2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829396 بازدید | 290067 پست

خوردن مولتی،آهن،تیروئید✔

مصرف986کالری✔

خوردن9لیوان آب✔

ورزش فقط چالش✔

صبحانه شیرقهوه+خرما

ناهارکباب تابه ای+100گرم برنج+سیرترشی

شام سفیده آبپزباخیارشوروگوجه

میان وعده هندوانه

گزارش#  

رژیم_شوک#  

@donyay_kochak  

سلام عزیزم خوبی نگینم 💙

صبحانه:نصف لیوان شیر ودارچین+یه خرما:۷۸کالری

ناهار:یه زرده تخم مرغ+نصف یه تیکه پیتزا+دوتا کفدست نان تافتون:۲۳۰کالری

میان وعده: یه انجیر+یه خیار+نصف سیب+خرما+چای:۹۳کالری

شام: ۲۵۰ گرم قارچ کبابی:۳۷کالری

کالری مجاز : ۵۰۰

مصرفی۴۳۹ کالری

آب ۷ لیوان

مولتی ویتامین

چالش حذف قند

ورزش ها: ۳۰ دقیقه رقص+۵۲ دقیقه حلقه هولاهوپ=۴۸۴کالری

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فداا🌸

مخلصیم😘😘😘سرگروه جونم الهه گفت سوال داشتم ازشمابپرسم تمناجون وزنشوضرب۲۰منهای ۲۰۰کردن فستم گرفتن الان اگه وزن ضرب ۲۰منهای ۱۰۰کنن بافست وزنشون زیادنمیشه؟کاهشش چطورمیشه؟؟

@مهدیه24 گزارش# سلام عزیزم من نتم از دیروز درست شد دیگه هر روز میام گزارش میدم خیلی خیلی ببخشید فک کردم امروز سه شنبه هست همی الان فهمیدم دوشنبه هست و من فست گرفته بودم 

۵۰۰ تا کالری ورزش هیچی 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
[QUOTE=138311666]سلام گلم🌸 اخهه دختر بود یا پسر؟ اسمش؟؟؟ اشکالی ندارهخاطر عید حالا ۱ روز چشم پوشی ...

به سلامتی..

اکشالی نداره یه دفعه😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلاااااامممم مهربووووون ✋✋😍😍🤗 گزارش#       99/3/5 ناشتا 👈آب گرم و دارچین&nbs ...

سلام عزیزدلم مثل همیشه عالیییی آدم کیف میکنه گزارشتو میبینه😍😍😘😘ورزشاتم که نگم عالی تر خیلی خوبه که برای خودت وقت میزاری موفق باشی گلم🌷

@سمیه1396     گزارش#   سلامی دوباره😆😊 صبحانه نون+پنیر+چای شیرین عسل+گردو ...

وعلیکم السلام

افرین گلم..👏👏عالییی و کامل

رژیمی_نمونه#    👌👌👌👌

پایین گزارشت یهخورده از خودتم تعریف کن و جمله انگیزشی بگو😊😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
چشم❤❤❤

🌸🌸🌸ان شاالله که اون کارتم زودی درست بشه😊

سلام گلم اشکال نداره ولی فردا فست رو ۵۰۰ تا ببند تا جبران بشهپس فردا هم صدتا کمتر ببند از شوکت چه خب ...

شوک که تموم شد ششصد تا کاهش داشتم  فردا با پونصد تا می‌بندم میشه تا یکشنبه کالریمو کمتر ببندم  خیلی استرس امروزو دارم