2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835967 بازدید | 290067 پست
اگهه یهووو میبینیند غیبم میزنه.. بهفمیدد، اون لحظه  شوهرممم  اومده یهوییی😆😆😆😆

ببین یعد برو 

😁😁

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
من از ۱۳ سالگیم ماشین میرونم خانوما حتی بیرون شهرم رفته بودم کلا بابام آدم راحتی بود میگفت ماشین ر ...

چقدر خوب آفرین کاش یکم جسارت شما رو منم داشتم الان چند ماهه تو فکرم برم یاد بگیرم رانندگی هیچی هیچی بلد نیستم همه میگن به شوهرت بگو یادت بده بعد برو ثبت نام کن شوهرمم همش امروز فردا میکنه کلا از ایناست که رانندگی خانوما رو قبول نداره خودمم خیلی ترسوام اگه فقط یکم بهم اعتماد به نفس میداد الان راننده ای بودم برا خودم ولی حیف 😢

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین یعد برو  😁😁

من دیدم 😎😎خیلی خوبی ک♥️♥️♥️ماشالله اندام عالی🥺🥺

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
من دیدم 😎😎خیلی خوبی ک♥️♥️♥️ماشالله اندام عالی🥺🥺

راست میگی 😍😍😍

ملسی 

خودم ناراضیم سینه هام بزرگ بازو بزرگ 

پایین تنه کوچیک 😔

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
راست میگی 😍😍😍 ملسی  خودم ناراضیم سینه هام بزرگ بازو بزرگ  پایین تنه کوچیک 😔

پری من چی پس

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
من از ۱۳ سالگیم ماشین میرونم خانوما حتی بیرون شهرم رفته بودم کلا بابام آدم راحتی بود میگفت ماشین ر ...

براووووو🖒🖒🖒

جالبه سمیه غیب شد 😒😒😒 بیا ببین گلم 

چقدر خوبی تو ماشالله 🥰🥰🥰🥰

چند سالته دختر چشم نخوری 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
چقدر خوبی تو ماشالله 🥰🥰🥰🥰 چند سالته دختر چشم نخوری 

مرسی عشقم 😍😍😍

متولد ۷۲ ام

چشمات خوب میبینه عزیزم 

مرسی عشقم 😍😍😍 متولد ۷۲ ام چشمات خوب میبینه عزیزم 

پاک نمونه عکست

مرسی عشقم 😍😍😍 متولد ۷۲ ام چشمات خوب میبینه عزیزم 

۷ سال از من بزرگتری خیلی پایین تر میزنه سنت یکم از چهرت مشخص بود 🥰🥰🥰زنده باشی اندامتم عالی بود رونا کوچیک خوش به حالت ☹☺️

پاک کردم  هنوز هستش؟

پاک شد 🥰

نه ننه رفتم تو دفترما دیدم قبلا گزارش میدادی بخشیدم دوتا تادادم😅

مرسی داری عزیزم منو حذف نکنیا وگرنه دوباره رژیم ول میکنم این دو روز خیلی شدید استرس داشتم بخاطر همین نیومدم گزارش بدم

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

به امید خدا 🌈 

گزارش#  اولین روز خگخ 🥬🥒🥕🥦

🍳صبحانه : ۶ عدد برگه زرد آلو +۳عدد گردو+۲۰گرم مویز ( کالری ۱۹۴)

🍗ناهار :۱عدد سیب +۶عدد برگه زردآلو+۱عدد گوجه فرنگی +۱۰۰گرم بروکلی (کالری ۱۹۸)

🥗شام : ۲۰۰گرم سالاد فصل +۱عدد هلو (کالری ۹۴)

🍿میانوعده:۱عدد خرما +۱عددگردو (کالری۹۶)

🏃🏻‍♀️ورزش: ۱۰دقیقه پیاده روی +۱۰ دقیقه حلقه +دراز نشست + حرکت شکم و پهلو و ران

⏩ وزن فعلی۸۱

✔️کالری رژیم ۱۵۰۰

✔️کالری مصرفی ۵۳۳ - نمیدونم دیگه تو روز خگخ چی بخورم پر بشه خیلی هم میوه نباشه تا شب بازم سعی میکنم سبزیجات بخورم  

💧هشت لیوان آب✅

🍬چالش حذف شکر ✅

💪🏻چالش دراز نشست ✅

⏳ زمان رسیدن به هدف دومم فقط ۳ روز 😍

خودمو دوست دارم و برای خودم تلاش میکنم تا بهترین باشم 💖

پاهامو دوست دارم چون سالمن و همه جا منو میبرن ❤️
انگیزه# میخوام شلوار جین مام استایل بپوشم 😍

ممنون از سرگروه عزیزم @عروسترکم ❤️

خدایا شکرت 🌈🤲🏼

💜گروه بنفش ، بامداد خمار 💜  وزن شروع ۹۲ وزن فعلی ۷۶ هدف ۵۵ 🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣  من میتوانم 💪🏻                💟 هیچ چیز قوی تر از زنی نیست که بدنشو دوباره ساخته 💟