونه🍉 و گرمک🍈 ۱۰۰

شام مهمون هستیم🔪🔪🔪🔪🎎🎎🎎🎎🎎 این چاقوها رو میبرم مثل ساموراییا زیر لباسم میزارم هرکی زیاد تعارف کرد یکیشو پرت میکنم😅😅😅

چالش حذف قند✔

چالش درازنشست✔

چالش آب که دیگه صبحا حتما ۸ لیوانو میخورم  و بعدش تا شب باز چند لیوان مایعات ،دیگه تا آخر شب هی در راه سرویس پیاده روی میکنم😅😅😅🤣🤣

انگیزشی# عروسی یه عزیزی نزدیکه🙄🙄🙄

#خودتو_دوست_داشته_باش‍ خودمو دوست دارم چون این منم که بعد سالها سختی رسیدم به جایی که دیگه حرف بقیه برام اهمیتی نداره فقط خودمو عشقه

ورزش یادم رفت 😅😅😅

تا آخر شب اپ تناسب رو انجام میدم 

و پیاده روی 

طناب ۱۰۰ بار

مسگری ۱۲۰ بار

دوچرخه خوابیده ۱۲۰ بار🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
چه خوب حتماالان شکمت تخته, من ازاولم تنبل بودم ایشالله بقول تو منم بتونم. توچندکم کردی؟ وای اینقده ذ ...

نه بابا هنوز تخت نیس😢😢😢😢😤😤😤😤لامصب دیر کوچیک میشه 😫۱۷کیلو کم کردم تاالان زیرشکمم ۱۰۵بوده الان ۹۲شده یه عالمه مونده 😩😩

گزارش#  

صبحانه:چای+خرما+نان۳کف+پنیر(۲۴۸)

ناهار:دمپختک گوجه۱۵۰گرم🤦‍♀️+ماست+کاهو(۲۷۵)

میانوعده:شیر+خرما+توت فرنگی+الوچه سبز+چای سبز+کشمش+هندوانه😋+گردو+پسته+بادام(۶۳۷)

شام:خوراک لوبیا+کاهو(۱۹۰)

مصرفی:۱۳۵۰

مجاز:۱۳۶۰

ورزش:رقص+چالش شکم+درازنشست

چالش آب۱۰لیوان👍

چالش درازنشست👍

چالش حذف قند👍

خودتو_دوست_داشته_باش#  

من خودمو خیلی دوس دارم چون سعی میکنم شاد باشم

انگیزه#  

الان ک خوش اندام شدم خیلی اعتماد بنفسم بیشترشده♥️🤲

@ati_hami  

@مامی_خوشگل  

@donyay_kochak  

نه بابا هنوز تخت نیس😢😢😢😢😤😤😤😤لامصب دیر کوچیک میشه 😫۱۷کیلو کم کردم تاالان زیرشکمم ۱۰۵بوده الا ...

اره شکم سخته چون چربیا خیلی وقته جاخوش کردن. ایشالله میتونی عزیزم باهمدیگه وامیدواری میتونیم

گزارش#   صبحانه:چای+خرما+نان۳کف+پنیر(۲۴۸) ناهار:دمپختک گوجه۱۵۰گرم🤦‍♀️+ماست+کاهو(۲۷۵) میانو ...

ممنون خوشتیپم خوب بود اما برنج زیاد خوردی ☹

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
2790
2778
2791
2779
2792