2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835998 بازدید | 290067 پست
@هستی،بانو   سلام عجقولم.  صبحانه،، 1لیوان خربزه، 2تخم مرغ آب‌پز، 5 کف دست نان، 2پی ...

متن انگیزشیت عشقم انگیزه مارو کور کرد😕🤦🏻‍♀️😅

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
آخ جوووووووووون🤩🤩🤩🤤 مرسی عشق جان😘 من الان دارم چالش شکر رو هم رعایت میکنم خب مثلا من عااااشق ...

آدامس مگه ممنوعه تو رژیم ؟ کالریش ۵ تاس چه اشکالی داره بخورید بعد چالش شکر میتونی هر روز بخوری 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وااااای میزنمتا 😒🔫 خب باستن رو نمیخوای حجم بگیره با سینه با هم نزن چرا سوالای شخمی میپرسی  م ...

خشم الهه😠😱😱😱😱😱

آخه اون سوالم به خاطر این بود که یک عزیزی که داشتن برای باس،نشون فرمدهی کار می‌کردم گفتن سینه هام هم داره بزرگ میشه و حجم میگیره 😕

به خاطر همین من گفتم یک وقت حجم وهی سینه کار نکنم باس،نم هم حجم بگیره😂

ولش کن حالا🤪

ببخشید هی سوالای تکراری🤣😟

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
آدامس مگه ممنوعه تو رژیم ؟ کالریش ۵ تاس چه اشکالی داره بخورید بعد چالش شکر میتونی هر روز بخوری 

نه من برای توی چالش شکر گفتم

همه چیز رو رعایت کنم و نخورم فقططط یک آدامس رو بخورم

نه من برای توی چالش شکر گفتم همه چیز رو رعایت کنم و نخورم فقططط یک آدامس رو بخورم

بخور 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
خشم الهه😠😱😱😱😱😱 آخه اون سوالم به خاطر این بود که یک عزیزی که داشتن برای باس،نشون فرمدهی ...

اخه با اون یکی کاربریتم باز همینارو شونصد بار پرسیدی 😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😂😂😂

گزارش#  

سحر:نان۳/۵کف دست+قیمه(۴۳۶)

افطار:چای+خرما(۶۲)

شام:کوکوسیب زمینی+کاهو(۴۴۰)

میانوعده:چای+خرما+خربزه+شیر+موز+توت فرنگی(۳۳۶)

مصرفی:۱۲۱۲(الهه جون گفتن ۵۰تاکمتراز کالری مصرفی استفاده کنیم درسته؟)

مجاز:۱۲۶۰

ورزش:حلقه+چالش ران+بازو

چالش آب۸لیوان👍

چالش حذف قندمصنوعی👍

چالش درازنشست👍

خودتو_دوست_داشته_باش#  

من خودمو دوس چون ناخنای زیبایی دارم🥰🤲

انگیزه#  

خوشبختی یعنی واسه عروسی دخترعموم مانکن شده باشم مطمنم بهش میرسم👍واسه عقدش مانتوم انقدر تنگ بود ک دکمه هاش بازمیشد الان اون‌مانتو برام‌گشاده 💃💃

@ati_hami  

@مامی_خوشگل  

@donyay_kochak  

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
مشخصه 😑😑

چ بد اخلاق😐

گروه نارنجی وزن الانم 76 🙈وزن هدف اول 66 هدف دوم 60 😍 شروع رژیم 1/3 سال 99 💪باغی که خوب از اون مراقبت می‌کردن اگه مدت زمانی به حال خودش رها میکردن همش پُرمیشد از علف های هرز و بد.... پس خودتون و هیکلتون رو هیچوقت بحال خودش رها نکنین 😉😍 بامدادی بشین 😍😍  عاشق پسرم و همسرم هستم😍 یاد گرفتم اول خودمو دوست داشته باشم تا بقیه هم بتونن دوسم داشته باشن😘 یه خانوم متعهد و وفادار ب همسرم هستم❤️!  👌 ایمان دارم ک بهترو عاشق تر و مهربون تر و وفادارتر خوش اخلاق تر و خوش تیپ تر و... از همسرم وجود نداره ✋! ❤️عاشقانه دوستش دارم و دیوانه وار بعد از خداوند همسرم را میپرستم ❤️                                                                                        5 سال کنارم هستش و 4 ساله که همسرم شده همه جوره بهم ثابت کرده ک خصوصیات 👆 بالا رو داره به همین دلیل 👈❤️ میتونم مرد ترین مردها بدونمش و از کنار بودنش خوشحالم چون بهم آرامش و عشق میده❤️👉مرد مهربون و جذاب من بعد تو من به هیچکس به چشمم نیومده و نخواهد اومد چون تو بهترینی 👍 و برام ثابت شده ای زیبااااای من 🙂                                            💑تو مرا جان و جهانی حضرت یااار💏
اهل رقص نیستم ایروبیک وپیلاتس رفتم اما رقص یاد ندارم😁

عزیزم شمامشهدی؟ 

باشه گلم🌸

گزارش دیروز اول خرداد پنج شنبه

گزارش#  

صبحانه 

خیار دوعدد

گوجه دوتا کوچک.پنیر ۱۸ گرم.خرمای خشک ۴  عدد.نان سنگک ۷۰ گرم.ریحان تازه ۳۰ گرم.

کالری صبحانه ۳۵۲

میانوعده

سیب زرد ۹۰ گرم.کلم برگش ۳ عدد. شیر بدون چربی یه لیوان.گوجه سبز ۱۰۰ گرم.۱۸۰ کالری.

نهار 

کشک بادمجان ۴ ق غ.نان سنگک ۴۰ گرم.کالری نهار ۲۶۶

میانوعده 

کلم یه برگ گوجه سبز ۱۰۰ گرم توت فرنگی ۶۰ گرم.

کالری ۵۹

شام 

طالبی ۴۰۰ گرم.بلال پخته یک چهارم یک بلال متوسط 

کالری  ۱۶۵

کالدی مصرفی ۱۰۲۳

کالری مجاز ۱۰۰۰

ورزش نشد حالم بد بود تب داشتم شدید امروزم تب دارم 

ممنونم

عزیزم هنوز در حد پیشنهاده اگه خودت هم پیشنهاد بهتری داری بگو که بجای حذف یا تشویقی انجام بدیم ❤️

عزیزم چون مجازیه تشویق و تنبیه نمیشه براش در نظر بگیریم هرکس رعایت نکنه به ضرر خودشه هرکس هم رعایت کنه به نفعشه 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

@عروسترکم  

سلام سرگروه عزیزم💖

چالش دراز ونشست انجام شد 😍(ولی تو حرکت دوم پدرم درآمد😥😥😥)

حذف شکر کامل انجام شد😍😍😍

صبحانه:۷۰ گرم نان خشک یزدی+۳ ق شیره انگور(کالری مصرفی:۳۵۷

میان وعده صبحانه:۱۵ عدد گوجه سبز+۵عدد توت فرنگی:کالری مصرفی :۸۰

نهار:۱۰پلو ساده (کته)+۵ ق خورشت قیمه:۴۹۴کالری

میان وعده:آلو بخار ۵عدد:۱۱۵ کالری

عصرانه:۱ لیوان شیر +۲ عدد خرما(۱۵۰)

شام:کوکو سیب زمینی: ۲۰۰ کالری

مصرف اب و چایی:۱۲ لیوان

امیدوارم گزارشم کامل باشه😘😘😘😘

رز قرمز سابق💖

@بامدادخمار

اون پیامت ریپ نشد😕

الهه رفتم دوباره پیامت رو خوندم آروم و آهسته فهمیدم 😂

همیشه توی مدرسه هم سر امتحان همینطوری عجولم😒میبینی یک سوال رو میخونم و جواب میدم بعد که دوباره دگر میکنم امتحانم رو میبینم اصلا سوال یک چیز دیگه خواسته من یه چیز دیگه نوشتم😢😅

امیدوارم انعکاس خوبی هاتو یک جایی که فکرشم نمیکنی ببینی😍مرسی به خاطر مهربونی هات😘

توی تاپیک شدی مثل مامان هایی که حتی دعواهاشون هم شیرینه😅چون مطمئنی فقط صلاحت رو میخواد😍