2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829396 بازدید | 290067 پست
گلم کالاریت را باید در طول روز درست پخش میکردی.. پر هم نشد نشد دیگه.. کاریش نمیشه کرد از فردا درست ...

چشم مرسی قشنگم 😘😘

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

عزیزمی گلم مررررسی. ایراد نداره . قبل از اینکه بری وزن میکنی؟هروقت پاشدی وزن کن ناشتا و بفرست برام ...

سلام عشقم ببخشید الان گزارشمو میفرستم🙈🙈تازه اومدم😅😅

گزارش#  

صبحانه: روز عید فطر اینجا رسمه یه نان میپزن ک تو روغن سرخش میکنن اسمش تبدون یا شاه پسند هستش،، مجبورن ۳۰گرم خوردم چون مامانم خفم میکرد +۱ لیوان چای+۱۵ گرم پنیر+۱ خیار=۱۱۱کالری

ناهار: ۷ قاشق پلو+۵ قاشق قورمه سبزی+نصف لیوان ماست+سبزی خوردن=۴۹۷کالری

میانوعده: چای +کشمش+خیار +پرتقال=۱۲۹کالری

شام, ۳۰۰ گرم هندونه =۹۰کالری

کالری مجاز ۱۲۲۲

کالری مصرفی ۸۲۶ اصلا نتونستم پرش کنم 😓

چالش ۸ لیوان آب

چالش حذف قند وشکر

چالش درازنشست متاسفانه انجام نشد

ورزش هم نداشتم کلا خونه مامانم بودم نشد😐

چالش_انگیزه# من میتوانم چون میخواهم تغییری مثبت و قابل تحسین داشته باشم🌹

خودتو_دوست_داشته_باش# خودمو دوسدارم چون روزای تلخ زیاد داشتم روزهای شیرین هم زیاد،، الان ب روزهای تلخم میخندم و ب روزهای شیرینم میبالم🌹

به حکمتش دل بسپار 🌿

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا حرف نزنی دیوووونه تو عشق منی چون وزن اعلام نمیکنی و گزارش نمیدی واسه همون گفتم میشی خواننده خامو ...

فدات شم عسلم 😘😘😘😘نگین جون منظورم اینه اگه خواستم بعد دوهفته میتونم دوباره عضو بشم خودم رعایت میکنم اما چون نمیتونم گزارش بدم میگم 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
اوهوم باش ممنون🤕 چطوری 600 تا رو با هندوانه پر کنم اخه

فاطمه جون برو تو گروه هستی جان

@هستی،بانو   

پروف وامضاتم نارنجی کن

موفق باشی💛

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
گزارش# روز یکشنبه‍ سلام مهدیه جان @مهدیه24   کالری مجاز ۱۴۴۰ کالری مصرفی ۱۴۱۶

سلام عزیزم

مصرف کربوهیدراتت خیلی زیاد بود

حلوا هم خوب نیس هم کربو هم صاف میره به شکم میچسبه

میان وعده هات عالی بودن👌🏻👌🏻👌🏻

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
از فردا حتما گزارش بده . اون قسمتها اگه منظورت جیب پشته مربوط ب  کپل میشه. ورزشای کپل یه جورای ...

جیب پشت شلوار که خوب میشه همون کیون خودمون

جیب بغل خواهری 

.

والام نمیدونم شوهری میگه بخدا خوبه من گوش ندیدم دور کیونم ۱۰۳ من میگم بزرگه اون میگه زن و کیونش😶😶 .

دهنم آسفالت شده چند وقته دیروز اصلا حوصله نداشتم 😞صبح رفتیم عیدی اومدیم رفتم دم در یه زمین خالی جلو خونمون اونجا یه کم آشغال بود آتیش زدم💥 کل زمین آتیش گرفت💣💥 شوهرم اومده خاموش کردیم اصن یه وضعی💦💦💦

بچه ها رو فرستادم حمام 🛁خونه تمیز کردم.🛋 جناب ارباب فرمودن مامانم و خواهرم😎😍 میخوان بیان هرچی میگم آبجیت نمی مونه میره گوش نکرد منم اندازه ۱۰ نفر ماکارونی پختم تا آدم بشه🍝🍝

فک کن جاریم و دختراش مادرشوهرم اومدن خواهرشوهرم پاشو نمیخواست بزار تو زورکی اومد تازه گفت ما ناهار ماکارونی خوردیم😐

اون رفت سر سفره شام دختر عمه ام اومد بعدش یکی از دوستای شوهرم

من😫🙁

شوهرم😓

مهمونا😄😃😁😂😆💃

.

به بهونه ای که اخرشبم آبجی خودم میخواد بیاد ۱۲ رفتن  اونم تازه ناراضی بودن😒😒😒

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
فدات شم عسلم 😘😘😘😘نگین جون منظورم اینه اگه خواستم بعد دوهفته میتونم دوباره عضو بشم خودم رعایت میک ...

سلام عزیزم خوبی چی شدی بهتر وضع کمرت یا نه

چیکار کردی دکتر رو

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
چه روزایی غیر معمولیه مگ

فست فقط روزهای شنبه و سه شنبه

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
سلام عزیزم مصرف کربوهیدراتت خیلی زیاد بود حلوا هم خوب نیس هم کربو هم صاف میره به شکم میچسبه میان ...

سلام نون نخورم اصلا سیر نمی شم😦😦ولی  سعی میکنم حتما کم تر بخورم

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)

سلام لطفا یکی رژیم شوک برا من بفرسته

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

فاطمه جون برو تو گروه هستی جان @هستی،بانو      پروف وامضاتم نارنجی کن موفق باشی ...

مرسی قشنگم بابت زحماتت😘😘

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

نه گلم با ۷۰۰ ببند👌👌👌❤❤❤ نون ۴۰ گرم مجازه ننه😃😃😃

سپیده جان سلام من اصلا وزن کم نکردم ولی سایزم کم شده 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

چهارتا چالش داریم هیچ کدومو نگفتی گلم

میان وعده عصرت سالم نیست سعی کن مقوی بخوری

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤