2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836822 بازدید | 290067 پست
سلام عزیزدلم. چالش قند که رعایت نشده چالش درازنشستت چی؟؟ ورزشت کم بود

صبحانه=نون سنگک1کف75
ناهار=هویج پلو با مرغ+سالاد کاهو+ماست+1یک ق م شکر463
شام=تخم مرغ+نون لواش7تا+سبزی+پنیر430
میان وعده=بیسکوئیت فلفلی180
عصرانه=هندونه120
ورزش=شنای دیوار40تا دراز نشست30تا پیاده روی30مین
مجاز1494
مصرفی1268
آب6تا
من قند خونم پایینه اون شکر نیاز داشتم خیلی کم بود

خودتو_دوست_داشته_باش#  

خودمو دوس دارم چون سعی میکنم در کنار خودم بقیه رو هم خوشحال کنم

انگیزشی#  

باید بدانید که غذا خوردن از شما یک انسان تنفر برانگیز نمی سازد، پس هیچ دلیلی برای احساس گناه نیست. این موضوع را به خاطر بسپارید که غذا به هیچ وجه چیز ناخوشایند و بیهوده ای نیست. تنها کافیست آنها را سالم تر کنید.

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من هر هفته 1 وعده ماهی میخوردم بدون استثنا دیگه گذشته رفته اونا مدارک مادر شدنتن پس بهشون حس بد ن ...

خیلی خوب ک میتونستی من ازبچگی ازماهی بدم‌میومد😩😩

اره دیگ فدای سربچم بدترم میشد برام مهم نبود خداراشکر همین ک هست و سالمه شکررررر

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
من هر هفته 1 وعده ماهی میخوردم بدون استثنا دیگه گذشته رفته اونا مدارک مادر شدنتن پس بهشون حس بد ن ...

مائده جان یه سوال تو ازمایشات ایمنی انعقادی دادی بعد سقط هات؟ 

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
لطف داری گلم. ایشالا تنت سالم باشه. با بی حوصلگی کاراتو نکن.چون هم سخت میشه برات و هم اصلا نمیگذره ...

سهیلا آجی 

دورت بگردم

گزارش ندارم امروز

صبح تاحالا یه دیقه ننشستم

ظهر رفتیم خونه رو بشوریم

بچه هارو جایی نبود بذارم😔 پسرم لب باغچه به طرز فجیعی خورد زمین دندونش رف تو لبش از اونور اومد بیرون  تو و بیرون لبش سوراخ شد😑😑🤦‍♀️🤦‍♀️ انقدددد خون از دهن این بچه رفت😣😣😔😔😔

دخترمم که هیچی.  تمام وقت بچه به بغل یه دستی دستمال کشیدم و کار کردم😞😞

الانم تو ماشینیم داریم اساس بزرگارو میبریم. خورده اساسا هم فردا صبح.

حالا میگی به جا این رمانی که تایپ کردی گزارشتو مینوشتی🤦‍♀️اصن وارد نکردم اجی ببخش منو این دو سه روز

اما زیاده روی نمیکنم❤

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
سهیلا آجی  دورت بگردم گزارش ندارم امروز صبح تاحالا یه دیقه ننشستم ظهر رفتیم خونه رو بشوریم ...

@mamanali95  

😔😔😔

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
بو نداده یعنی خام دیگه؟  راستی من چون تو سیکل درمان هستم  ویتامینام فعلا شامل متفورمین ...

اره خام 

ویتامین که بد نیست خوبه 

سلامتیت مهمتره عزیزم ،

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

@سمیه1396  

گزارش#  

سلام گلم ، من امروز هیچ فعالیتی نداشتم ، فستم نبودم. چون خیلی بیحال بودم (پریودبودم)

آب ۸ لیوان 

مجاز ۱۱۰۰ مثرفی ۱۱۱۲

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
اره خام  ویتامین که بد نیست خوبه  سلامتیت مهمتره عزیزم ،

وایی من پارسال 70 کیلو شدم🤒 اصلا استراحت +ای وی اف بهم نمیسازه چاقم میکنه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بچم نفسش رفت از گریه هستی😭😭😭😭 خودمم کلی باهاش گریه کردم. خداروشکر چیزیش نشد.  انقدر سر شو ...

کامل درکت میکنم  ماعده ،مردا کلا بیخیالن😠😠انتظار دارن ما چشم پشت سرم داشته باشیم 😒😒😒

سهیلا آجی  دورت بگردم گزارش ندارم امروز صبح تاحالا یه دیقه ننشستم ظهر رفتیم خونه رو بشوریم ...

الهی بگردم چقدر سختتتتت بچه طفلی 😢😢😢خودت از بچه بدتر ادم دلش خون میشه برابچه 😥😥😥این بلا یدفعه پارسال سرپسرمن اومد من از ترس غش کردم 🥺🥺🥺

عجله ن‌کن یکم تمیز کن وسایلا ک بردی بعد خورد خورد کارات را انجام بده سلامتی خودت و بچه ها مهمتره ک😢😢

قربونت برم من❤❤🤗🤗 راستی زهرا جون الان بغیر از چالش ران ی چالش شکم هم رفتم۱۹۵کالری سوزوندم😇 چالش ...

فداتشم😍😍 ماشاءالله ورزشکارکی بودی تو😘😘 انشاءالله اینهفته یه کاهش تپل داشته باشی بااین پشتکار🙏🙏😍😍😘

وایی من پارسال 70 کیلو شدم🤒 اصلا استراحت +ای وی اف بهم نمیسازه چاقم میکنه

امیدوارم هر چه که هست خدا برات بهترینشو بخاد،

خیلی تو فکرش نرو ،تو میتونی و میتونی لاغر کنی ولاغر بمونی