2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826890 بازدید | 290067 پست
سلام سمیه خوبی 😊ببخشید رژیم پروتئین بامداد و داری اسکرین داشتم پاک شده😑😑😑😑

سلام گلم🌸

رژیم پروتین

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام رییس @سمیه1396     ص:شیر و خرما ن:کتلت دو عدد و سالاد کاهو دو کف نان بربری ش:یک ل ...

سلام گلم🌸

شام بهش نون پنیر دادی😆😆😆

مادر شوهر گرامیی هستند😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا ساعت ۷از درد میمردم ک دکتر ی ماده سفیدی رو دندونم زد(انقد حالم خراب بود نفهمیدم چیه)الان یکم بهتر ...

😆😆😆اینم یه مزیت دندون دردی

😅😅😅اینم بس ک گفتین پست انگیزشی بزار گفتم ،وگرنه همه خانوما خوجکلن😍😊،ماسک خواهر😷😆😆

👌👌😂😂😂😂

خوب کردی 

گزارش#   @سمیه1396     سلام مهربون ❌روز پانزدهم چالش حذف قندوشکر ⚘⚘⚘⚘ صبحانه= ...

باریکلاااا ورزشکار👏👏👏👏

جمله هات عالیی بودن👌👌👌👌👌

سلام من دیروزصبح گزارش دادم تگ هم شدگزارشموندیدیدگلم ریپلایتونم کردم بازهمه روجواب دادیدجزمن ازدستم ...

نه بابا... چه حرفیععع گلم..

تو از رژیمی های نمونه گروه هستی😊

بعضی وقتا وقتم کم هست،، تند تند ریپ میکنم بچه. هاا، احتمالااشتباهیی فکر کردم که بهت حواب دادم... این سایت خیلی داغون شده،. بعضی وقتا میخونم، موقع ریپ خیلییی سخت میشههه🌸 بعضیا را باید چند بار بفرستم تا فرستاده بشه..

نه پري ٢٠ امه ولي سينه هام درد ميكنه ممكنه زود شم بخاطره قرص

اره احتمالش هورمونات قاطی کرده باشه

سلام گلم هر ۵کیلو کاهش قبلا یه اخطار خورده بودی عزیزم ببخشید ولی اصلا برات مهم نیست برای وزنم ...

نه عزیزم من همه گزارشامودادم فقط یه هفته ی آخرماه رمضون که کلاحالم خوب نبود ودتدون دررد گزفتم اینا حتی بهتم گفتم حذفم نکنی گفتی نه باباچراحذفت کنم چون واقعا حال اوضاعی خوبی نداشتم 

گزارش وزنانم خوب اومدم دادم اگه هم دیرشده بهت فوری گفتم 

اصن اصن هم به من گزارش ندادی فک کنم منوباکسی دیگه اشتباه گرفتی گلم 

💚💚💚💛💛 بازم واسه رسیدگیت ممنون

بخام نیام حتمامیگم 

ازامروزهم گزارشاتمومیدم حتما😗

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

هروقت انگیزتو از دست دادی بیا تاپیک نه اینکه نیای بدتر میری تو دیگ انگیزه#   رو بخون به ای ...

ممنون عزیزم😚

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

👌👌😂😂😂😂 خوب کردی  

گزارش#  

صبحانه شیر+خرما

میان وعده سیب قرمز+توت

ناهار کباب+کاهو+گوجه+نون تافتون 

میان وعده گردو+موز+طالبی بادوم زمینی 

شام آش رشته

میان وعده هندونه+پرتقال 

مابقی کالری شیر+ماست

کالری مجاز۱۱۰۰ 

مصرفی ۱۱۰۰ 

چالش ورزش✔

آب✔

حذف قند مصنوعی ✔

خودتو-دوست-داشته#  

خودومو دوست دارم چون با اراده ام 💪💪💪

انگیزشی#  

سایزم ۴۲ بود و همه لباسام تنگ شده بود اما با اراده تونستم دوباره شروع کنم  سایزمو بیارم روی ۳۸ خیلی خوشحالم و فقط با کمی تلاش اندام دلخواهمو میسازم 💃💃

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
ورزش اصلا بلد نیستم 😑😑 

چراااا تاپیک ورزش رو بخون حتما

پروانه که دیگه کاری نداره

روزی ۱۰۰تا پروانه ۱۰۰تا طناب بزن

از خودت اختراع کن😄

رقص

پیاده روی

اپ ها رو از گوگل پلی دان کن

من چند نمونه گذاشته بودم یکبار

حلقه 

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
مهدیه جون من یه مدت درگیرم از یه طرف شاغل شدم از یه طرف اسباب کشی دارم نمیتونم یه مدت گزارش بدم فقط ...

نه مشکلی نداره عزیزم اگه بهم بگین اشکال نداره

همون یکشنبه ها وزنتو بگو گلم

چون همیشه گزارشاتت عالی بوده 

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
اره احتمالش هورمونات قاطی کرده باشه

ميگم اگه اين يكشنبه مياد تو ٧٢ كيلو بودم رژيم شوك بگيرم؟

اخه يه ماه ميشه فكر كنم بين ٧٢ تا ٧٣ گير كردم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
همون دلارام و اسم پسر یادم نیس خیلی قدیمیه اونو چن سال پیش خوندم ولی عالی بود

آره آرشام بود😅😅منم چندسال پیش خوندم الان یه ساله توترکم😂😂ترساهم قشنگه ازاین جدیدیاقشنگترن