2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833078 بازدید | 290067 پست
سلام عزیزم. خدا شفا بده مادرتو. ان شاالله ک عملش خوب و موفقیت امیزباشه.  خیلی مراقب مادرت باش ...

مرسی بهترین سرگروهی بخداا 

هم بهمون انگیزه میدی هم هوامونو داری عاشقتم 😍😍

امروز فست بودم با ۶۰۰ کالری 

ورزشم فقط چالش شکم 

چالش قند واب هم که عادت کردم‌حتما رعایت میکنم 😘

😍  
من تگشون کردم بیاد میبینه

خیلی ممنون

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سهیلا جون من فردا بعد تعطیلات مطمعنا سرم شلوغه الان گزارش فردا رو نوشتم  صبحونه تخم مرغ آ ...

سلام بهارجان

چی بگم؟چی میتونم بگم اخه؟؟عااااالیه دختر.👏👏👏👏.

میگم بهارجان کجا مشغول ب کاری؟اگه دوسداشتی جواب بده

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سلام عزیزم  ناشتا:ی لیوان اب گرم و سرکه سیب+ی لیوان آب و ی قاشق ابلیمو مصبحانه :نمیخورم ملا چ ...

سلام گلم عالیییی بودی😍 ولی همون ۱۲که بیدارمیشی تاناهارت حاضربشه یه لیوان شیروخرمایامیوه به عنوان صبحانه بخوری کاهشت بهترمیشه  صبحانه سوخت وسازبدنوبالامیبره🌼👌👌👌

فست فقط روزهای شنبه و سه شنبه

سلام عشقم

مجاز1494

مصرفی1400

صبحانه0

میان وعده=هندونه و گوجه سبز و بیسکوییت=360

ناهار=دلمه برگ و 2کف نون=587

عصر=هندونه و 3تا کوچولو چیپس و ی بستنی کیم دخترم خورد یکم باقیش موند خونه ام نبودم زشت بود بندازم بیرون=331

شام =تابه ای مرغ112

ورزش=پیاده روی

آب5تا

خودتو_دوست_داشته_باش.#  

خودمو دوس دارم چون تصمیم گرفتم به خودم بیشتر اهمیت بدم

انگیزشی#  

برنده کسی نیست که هرگز شکست نخورده است، بلکه کسی است که هرگز جا نزده!

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

گزارش#  

@sepiiiiiideh  

گزارش امروزم

صبحانه دو كف دست سنگك و ٣٠ گرم پنير و يدونه گردو و چاي و خرما

ميان وعده صبح طالبي

ناهار ٦ ق املت و ٣ كف دست نان سنگك 

ميان وعده عصر موز و هندوانه و بادام ١٠ تا

شام كاهو و گوجه و خيار و يك چهارم سينه مرغ ابپز

اخر شب شير كم چرب يك ليوان

كالري مجاز ١٦٦٠

كالري مصرفي١٦٠٠

اب ٦ ليوان

چالش قند مصنوعي رعايت شد

چالش دراز و نشست رعايت شد

راستی  برای انگیزه#   هیچ شلوار بیرونی ندارم اندازم باشه تو کرونا نمیدونم چه طور بخر ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 با دامن برو فعلا..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
مرسی بهترین سرگروهی بخداا  هم بهمون انگیزه میدی هم هوامونو داری عاشقتم 😍😍 امروز فست بودم با ...

عزیزی گلم. لطف داری.

خودمم یه زمانی زیرگروه بودم و گزارش میدادم. الانم ک رژیم دارم خودم.

برای منم پیش اومده ک مهمون باشم و شام برنج بخورم. مهمون داشتم و مجبور بودم دو وعده غذای به اصطلاح کربو  دار  بخورم. پیش اومده ک حوصله ورزش کردن رو نداشته باشم. یا نمیتونستم گوشی دست بگیرم تا اخرشب.

پس ادای ناظم هارو دراوردن و گیر الکی دادن بنظر من غیرمنطقیه. نه تنها کمکی نمیکنه به طرف بلکه زده ش هم میکنه از هرچه رژیم و گزارش و سرگروه...

من فقط و فقط وظیفم اینه ک چون مدت زیادی توی رژیم بودم از تجربیاتم ب بقیه بگم و اگه ایرادی دارن گوشزد کنم که رعایت کنن و اگه یه زمانی سایت نبود و تاپیک نبود خودشون دیگه بدونن چیکار کنن و راهکار رژیم اصولی چطوریه.

وگرنه نه اینجا مدرسه ست و نه من ناظمم که بخام یه ترکه دست بگیرم و همش بدخلقی کنم.

زبان خوش و روی نرم و البته منطق همیشه جواب میده.

😊😊😊

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
منهای ۲۰۰ با فست ۵۰۰😐 اینو از کجاا اوردی دختررر.... اشتباه بسته بودی...  این منهای ۲۰۰ ...

عزیزم میشه همون منهای ۲۰۰ رو با فست ۷۰۰ بگیرم؟؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
2790
2778
2791
2779
2792