2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829383 بازدید | 290067 پست
راستی من یادم اومد این مساله مهم رو بهتون بگم. باید زودتر از اینا میگفتم ببخشید عزیزانم فراموش کردم. ...

سلام، مرسی که گفتین 😙

گزارش#  @مامان_الیساهستم 

🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻

صبحانه: ۲۰ گرم‌کالباس+تخم مرغ نیمرو+۱ کف دست نان= ۲۳۲ کالری

نهار: کوکوی کدو+ ۲ قاشق ماست+ ۲ کف دست نان= ۲۳۳ کالری

م.و: ۱۰ گرم بادام زمینی = ۵۸ کالری

شام: نصف موز= ۵۲ کالری
🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔻🔺🔻🔺🔻🔺

کالری مجاز ۵۰۰
کالری مصرفی  ۵۷۵

🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻

چالش قند ✔

چالش دراز نشست✔

۱۵ دقیقه حلقه ✔

۳۰ تا حرکت پروانه ✔

ورزش مخصوص ران ✔

قرص مولتی ✔

آب ۵ لیوان✔

🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻

خودتو_دوست_داشته_باش#  خودمو دوست دارم چون خوشکلم

چالش_انگیزه#  میخوام علاوه بر خوشکل، خوش اندام هم باشم

گروه آبی💙وزن شروع ۵۷/۵۰۰💙وزن هدف ۵۰💙قد ۱۵۵💙💙شروع رژیم ۹۹/۲/۲۸💙💙 وزن فعلی ۵۵/۳۰۰
2 سانت چیزی نیست ب چشم بیاد بابا!😂🤦‍♀️ اره وزنم کم نمیشه! امیدوارم از  این هفته کم کنم🤦‍♀️ ...

کم میشه عزیزم 

فقط به اراده ی خودت بستگی داره😍

من خیلی شکمو ام واسه همون کم کم کردم

ورزش هم ک خیلی مهمه🏋️‍♀️💯

من تحرکم خوبه اما تند تند گرسنم میشه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این وضعیت بچه ام میخوای بمیرم برات  با این طرز رفتارش نشون داده که .....  چی بگم انشا ...

خدانکنه آبجی بدبختم کرده بدبخت

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
کم میشه عزیزم  فقط به اراده ی خودت بستگی داره😍 من خیلی شکمو ام واسه همون کم کم کردم ورزش هم ...

خدا کنه!

من راستش تنبلم زیاد فعالیت ورزشی ندارم🤦‍♀️😅

اصلا نگرانم واسه اتغری ی قسمت هایی از پوستم ترک هست میترسم بیشتر شه ترک هام!!!

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍

گزارش#  

@شیرین_آردا   ‍

کالری مجاز ٥٠٠ و کالری مصرفی٥٥٣

صبحانهنان تافتون +پنیر + گردو+عسل           ۱۶۳ کالری

ناهار:آب دوغ خيار + نان تافتون           ٢١٨ کالری

میان وعده: پسته                               ٥٢ کالری

شام:تخم مرغ آب پز + سالاد             ١٢٠ کالری                            

چالش حذف قند مصنوعی 

چالش دراز نشست  ❌

چالش مصرف آب: 8 لیوان

ورزش پياده روي ١٠ مين

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
💪

ببخشید کالری مصرفیمو یادم رف بزنم 

۷۰۰ تا 

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
خدا کنه! من راستش تنبلم زیاد فعالیت ورزشی ندارم🤦‍♀️😅 اصلا نگرانم واسه اتغری ی قسمت هایی از پوستم ...

عه تو ام ترک داری😣🤒

نمیدونم تجربه ندارم 

ولی از قبل ترک دار شدم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

عه تو ام ترک داری😣🤒 نمیدونم تجربه ندارم  ولی از قبل ترک دار شدم

اره ترک دارم اصلا هم خوشم نمیاد!!!

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
اره ترک دارم اصلا هم خوشم نمیاد!!!

من پهلو، زانو، اندکی سینه هام ترک دارن😕

فکر کنم چون یهویی چاق شدم ترکی شدم

70بودم اخه

من پهلو، زانو، اندکی سینه هام ترک دارن😕 فکر کنم چون یهویی چاق شدم ترکی شدم 70بودم اخه

من ی زمانی ب 75 هم رسیده بودم که خودمو لاغر کردم شدم 64 ولی بعد 2 کیلو هم چاق شدم🤦‍♀️

منم یکمی پهلوهام و ی چندتا خط رو سینه ام و ب اسنم دارم

چرا انقد اختلاف؟؟ شوهر من 22تیر تولدشه😄

زیرا برای خاطر خواهرشوهر جان ولی کنسل شد پسرعموی شوهرم هردوپاشو قطع کردن تولد ما کنسل شد تولد آقاتونم پیشاپیش مبارک سپیده هم 17تیر تولدشه اگه اشتباه نکنم این تیر ماهی یا گلن عشقن قدرشوهر تیرماهیتو بدون

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
سلام عزیزم تولد پسرت مبارک.۱۲ خرداد تولد پسرمه تم تولدتون چیه؟دسر و تزئیناتتون چی؟میشه بعد تولد عکسش ...

والا ایده زیاد داشتم ولی کنسل شد تم پسرم مکویین بود ولی قسمت نشد تولد قند عسلتم مبارک باشه ایشالله هزارساله بشه

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
خدانکنه آبجی بدبختم کرده بدبخت

چه تصمیمی داری حالا ؟؟ 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪