2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829396 بازدید | 290067 پست

درسته همه اینا هست اما خودم چی بچه که بیاد زندگی سخت میشه من کی زندگی کنم محدثه من هنوز این توانایی رو تو خودم نمیبینم شبا نخوابم مواظب باشم یا وقتمو بزارم ناشکری نمیکنم اما انشالله به وقتش

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
من یکسال از تو بزرگترم منم دوست ندارم بیارم اما دلم قنج می‌ره وقتی لباس بچه میبینم  فعلا هم کر ...

با دم رفت ریپ کنم پست بالامو بخون

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم شبت به خیر   گزارش#   حس گرسنگی نداشتم اصلا واسه همین کالریم ...

سلام گلم گزارش وورزش امروزت عالی بود👌👌👌😍

انگیزتم عالی تر😍😍پیک نیک فرداهم خوش بگذره عزیزم😘😘

@عروسترکم     سلام مجدد مینا جون ببخشید منو بابت این چندوقت صبحانه چای+نون تافتون۴کف+پ ...

مریم جون کربو رو کمتر بخور..کاهشت کم‌میشه اینجوری

و اینکه دوتاچالش جدید داریم بزن روش

چون تو گزارش باید بگی اجباری

خودتو_دوست_داشته_باش#  

چالش_انگیزه#  

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@عروسترکم    مينا جون من تو برنامه امروزم ك فرستادم برات نوشتم ١ ساعت پياده روي&n ...

باشه عزیزم..صداقتتو عشقه👌👌👌👌

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@سمیه1396   وقت بخیر😍 گزارش# ۳/۴ صبحانه:۲۵گ نان سنگک.شیره انگور۲۰گ.خامه۱۵گ.۱۲گ خرما۱۸۶ ...

گلم عالیییی بودی👏👏👏 به خاطر ۲ تا کالری بالاتر که نمیخاد ناراحت بشی. به جاش کلییی  کوه نوردی کرده..😊

تنقلات مث بمب میمونه.. بدنتوو میترکونه😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
منم 76ام عزیزم قربونت برم ممنونم خواهر.  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

این وروجکای من😄 خداانشاا...ازاینادوسه تابهت ببخشه که فرصت سرخاروندن نداشته باشی😂😆

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
درسته همه اینا هست اما خودم چی بچه که بیاد زندگی سخت میشه من کی زندگی کنم محدثه من هنوز این توانایی ...

انشاالله نگین منم میارم دهن فامیل های شوهرمو ببندم یه دونه بیارم جمع کنم بره

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

وا یعنی هیچ کس پی ام و نمیبینه که بگه اره یا نه؟  

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

گلم عالیییی بودی👏👏👏 به خاطر ۲ تا کالری بالاتر که نمیخاد ناراحت بشی. به جاش کلییی  کوه نوردی ...

ممنون فداتشم😘😘😘اون پفک همش تسخیره دخترخواهرشوهروجاریم بودوگرنه من نمیخرم لامصب عین چی چیپس وپفک میخورن دانشجوان از۴۸بالاترنمیرن😣😣

@iranam  

@مامان_پوریاااااا  (  عزیزم ن گزارش میدی ن اعلام وزن..سری بعد حذفی)

@yektabanoo

@termeeee1393‍ 

دوستان عزیز اعلام وزن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام گلم گزارش وورزش امروزت عالی بود👌👌👌😍 انگیزتم عالی تر😍😍پیک نیک فرداهم خوش بگذره عزیزم😘😘

فدات😘😘

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
آره عزیزم  😍 آنقدر خوشحالم

عزیزم من6ساله دارم سنمم کمه هاهمون18سالم اینا ک شدرفتم گرفتم....رانندگیمم طوری بودکه هم مربی گفت خوبم هم افسرگفت خوبه ودفه اول توشهری قبول شدم....ولی چ فایده ک اصلانمیشینم ومیترسم وتامیشینم دس تو پاموگم میکنم بخصوص اگ ماشین خاموش شه زیرپام ک دیگه دستام شروع میکنه ب لرزیدن.عزیزم ازهمون اول یکسره بشین که رون بشه دستت وجسوربشی.اشتباه منونکنی

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏