2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829396 بازدید | 290067 پست
سلام نگین جان عصر بخیر. صفحه ۱۳۲۷۸ گزارش دادم قربونت. اتفاقا تگت میکنم اسمت آبی میشه نمی دونم چرا ت ...

بخدا هیچی نمیاد😥😥😥ریپلی کن 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
بخدا هیچی نمیاد😥😥😥ریپلی کن 

صفحه قبل گزارش دادم 

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماعزیزدلی😘😘😘 ماشاءالله خودت یه پااستادی موفق باشی😍😍🌼🌼🌷

سلام عزیزم امیدوارم خوب باشی   گزارش#

خودتو_دوست_داشته_باش# خودمو دوست دارم چون که همیشه بوی خوب می دم   

چالش_انگیزه# رفتم یه بلوز گرفتم از اینا که تنگ به بدن می چسبن و فرم دور کمر مشخص می شه بعدددد مدتها لباس چسبون خریدم انقدر خوشحالم که حد نداره. از لباسای گشادم خسته م

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
خواهر چقدر اورژانسی میخوری 😱😱ضرر نداره عایا؟ من اصلا تاحالا نخوردم 

اخه چيكار كنم اصلا تا ٣/٤ سال ديگه بچه نميخوايم

نزديك پريودم بودني نميخورم بلافاصله بعده پريودم بودني شكم داشته باشم از ترسم ميخورم😭😭😭

ديگه نميخورم حس ميكنم بدنم ورم كرده

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
اخه چيكار كنم اصلا تا ٣/٤ سال ديگه بچه نميخوايم نزديك پريودم بودني نميخورم بلافاصله بعده پريودم بود ...

عزیزم اینجوری که زیاد می خوری دیگه اصلا به کاراییش اعتماد نکن چون کل سیستمت رو به هم می ریزه و دیگه تخمک گذاریات به موقع نیس. فقط وقتی رابطه پرخطر داشتین باید بخوری. اگه واقعا بچه نمی خوای (مثل من) دو تا روش رو با هم پیش بگیر. مثلا ک اندوم + طبیعی و یا ک اندوم+ قرص پیشگیری. خودتو خیلی داغون می کنی اینجوری ببخشید عزیزم ولی دور از جونت ریسک سرطان داره

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

گزارش#  

صبحانه:شير+نان جو+كره بادوم زميني(٢٠٠)

ميان وعده:قهوه تلخ+هويج(٢٥)

ناهار:ران مرغ ابپز+زرشك پلو+ته ديگ{از اب مرغ ريختم رو برنج حساب نكردم عيب نداره؟روغن نداشت اصلا نريختم}+ماست(٤٨٢)

عصرونه:جاش با شام عوض شد ساعت ٦ شديدا گشنم بود شاممو خوردم=كوبيده+نون+جيگر(٢٠٥)

شام:چند مدل ميوه+پسته+بادوم(٣٠٠)

كالري دريافتي:١٢١٢

مجاز:١٢٤٨

ورزش:حلقه+بياده روي

اب به طرز عجيبي واسه اولين بار تا الان ١١ ليوان خوردم تا اخر شب فكر كنم ١٥ تا بشه😁😁😁

@mamanali95

@سمیه1396  

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
عزیزم اینجوری که زیاد می خوری دیگه اصلا به کاراییش اعتماد نکن چون کل سیستمت رو به هم می ریزه و دیگه ...

واي ديگه نبايد بخورم خودمم اذيت ميشم پريودام خيلي پردرد ميشه

واي ديگه نبايد بخورم خودمم اذيت ميشم پريودام خيلي پردرد ميشه

واقعا نمی دونم چطوری تحمل کردی این مدت بدنت رو خیلی آزار دادی . من وقتی میخورم تا دو روز حالت تهوع داشتم و پریودام هم خیلی وحشتناک می شد. فشار زیادی به بدن میاره. خودتو داغون نکن اگه دو تا روش با هم داشته باشی دیگه خیالت باید راحت باشه

واقعا نمی دونم چطوری تحمل کردی این مدت بدنت رو خیلی آزار دادی . من وقتی میخورم تا دو روز حالت تهوع د ...

مرسي بابت راهنماييت عزيزم چشم❤️❤️❤️

مرسي بابت راهنماييت عزيزم چشم❤️❤️❤️

قربونت عزیزم       

فدات.همچنین شمام

گزارش# صبحانه چای 2لیوان خیار2عدد گوجه 1عدد پنیر 15گرم لواش 1کف میان وعده گوجه سبز 10عدد نهار قرمه 7ق برنج 7ق سالاد یه ظرف بزرگ بدون سس میان وعده عصر توت فرنگی7عدد گوجه سبز 10عدد زردآلو 3

عدد شام املت 7ق لواش 2کف سبزی خوردن زیاد چای 3لیوان کالری 1400

چالش انجام شد ورزش 1ساعت پیاده روی چالش شکم ب اسن 

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت