2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829396 بازدید | 290067 پست

@سمیه1396    عزیزم چالش قند کی تموم میشه چفد طولانی شد 

چالش ها کوتاه تر باشه بهتره ۱ هفته باشه ۲ هفته باشه

من الان واقعا باید چای نبات بخورم دم پریودمه درد دارم 

یا کلا طولانی باشه حریص می شیم که 

وزن فعلی  ۶۸   وزن هدف ۵۸

راستمیگه شوهرت زنه و کیونش.کاریت نباشه بهش. اون دیگه اختیارش با تو نیست.مهر تایید زده صاحبش.ولشکن دی ...

😂😂😂😂😂  فک کن 

حله براش راهشو پیدا کردم  یه ورزش تو اینستا بود برا پا  و بغل اینا 

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خودم نرفتم دیروز مهدیه جون هم شما رو هم هستی رو. منشن کرد پرسید کدومتون جا دارین به خدا برای م ...

من اصلا تگ نشدم چراا🤨🤨🤨 نه اشکالی نداره. 

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@شیرین_آردا     صبحانه:پنیر.خیار.گوجه.چای.نون لواش ۴کف.۱۶۲ کالری نهار:ماهی.۸۷ ...

عالی بودی عزیزممم فقط ۲۲۹ تا از کالریت مونده اونو پرش کن

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@سمیه1396     💚دوشنبه.۵خرداد💚 سلام.وقت بخیر سمیه جون🌷🌷 #گزارش ۸لیوان اب+۲🍵چای سبز+۲ ...

سلام گلم🌸 عالییی بود👏👏👏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام مرسی عزیزم بهترم اما ماساژ درمانی همینه درد هام صد برابر شده شب ها نمیتونم بخوابم دکترم هم گفته ...

گور بابای حرف مردم

الان تو درد میکشی یه استکان آب دستت میدن که تو بخوای به حرفشون  تره خورد کنی عزیزم

مهم خودتو شوهرتی که میدونید مشکل چیه

درضمن تا کامل خوب نشدی حامله نشو یه وقت وسط بارداری بخاطر سلامتیت مجبور باشی خدایی نکرده از بچه بگذری 

چون تمام وزن بارداری روی کمرته  

اول دوم سوم و حتی هزارم بار هیچ چیز و هیچ کسی ارزش نداره تو سلامتیت به خطر بندازی

مراقب خودت باش با انرژی برو جلو توکلتم به خدا باشه مشکلت حل میشه😍😍😍😘😘😍😘

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
گزارش#  ۵ خرداد @سمیه1396     صبحانه :  شیر دارچین👈 ۱۳۳ میان وعده : ه ...

حرف نداره گزارشت👌👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام نمیتونستم دیشب بیام یه لحظه دم در پی ام دادمو رفتم. هفته قبل ۶۱ بودم  ۶۱و ۸۰۰ مال دوهفته ...

سلام گلم🌸 درسته👌

گزارش#  

@عروسترکم  

صبحانه،چای،مویز،نان سنگک ۱کف دست,نیمرو 

ناهار‌،ماهی،برنج ۴قاشق،ماست نصف لیوان،

شام،کوکو،سالاد فصل،سس ماست،

میان وعده ها،خیار،ازگیل،توت فرنگی،پرتقال،

چالش قند و شکر💖

کالری مجاز ۱۸۰۰

مصرفی۱۴۱۳

دیروز تو کوه یکم کالریم بالا رفت امروز کمش کردم،

خودتو_دوست_داشته_باش# ،خودمو دوست دارم چون خدا دوسم داره و بهم ۲تا دختر پرنسس داد و یه شوهرخوب که عاشقشونم

چالش_انگیزه‍#  میخوام لاغرشم تا هر لباسی و دوست دارم بپوشم،

ورزش هم امروز وقت ندارم ،صبح تاحالا داشتم ظرفایی که کوه برده بودیم و میشستم با حیاط و پارکینگ و جارو زدم غروب هم خونم کلی کار دارم ،

💕💞
گزاش#   سلام  صبحانه عدسی+سبزی میان وعده هندونه+سیب+پرتقال ناهار.مرغ+ماست+نون&n ...

سلام گلم🌸

اخهه دختر بود یا پسر؟ اسمش؟؟؟

اشکالی نداره، دیروز به خاطر عید حالا ۱ روز چشم پوشی میشه😊

راستمیگه شوهرت زنه و کیونش.کاریت نباشه بهش. اون دیگه اختیارش با تو نیست.مهر تایید زده صاحبش.ولشکن دی ...

عزیز دلم احتمالا ا امشب خواهرم بیاد تا اخر هفته مهمون بازی دارم😣😢 

مجازم ۲۰۰ کم کنم فست نگیرم  آبجیمم گفته بیام تو بخوای هیچی نخوری میریزم با قیف گلوت😂😂😋

ولی ورزشمو میرم

امروز از ساعت ۱۱ رفتیم با پسرا بیرون تا ۱/۵فقط راه رفتیم

.

یه خونه تو روستا داریم چند روز اومدیم اینجا فعلا هم هستیم

کلی با پسرا رفتیم باغ رودخونه اونا آب بازی کردن و برگشتیم .

اگه بشه هر روز ببرمشون پیاده باغ  بعدازظهرم حلقه و چالش برم

در هر دو صورت اضافه وزنت میشه زیر بیست کیلو و باید گروهتو عوض کنی گلم

باشه عزیزم ولی دوست داشتم خودت سرگروهم باشی 😍😍😍😍😍 به خاطر همه زحمات و لطفی که داشتی خیلی ممنونم انشالله خدا خیرتون بده 😍😍😍😍 چه جوری گروه عوض کنم حالا عزیزم

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
@سمیه1396      عزیزم چالش قند کی تموم میشه چفد طولانی شد  چالش ها کوتاه تر باش ...

گلم  ۱۰ ام خرداد روز اخرشه....

عسل و‌دارچین بریز تو چایی و  بخور . اونم عالیه

باشه چشم،، ببخشید😐😐 راستی سهیلا جان من زمانی ک وزنم ۷۱ و خورده ای بود کالریمو ۱۲۲۲ بستم نباید تغی ...

اره گلم باید هر 5کیلو کاهش 100تا کم کنی از مجازت 

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..