2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829396 بازدید | 290067 پست
اینارو نگاااااااااااااااااااااا چقدر قنددددددددددن😍😍😍😍😍😍

خخخخخخخ.

چ ناسسسسسن. 

🐣🐥🐤🐣🐤🐥🐓🐔

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@عروسترکم    عزیز من با کلی درخواست شوهرم راضی شده که برای رژیم عضو سایت بشم ولی تا شنبه نمیتونم بیام چون باید بریم خونه مادر شوهرم اگه اونجا گوشی دستم باشه شوهرم پشیمون میشه و نمیزاره بیام الان از ذوقم فقط اومدم عضوم کنید🌈 

ایشالا عضو شدم اگه اشکالی نداره از شنبه بیام برای گزارش دادن و رژیم ولی قول میدم تو این چند روز رژیمو رعایت کنم و بعدش هم منظم باشم 

ببخشید شاید بگید هنوز عضو نشده میخواد نیاد میخواستم از شنبه بیام ولی هم ترسیدم عضوم نکنید هم ذوق داشتم 

💜گروه بنفش ، بامداد خمار 💜  وزن شروع ۹۲ وزن فعلی ۷۶ هدف ۵۵ 🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣  من میتوانم 💪🏻                💟 هیچ چیز قوی تر از زنی نیست که بدنشو دوباره ساخته 💟
و علیکم السلام..  فکر کردم توام مسافرتی😐..  وگرنه یه اخطار هم از بابت اعلام ...

چشم❤❤❤

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
چهارتا چالش داریم هیچ کدومو نگفتی گلم میان وعده عصرت سالم نیست سعی کن مقوی بخوری

عزیزم دوتاچالش بود

وزن اولیه ۹۰وزن هدف۶۰.امافعلابرای وزن۷۰میجنگم.الهی به امیدتوبرای شروع نباید عالی باشی، اما برای عالی بودن باید شروع کنی.
گلم اخه کدوم مادرشوهری ب عروسش میگه زنده ای مرده ای. اهمیت نده. تو هم نگو زنده ای با مرده ای. بیهی ...

سلام عشقولی

گزارش# صبحانه نان لواش۵۰+هندونه+خرما+چایپنیر ۲ سهم=۳۳۰

.

ناهار :سوپ جو ۴۰۰ گرم+ماکارونی ۲۵۰گرم+سبزی خوردن=۵۶۸(خیلی گرسنه بودم سوپ خوردم جلوی خودمو بگیرمااااا)با کلی آب

.

شام باد هوا😂😂😂

.

میان وعده :چای +هندوانه و قلیون😆 . یه تیکه نون محلی 

.

کالری مجاز ۱۱۸۰

کالری مصرفی ۱۰۰۰ تا قرار ۲۰۰ کم کنم 

.

ورزش ۲ ساعت پیاده روی +حلقه یه ربع+بشه چالش ران با کم شوهری تعویض پوشال کولر

. آب تا دلت بخواد ۲ روز فقط تشنه ام فک کنم بخاطر همین ولع شیرینی گرفتم نمیدونم چیکار کنم خواهر

.

همتونو دوس دارم عشقید

خوش هیکل میخوایم بشیم 

بسی شعر سرودم 😆

.

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
تگ نمیشی گلم به نی نی یار پیام بده درست کنن اینو بخون  

عزیزم نه میتونم کسی رو تک کنم نه کسی منو تگ کنه هر کار میکنم نمیشه  

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم
سلام عشقولی گزارش# صبحانه نان لواش۵۰+هندونه+خرما+چایپنیر ۲ سهم=۳۳۰ . ناهار :سوپ جو ۴۰۰ گرم+ماک ...

سلام جیگر

تعویض پوشال کولر ورزشه؟؟؟😂😂😂😂.

خوبه افرین. 👍👍

انتحاری نزنی دیگه.میکشمت شب بجز باد هوا چیز دیگه ای بخوری.👲

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

گزارش# سلام سپیده جون‌

ص👈نان ،نیمرو، شیر(350)

ن👈پلو +خورشت +ماست(500)

م و👈سیب،مویز،شیر پرتقال (400)

ش👈کتلت،روغن زیتون،سالاد(350)

🛑چالش ها رعایت شد🛑

ورزش👈یه ربع رقص+قدرتی بادمبل 

مجاز مصرفی 👈1600

مصرف اب👈۸لیوان 

@sepiiiiiideh‍ 

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌

@بامدادخمار  

سلام عزیزم هیچکس نمیتونه منو تک کنه منم خیلی به سختی میتونم تگ کنم 

نی نی یارم تگ نمیشه  

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم
گزارش# سلام سپیده جون‌ ص👈نان ،نیمرو، شیر(350) ن👈پلو +خورشت +ماست(500) م و👈سیب،موی ...

@sepiiiiiideh  

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
اگه درست انجام بدی بدنت عادت میکنه.مقاوم میشه.

گزارش#  @مامان_الیساهستم
🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻

صبحانه: ۲۰۰ گرم حلیم+۱قاشق عسل=۳۰۵ کالری
(راستی شماها حلیم رو با شکر میخورید یا نمک؟😉)

م.و: ۱ لیوان شیر= ۱۵۶ کالری

نهار: ۷ قاشق پلو+۵ قاشق قیمه بدون سیب زمینی+سالاد =۴۴۸ کالری

شام: ۱ کف دست نان+۱قوطی کبریت پنیر=۸۹ کالری
🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔻🔺🔻🔺🔻🔺

کالری مجاز ۱۰۵۰
کالری مصرفی  ۱۰۰۰ (بخاطر دیروز ۵۰تا کمتر خوردم)

🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻

چالش قند ✔

قرص آهن ✔

آب ۹ لیوان✔

هنوز فرصت نکردم ورزش کنم، امشبم یکم کار دارم بعید میدونم برسم، ولی اگه تونستم حتما یکم ورزش میکنم

🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻

خودتو_دوست_داشته_باش#    موهامو دوست دارم چون شوهرم عاشقشونه

چالش_انگیزه#    بخاطر حلقه ای که خریدم بااااید کمرم باریک شه وگرنه احساس خسران میکنم 🤣😂

گروه آبی💙وزن شروع ۵۷/۵۰۰💙وزن هدف ۵۰💙قد ۱۵۵💙💙شروع رژیم ۹۹/۲/۲۸💙💙 وزن فعلی ۵۵/۳۰۰