2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835162 بازدید | 290067 پست
بعلهه گلم

یه چالش حذف باگت بزار 😭😭😭

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

گزارش#  

صبحانه:چای+خرما+نیمرو+نان۲.۵کف دست(۲۸۴)

قبل ناهار سبوس برنج(۳۶)

ناهار:گوشت کوبیده+نان ۱.۵کف (۳۷۸)

میانوعده:خربزه+چای سبز+کشمش+توت فرنگی+شیر+خرما+پسته+نخودچی+هندوانه(۴۷۶)

شام:عدسی+کاهو+دوغ(۲۱۰)

مصرفی:۱۳۵۰

مجاز:۱۳۶۰

ورزش:رقص+چالش ران

چالش آب۸لیوان👍

چالش درازنشست👍

چالش حذف قند👍

خودتو_دوست_داشته_باش#  

من خودمو دوست دارم چون یه خانوم همه چیز تمامم خوشگل و خوش اندام وخوش برخورد 🤪🤪🤪اعتماد ب سقفففف

انگیزه#  

ازالان قوی تراز قبل پیش میرم انشالله که چشم حسودام کوربشه(قوم شوهر)کم کم دارن ب روم میارن ک لاغرشدم😎

@ati_hami  

@مامی_خوشگل  

@donyay_kochak  

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من گروه قرمزم ولی وزنمون باهم نمیخوره😄

اشکال نداره بیا تا ۳۱ کیلو کم بشیم با هم رقیب باشیم  هر کی زود تر ۳۱ کیلو کم کرد 

💜گروه بنفش ، بامداد خمار 💜  وزن شروع ۹۲ وزن فعلی ۷۶ هدف ۵۵ 🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣  من میتوانم 💪🏻                💟 هیچ چیز قوی تر از زنی نیست که بدنشو دوباره ساخته 💟
خیلی عالی گلم براووو👏🏻👌🏻👌🏻👌🏻 بال رو چی کبابی میکنی؟

از دیروز مونده بود خوردم رو آتیش کبابی کرده بودیم

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
بعلهه گلم

سميه جونم من حس ميكنم شكمم يكي دو سانت بزرگ شده انگار ورمه

هفته پيش اورژانسي خوردم ممكنه بخاطره اون باشه؟

اخه وزنمم بيشتر نشده رژيمم رعايت ميكنم كمو بيش ورزشم دارم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
گزارش#   صبحانه:چای+خرما+نیمرو+نان۲.۵کف دست(۲۸۴) قبل ناهار سبوس برنج(۳۶) ناهار:گوشت کوبیده+ ...

سبوس برنج چجوری میخوری؟ با آب قاطی میکنی

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
سبوس برنج چجوری میخوری؟ با آب قاطی میکنی

اره عزیزم با اب قاطی میکنم👍

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
سميه جونم من حس ميكنم شكمم يكي دو سانت بزرگ شده انگار ورمه هفته پيش اورژانسي خوردم ممكنه بخاطره اون ...

خواهر چقدر اورژانسی میخوری 😱😱ضرر نداره عایا؟

من اصلا تاحالا نخوردم 

@zahra1376   دومین اخطار گزارش برای دیشب گلم شرمنده  @barankhanomi   عزیزم دیشب ...

سلام نگین جان عصر بخیر. صفحه ۱۳۲۷۸ گزارش دادم قربونت.

اتفاقا تگت میکنم اسمت آبی میشه نمی دونم چرا توی اعلانت نمیاد 😥

دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم ..              [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]
باشه عزیزم قبول،

💖💖🌈

💜گروه بنفش ، بامداد خمار 💜  وزن شروع ۹۲ وزن فعلی ۷۶ هدف ۵۵ 🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣  من میتوانم 💪🏻                💟 هیچ چیز قوی تر از زنی نیست که بدنشو دوباره ساخته 💟