2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829426 بازدید | 290067 پست

گزارش#  ۳ خرداد

@سمیه1396  

صبحانه :  خرمای خشک و چای👈 35

میان وعده : سیب👈 56

ناهار :  تخم مرغ آب پز +گوجه+نان  👈175

میان وعده : قهوه+شکلات تلخ+گردو👈60

شام : شیر+خرما+موز 👈182

مجاز : 500

مصرفی : 509

ورزش :  رقص + طناب+چالش تاپیک+پلانک

وزن فعلی  ۶۸   وزن هدف ۵۸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ۳ تا کوکو. کوکو چی بود؟؟ سه تا اندازش چقد؟؟ مصرفی چند شده بود؟

عزیزم ببخشید 🙈

مجازم 1420 تا بود من 1428 تا خورده بودم ☹️

اما وزرش انجام دادم دزار نشست پیاده روی. پله و شنا رو دیوار 

گروه نارنجی وزن الانم 76 🙈وزن هدف اول 66 هدف دوم 60 😍 شروع رژیم 1/3 سال 99 💪باغی که خوب از اون مراقبت می‌کردن اگه مدت زمانی به حال خودش رها میکردن همش پُرمیشد از علف های هرز و بد.... پس خودتون و هیکلتون رو هیچوقت بحال خودش رها نکنین 😉😍 بامدادی بشین 😍😍  عاشق پسرم و همسرم هستم😍 یاد گرفتم اول خودمو دوست داشته باشم تا بقیه هم بتونن دوسم داشته باشن😘 یه خانوم متعهد و وفادار ب همسرم هستم❤️!  👌 ایمان دارم ک بهترو عاشق تر و مهربون تر و وفادارتر خوش اخلاق تر و خوش تیپ تر و... از همسرم وجود نداره ✋! ❤️عاشقانه دوستش دارم و دیوانه وار بعد از خداوند همسرم را میپرستم ❤️                                                                                        5 سال کنارم هستش و 4 ساله که همسرم شده همه جوره بهم ثابت کرده ک خصوصیات 👆 بالا رو داره به همین دلیل 👈❤️ میتونم مرد ترین مردها بدونمش و از کنار بودنش خوشحالم چون بهم آرامش و عشق میده❤️👉مرد مهربون و جذاب من بعد تو من به هیچکس به چشمم نیومده و نخواهد اومد چون تو بهترینی 👍 و برام ثابت شده ای زیبااااای من 🙂                                            💑تو مرا جان و جهانی حضرت یااار💏

گزارش#   @مامان_الیساهستم

🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻

صبحانه: شیر قهوه

م.و: ۵۰ گرم کدو سبز+ ۱عدد پرتقال

نهار: ۱۵۰ گرم سوسیس بندری+گوجه و خیار شور

م.و: ۱ لیوان شیر

شام: ۸ قاشق لوبیا پلو+ سالاد+۴ قاشق ماست

🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔻🔺🔻🔺🔻🔺

کالری مجاز ۱۰۵۰

کالری مصرفی  ۱۰۴۸

🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻

چالش قند ✔

چالش دراز نشست✔

۱۵ دقیقه حلقه ✔

اپ کاهش وزن در ۳۰ روز، روز هفتم ✔

قرص زینک✔

آب ۷ لیوان✔

🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻

خودتو_دوست_داشته_باش#  خودمو دوست دارم چون یه همراه و همدم خوب و آروم و مهربونم 😁😍

چالش_انگیزه#   وقتی بقیه تونستن لاغر شن منم میتوووونم 💪💪💪

گروه آبی💙وزن شروع ۵۷/۵۰۰💙وزن هدف ۵۰💙قد ۱۵۵💙💙شروع رژیم ۹۹/۲/۲۸💙💙 وزن فعلی ۵۵/۳۰۰
عالیههههه سمیراا جووون😘😘😘😘❤❤

سلام آبجی ❤️ میشه درخواست دوستی رو قبول کنی 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
نه گلم سه روز پشت سرهم گزارش ندین حذفید😊

سپیده؟؟ 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

سلام صبح بخیر نگین جان، 

دیشب تاپیک قفل بود گزارش دیروزم را برات الان می فرستم و گزارش امروز رو امشب میذارم برات عزیزم

@donyay_kochak      ‍
گزارش#
(رژیم شیردهی: وزن ۷۰ کیلو)
کالری مجاز ۱۲۰۰ و کالری مصرفی ۱۲۰۰

صبحانه: نان ✋+شیره انگور+ چای           ۲۰۰ کالری
میان وعده: توت فرنگی+ زردالو                 ۱۵۰ کالری
ناهار: کوکو سبزی + دوغ+ زیتون              ۴۵۰ کالری
نصف لیوان ماست رژیم شیردهی
میان وعده: چای+ خرما+ میوه                  ۲۰۰ کالری
۱ لیوان شیر کم چرب رژیم شیردهی
شام: سوپ جو                                       ۲۰۰ کالری                            
چالش حذف قند مصنوعی ✔
چالش دراز نشست  ✔
چالش مصرف آب: ۹ لیوان
کالری سوزیده: حلقه، رقص، حرکات پایین تنه

خودتو_دوست_داشته_باش# 

خودم را دوست دارم چون می توانم انسان ها را فارق از رنگ و نژاد و سطوح تعریفی بشر در مسائل مالی ، مذهبی ، فرهنگی و سوادی دوست داشته باشم و به آنها احترام بگذارم

چالش_انگیزه#  

بعد از دقت در کالری شماری و پایبندی به برنامه ورزشی یه جمله خیلی حالم را خوب میکنه یعنی معجزه میکنه 

"وااای سیمین چقدر خوب شدی دختر " 

دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم ..              [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]
عزیزم ببخشید 🙈 مجازم 1420 تا بود من 1428 تا خورده بودم ☹️ اما وزرش انجام دادم دزار نشست پیاده روی ...

😂😂😂😂😂😂 یجوری گفتی بالا زده فک کردم ۲۰۰ ۳۰۰ تا بالازده 😅😅😅😅😅😅 هشتا که چیزی نیس اشکال نداره. اگه میخوای راحت باشی میتونی از قبل کالریشو حساب کنی بعدش بخوری🧡

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
انشالله میشی خوشگلم من که خیلی بهت ایمان دارم چون واقعا خوب پیش میری!  منم هدفمو گذاشتم ۶۰ تا ...

🤗🤗🤗🤗🤗

به اونا چه😁😁😁

منم به شوهرم میگم به نظرت چند بشم خوبه؟ 

میگه فعلا تا 60 بیا

بعدش اگه خواستی بازم. چند کیلو بیای پایین تر میل خودته

ولی 60 کافیه برات

🤗🤗🤗🤗🤗 به اونا چه😁😁😁 منم به شوهرم میگم به نظرت چند بشم خوبه؟  میگه فعلا تا 60 بیا بع ...

والا نمیدونم که برا بدن خودمم نمیتونم تصمیم بگیرم🥴

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋