2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829358 بازدید | 290067 پست

@سمیه1396  

سلام رییس
ص:نیمرو و نان لواش
ن:پلو و ماهی
ش:دو تا تیکه سینه ی مرغ  در فر
میان وعده:توت و گوجه سبز
جمع کالری ١١٠٠
ورزش :پیاده روی و رقص
شنا رو دیوار ٣٠
چالش شکم
آب فراووون
چالش_انگیزه#  

دو تا شلوار جین مو دادم خیاطی برام اندازه کنه خیلی گشاد شده بود بسی خوشحالم ریییس

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍
مرضیه جان خیلی خوب بود👍👍. پلوی شام رو ناهار میخوردی با قورمه. تن ماهی شام رو با نون میخوردی بهتر ...

اره والا درست میگی😂😂 باید جابجا میکردم نون و پلو رو

باور کن اصن زندگیم بهم ریخته 😭 دورم پر کارتن و سبد و پلاستیک و آت و آشغاله. کف پاهام درررد میکنه از بس این دو سه روز سرپا وایسادم. کم خوابی امونمو بریده صبح زود پامیشم توی روزم اصلا نمیرسم بخوابم شبم بچه هارو میخوابونم و پامیشم پای اساس😣😣تا دیروقت

لامصببب هرررچی جمع میکنم خلاصی نداره😣😣😣

قربونت بشم ممنون که درک میکنی. نه عشقم نفرمایید فرمایشات شما هیچوقت مفت نبوده همیشه مفید و پر از انگیزه ای برام🥰🥰🥰خدا حفظت کنه انشاالله🥰🥰

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه کمه عزیزم به اونم روغن و سیب زمینی نزن خیلیم خوشمزه اس

سلام سرگروووه جووون تگ خراب شده منم مجبورم اینطوری صدات کنم

صبحونه:۲۰ گرم نان سوخاری+۱کبریت پنیر+۱خرما=۱۸۰

میانوعده:شیر و خرما:۱۵۰

ناهار:ماکارونی۱۰ قاشق=۴۵۰

عصرونه:هندوانه=۲۰۰

شام:سیب زمیتی و تخم مرغ اب پز+ماست=۳۰۰

جمع کل :۱۴۰۰

چالش قند💡

چالش مولتی💡

چالش دراز نشست💡

چالش ورزش:تیم ساعت پیاده روی💡

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
فدای تو بشم منننننن. اره پس چی. فقط 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خودم خودت خودش 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ...

😂😂😂😂😂😂😂

💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

قربونت برم😍😎

به حکمتش دل بسپار 🌿
😘😘😘 والا تا ۵۱ وزنم رفته بود پایین😣 به خاطر کرونارو اینچیزا،، مامانم، شوهرم را مامور کرده بود ک ...

اوه لالا ماشاالله بهت دختر 

خخخ آره مامانا همین جوریه 

من که اومدم چند روز پیش کالری شماری کنم برای تثبیت  ولی دو روز کالری شماری کردم سر درد شدید گرفتم بعد بیخیال شدم گفتم این دو ماه بگذره بیام دوباره وزنمو پایین بیارم ان شاالله

فریباجان کالری مجاز و مصرفیت رو ننوشتی برام گلم. چالش انگیزشی هم سعی کن حتما بنویسی برای روحیه و اع ...

مرسی عزیزم  چشم

کالری مصرفی 1100

کالری مجاز1100

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪

گزارش#  

ناشتا اب و ابلیمو

صبحانه لواش ۴کف.پنیر ۳۰گرم.گردو ۱.گوجه خیار چای(۱۹۹)

ناهار نصف سیخ جوجه کباب خالی.دوغ و ماست ۱لیوان(۳۳۵)

شام تخم مرغ ابپز (۸۰)

میان وعده زرد الو ۲تا هلو یکی(۱۰۰)

مصرفی ۷۱۴

اب ۸لیوان

نیم ساعت تردمیل

۱۰۰طناب.۵۰شنا دیوار.چالش شکم و دراز نشست

من_خودمو_دوست_دارم#  چون یه لباس داشتم که تنم نمیشد ولی دیروز پوشیدم درکمال ناباوری تنم شد خیییلی دوسش دارم (بدنمو میگم) چون مثل بچه های خوب داره وزن کم میکنه 😍😍😍

@sepiiiiiideh