2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833018 بازدید | 290067 پست

گزارش#     @sepiiiiiideh سلام سپیده جون

ص:نیمرو+لواش۱/۴+خرما۲۷۷
ن:سوپ+۲کف لواش+نصف همبرگر۴۵۶
ش:کوبیده+۱/۴لواش۵۴۸
م و:هندوانه+خرما۵۴۰
چالش حذف قند+چالش دراز نشست
ورزش تونستم میکنم بدجور کمرم درد می‌کنه  دراز نشست هم اصلا نمیتونم برم.پیاده روی میرم
آب:میخورم
مجاز۱۷۰۰.  مصرفی۱۷۷۰

خودتو_دوست_داشته_باش#  

خودمو دوست دارم چون که ازقدم راضیم
انگیزشی#  
مامیتونیم خودمون رو تغییر بدیم لباسهای مورد علاقمونو با لذت بپوشیم

دیگه میخوای رو این وزن بمونی؟

فعلا آره ،چون به شدت شوهرم مخالف لاغر تر شدنمه ،میخام اگه وزنی هم میخاد کم بشه نامحسوس با ورزش کمش کنم نفهمه😁😁😁

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک وعده بخوریا یک روز نخوری  یکساعت وقت داری واسه وعده ازاد

توی اون یک ساعت خودکشی میکنم الهه جون😂😂😂😂😂

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
صدقه حتما بده. 4قل هم بخون فوت کن ب خودت. اسپند هم دود کن. انرژی منفی رو برای خودت جذب نکن. 

گزارش# صبحانه چای 3لیوان خرما 1عددخیار1عدد گوجه 1عددپنیر15گرم لواش 2کف میان وعده سیب 2عددنهار خورش خلال 5ق برنج 7ق میان وعده عصر خرما 2عدد چای 2لیوان خیار3تا شام 10ق خورش خلال 1کف نان کالری شد1300 کالری مجاز 1400

ورزش چالش شکم و با س ن 1ساعت پیاده روی 

چالش ها انجام شد آب هم 8لیوان

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 

@شیرین_آردا  

سلام عزیزم

گزارش#

صبحانه👈۳ عدد خرما +۱لیوان چای+۱۰گرم کنجد=۱۱۹ کالری

ناهار👈۴ قاشق برنج+۳ قاشق خورشت کرفس=۲۱۳ کتلری

میانوعده👈شکلات ساده ۸گرم+۳ تا بیسکویت ساقع طلایی+۱خرما+۱گردو+۷گرم پنیر ساده+۵۰ گرم نان سنگک +۵۰ گرم تخمه ژاپنی+۳۰ گرم برگه هلو+۴۵ گرم هلو=۷۶۰ کالری

شام+۸۰ گرم تن ماهی +۴قاشق برنج=۳۱۸ کالری

مجموع کالری مصرفی ۱۴۱۰

کالری مجاز ۱۶۰۰

چالش دوس داشتن خود👈من ب اتدامم عشق میورزم

چااش انگیزه👈من میرسم به هدفم

فعالیت👈۱ ساعت پباده روی

چالش حذف قند و رعایت نکردم😔😔😢

چالش دراز نشستم انجام نشد

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷
نگین جون من و تو تگ نمیشیم. صفحه 13087 رو بخون. الهه جان پست گذاشته

صبحانه نان روگن و پنیر و گردو و گوجه و خیار(۲۳۵)

میانوعده پاپ کورن (۹۵)

میانوعده چای سبز و خرما(۴۰)

ناهار سالاد تن ماهی(۳۴۸)

میانوعده پسته و بادام و کشمش(۱۵۵)

شام شیر دارچین عسل (۱۴۴)

جمع ۱۰۱۷

مجاز ۱۰۰۰

ورزش دوازده کیلومتر دو و چالش فول بادی و درازنشست

خانوما زرد آلو چند کالری داره تو مانکن نوشته ۲۰ آخه یه زرد آلو متوسط ۲۰ تاااااااا😨😨😨😨😨😨😨

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
ن عزیزم‌چرا خوب نیس من ک حدود یک سال و خورده ای کالری شماری میکنم وزن و سایزمم اصلن تغییر نکرده ه ...

نمیدونم ازخیلی ازدکتراشنیدم ودوروبریام خیلی عضله هاشون آب شده

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

@عروسترکم    

سلام عزیزم خوبی؟

من ازتون اجازه گرفته بودم تا از اول خرداد گزارش بدم

فقط ی مشکلی دارم من شاغلم زیاد نمیتونم تو سایت بیام سر همین خیلی از چالش ها از دستم میره .

میشه هروقت چالشی بود شما منو صدا کنید لطفا🙏🙏🙏

گزارش اول خردادم:

صبحانه :۳کف دست نون بربری+۱قوطی کبریت پنیر

نهار:۱۰ قاشق پلو ساده+۱ ماهی سالمون سرخ شده

جمع کالری مجاز:1480

کاری مصرفی:۱۳۴۰

وزن ۸۴.۵۰۰قد ۱۶۰

رز قرمز سابق💖
@سمیه1396   سلام برعزیزدل مهربون😍😘💚 گزارش# ۳/۱به امیدخدا👇🌷 سحری:۱۰۰گ خوراک لوبیا.نا ...

سلام گلم.. عالییی هستی👏👏👏

دست جاریت درد نکنه که انگیزه شده واسه لاغریت😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
پست نمیشددددد

واای سایت خیلیی بد شده... من یه ریپ را چند بار مینویسم تا میفرسته

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز